Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

iphone εκτός και αν θες να δώσεις τόσα λεφτά και σε ένα εξάμηνο η τιμή του κινητού αντροιντ που θα έχεις πάρει θα έχει πέσει σχεδόν στα μισά και θα νιώθεις ηλίθιος και επίσης δεν θα πάρει το πιθανότερο ούτε Ο. Το s7 που προτείνετε έχετε τσεκάρει τα προβλήματα που του δημιούργησε η Ν? έχει ανοιχτεί και άλλο νήμα και γίνεται χαμός από δυσαρεστημένους κατόχους. Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει και έχεις υπομονή και χρόνο να λύνεις κάθε πρόβλημα που προκύπτει και να εύχεσαι για update...

Δημοσ.

One plus 5 τουμπανο και αρκετα καλη καμερα και ας κλεβει στις επιδόσεις.

Κλέβει δεν κλέβει πλάκα τους κάνει στην ταχύτητα  :lol:  :P

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες στο Android ακόμη και η Samsung σταματάει τα main updates, sequrity updates δίνει για αρκετό διάστημα ακόμα απλά όχι κάθε 1-2 μήνες αλλά πιο αραιά. Το one plus 5 αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή κατά την άποψη μου. Το s8 είναι επίσης καλό αλλά δεν μου αρέσει που είναι σαν τηλεκοντρόλ.

Δημοσ.

Το σ8 βλέπω 580 αυτήν την στιγμή προς το τέλος του καλοκαιριού βλέπετε να είναι κοντά στο 500ρι; Δεν με ενδιαφέρει να παίρνει αναβαθμίσεις συνέχεια να δουλεύει καλά θέλω αυτό που τρέχει. Δεν με ενδιαφέρουν ρουτ και ιστορίες. Το one plus 5 τι φάση πρώτη φορά το ακούω είδα μερικά βιντεάκια και έμεινα εντυπωσιασμένος. Τι μάρκα είναι αυτή λέει; Το σ7 σαν μέγεθος μου κάνει πολυ. Το g6 για κανένα λόγο; Το ιφον το κρατάω σαν τελευταία λύση που ξέρω ότι θα κάνει όλα όσα ζητάω αλλά δεν είχα ποτέ και θα με ζωρισει στην αρχή σίγουρα.

άνετα και μόλις γίνει παρουσίασή του νέου iphone τον Σεπτέμβρη θα πέσει γύρο στα 450€, θα παίξει κει μέχρι να βγει το s9

iphone εκτός και αν θες να δώσεις τόσα λεφτά και σε ένα εξάμηνο η τιμή του κινητού αντροιντ που θα έχεις πάρει θα έχει πέσει σχεδόν στα μισά και θα νιώθεις ηλίθιος και επίσης δεν θα πάρει το πιθανότερο ούτε Ο. Το s7 που προτείνετε έχετε τσεκάρει τα προβλήματα που του δημιούργησε η Ν? έχει ανοιχτεί και άλλο νήμα και γίνεται χαμός από δυσαρεστημένους κατόχους. Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει και έχεις υπομονή και χρόνο να λύνεις κάθε πρόβλημα που προκύπτει και να εύχεσαι για update...

αν θες την συσκευή από day one έτσι είναι οι ηλιθιότητες πληρώνονται

Δημοσ.

Πρεπει να την παθεις(κοινως να σπασει το κινητο)για να μαθεις μου φαινεται :P

Όλα μου τα κινητά τα πρόσεχα σαν τα μάτια μου και όλα χάλασαν. Ένα σονι εριξον μπήκε στο πλυντήριο ένα αλλο έσκασε απ την ζέστη μέσα στο αμάξι ένα μου το έκλεψαν το galaxy s3 υπολειτουργούσε στον χρόνο πάνω ( αυτό είχε ακριβή θήκη και ζελατίνα) ώσπου πήρα το g3 το οποίο το έχω κακομεταχειριστει όσο κανένα άλλο αλλά μένει πιστό σε μένα. Είναι ένα g3 με πνεύμα 3210.

Το s7 το έχω πιάσει στα χέρια μου μου κάνει αρκετά το s8 βλέπω όμως είναι μεγαλύτερο από το g3 στο ύψος αλλά στενότερο. Με το ένα χέρι κάνεις δουλειά η δύσκολα; Στο μάτι μου πιο καλά έχει κάτσει το one+5 αλλά σαν μάρκα τι λέει απο σέρβις(μακριά απο μας) και σαν διάρκεια στον χρόνο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...