Thaninho Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 500 2) Την χρήση του κινητού: Facebook instagram φωτογραφίες μουσική 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5 το πολυ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει : 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να κρατάει μια μερα σιγουρα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο Καλησπέρα είμαι κάτοχος ενός lg g3 και νομίζω μετά από 3 χρόνια ήρθε η στιγμή να το αφήσω και να παω σε κάτι πιο καινούργιο. Επειδή είμαι εδώ και 3 χρόνια με το lg έχω καταντήσει παντελώς άσχετος με τα κινητά δυσκολεύομαι να κατανοήσω πλέον και τα χαρακτηριστικά τους. Λοιπόν η χρήση που θέλω το κινητό είναι για facebook instagram φωτογραφίες μουσική και gps. Σίγουρα θέλω δυνατή κάμερα μπρος πίσω(η μπροστά να μπορεί να βγάλει μια βραδινή σελφι που να βλέπετε). Δεν με ενδιαφέρει να ειναι το πρώτο σε χαρακτηριστικά αλλα να δουλεύει ρολόι το κινητό χωρίς προβλήματα όπως το g3 μου (ναι είμαι από αυτούς τους λίγους που εδώ και 3 χρόνια μετά απο δεκάδες τούμπες εχει λιγοστές γρατζουνιες και δουλεύει σαν την πρώτη μέρα που το πήρα). Επίσης σε καμιά περίπτωση να μην είναι μεγαλύτερο του lg γιατι δεν θα χωραει στα παντελόνια μου και δεν εχω και τεραστία χεριά. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι 500 μαξ ( η αγορά θα γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού). Ιδανικά το κινητό δεν θέλω να μπει σε καμιά θήκη ούτε να βάλω προστατευτικο μπροστά. Δεν εχω σκοπό να πάρω ξανα κινητό πριν το 2020 γιαυτό δινω 500 και οχι 250 που παλι θα ειναι καλύτερο απο αυτο που εχω. Για πείτε που κινούμε;
taslikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Σε αυτά τα χρήματα για αυτό που θες iPhone 7. Είναι λίγο πιο πάνω από το χρηματικό σου ταβάνι αλλά αξίζει. Μπορείς να δεις και κάποιο s7 αλλά θες σταθερότητα και δεν φημίζονται τα android για αυτό, το iOS συνεργάζεται τέλεια με εφαρμογές κάμερας. Αν δεν μπορείς ομως λόγω χρημάτων πας σε 6s, αν θέλεις κάτι πολύ πιο κάτω σε τιμή με όλα τα καλά του iOS δες το se είναι βέβαια μικρό αλλά ίσως σου κάνει. Δεν είμαι φανατικός iOS αλλά προτείνω ξεκάθαρα iOS γιατί θες χρήση social που είναι ότι καλύτερο για αυτή τη χρήση. Το Facebook για παράδειγμα στο άλλο λειτουργικό είναι πολύ κακογραμμένο. Σήμερα μου έδωσε συγγενής μου ένα Samsung (τιμή 300 ευρώ) να τον βοηθήσω γιατί είχε κολλήσει η εφαρμογή του messenger και δεν έστελνε φωτογραφίες απευθείας από την εφαρμογη(να τραβάς με την κάμερα της εφαρμογής και να στείλεις). Τελος επειδή θες να το κρατήσεις για χρόνια το 7 θα πάρει αναβαθμίσεις έως 2020. Το s7.... δες πως κατέληξε το s6. Edit: Αν τυγχάνει να μην σου αρέσει το iOS τουλάχιστον πάρε one plus 5 που αυτό αξίζει τα 500€
ziaba Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 σε 2 μήνες το s8 θα πάει 500 η κάτω από 500 ευρώ ε αυτό θα πάρεις
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Αν κανεις υπομομη πας για s8 Αλλιώς τσιμπας ένα s7 edge / one plus 3t και είσαι οκ 1
fanisneo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Xiaomi Mi5s κ κρατας τα υπόλοιπα 250 για σουβλάκια.
Fabricated Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 η διαφορα s7 edge και s8 ειναι 100 ευρω, νομιζω προτιμοτερο ειναι το s8. Βεβαια υπαρχει προβλημα με την προστασια της οθονης, εκει την πατησα εγω
johnyboy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 θέλει κινητό για 3 χρόνια και το σ7 σε 1 χρόνο το πολύ θα είναι χωρίς update.
Thaninho Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Το σ8 βλέπω 580 αυτήν την στιγμή προς το τέλος του καλοκαιριού βλέπετε να είναι κοντά στο 500ρι; Δεν με ενδιαφέρει να παίρνει αναβαθμίσεις συνέχεια να δουλεύει καλά θέλω αυτό που τρέχει. Δεν με ενδιαφέρουν ρουτ και ιστορίες. Το one plus 5 τι φάση πρώτη φορά το ακούω είδα μερικά βιντεάκια και έμεινα εντυπωσιασμένος. Τι μάρκα είναι αυτή λέει; Το σ7 σαν μέγεθος μου κάνει πολυ. Το g6 για κανένα λόγο; Το ιφον το κρατάω σαν τελευταία λύση που ξέρω ότι θα κάνει όλα όσα ζητάω αλλά δεν είχα ποτέ και θα με ζωρισει στην αρχή σίγουρα.
johnyboy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 ας υποθέσουμε ότι το σ7 θα πάρει το τελευταίο security patch σε 1 χρόνο από τώρα (πολύ αισιόδοξο σενάριο), και εσύ θα το κρατήσεις ως το 2020.θα είσαι 2 χρόνια χωρίς security patch σε μια συσκευή που θα έχεις πολλά προσωπικά δεδομένα μέσα.Πολύς κόσμος το αγνοεί αυτό αλλά καλύτερα να κολλάει παρά να είναι τρύπιο.ότι και να πάρεις, κοίτα να είναι όσο πιο καινούριο γίνεται. το P10 είναι πολύ δυνατή επιλογή στα 420 και έχεις και ρέστα να πιεις μπίρες
chios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Oneplus 5 από μένα το απόλυτο εργαλείο σε αυτά τα λεφτά.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 είμαι από αυτούς τους λίγους που εδώ και 3 χρόνια μετά απο δεκάδες τούμπες εχει λιγοστές γρατζουνιες και δουλεύει σαν την πρώτη μέρα που το πήρα). Ιδανικά το κινητό δεν θέλω να μπει σε καμιά θήκη ούτε να βάλω προστατευτικο μπροστά. Πρεπει να την παθεις(κοινως να σπασει το κινητο)για να μαθεις μου φαινεται 1
mahone1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 One plus 5 τουμπανο και αρκετα καλη καμερα και ας κλεβει στις επιδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα