Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω ένα Xiaomi Redmi 4 Prime. Η πρώτη SIM είναι Cosmote και η 2η Vodafone.

Για ομιλία έχω την 1η και για MB την 2η. Όταν είμαι μέσα στην πόλη (Αλεξανδρούπολη) πιάνει μια χαρά 4G από την δεύτερη. Όταν είμαι έξω στα χωριά κλπ, αν βαλω για ιντερνετ την πρώτη πιάνει κανονικά 3G/4G, η Vodafone οχι πάντα. Αν κλείσω την Cosmote και αφήσω μόνο την SIM της Vodafone τότε πιάνει για λίγο κανονικά 3G/4G αλλά μετά πάει ξανά στο G.

Αυτό γίνεται μόνο εκτός πόλης, αλλά τα υπόλοιπα κινητά πιάνουν κανονικά 3G/4G με την Vodafone...

Καμία ιδέα κανείς για το τι γίνεται;

Edit: Μόλις μου περασε από το μυαλό η έλλειψη 800αρας αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση και με το 3G, Γιατι έστω θα έπρεπε να πιάνει 3G.

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω ένα Xiaomi Redmi 4 Prime. Η πρώτη SIM είναι Cosmote και η 2η Vodafone.

Για ομιλία έχω την 1η και για MB την 2η. Όταν είμαι μέσα στην πόλη (Αλεξανδρούπολη) πιάνει μια χαρά 4G από την δεύτερη. Όταν είμαι έξω στα χωριά κλπ, αν βαλω για ιντερνετ την πρώτη πιάνει κανονικά 3G/4G, η Vodafone οχι πάντα. Αν κλείσω την Cosmote και αφήσω μόνο την SIM της Vodafone τότε πιάνει για λίγο κανονικά 3G/4G αλλά μετά πάει ξανά στο G.

Αυτό γίνεται μόνο εκτός πόλης, αλλά τα υπόλοιπα κινητά πιάνουν κανονικά 3G/4G με την Vodafone...

Καμία ιδέα κανείς για το τι γίνεται;

Edit: Μόλις μου περασε από το μυαλό η έλλειψη 800αρας αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση και με το 3G, Γιατι έστω θα έπρεπε να πιάνει 3G.

οχι φιλε δεν πας πουθενα χωρις 800αρα  ιδικα στην επαρχια

Δημοσ.

οχι φιλε δεν πας πουθενα χωρις 800αρα ιδικα στην επαρχια

Πολύ λογική απάντηση. Η 800αρα επηρεάζει το 4g όχι το 3g, εγώ λέω ότι δεν πιάνει καθόλου δεδομένα εκτός πολης αλλά μέσα στην πόλη κανονικά 4g.

Δημοσ.

Πολύ λογική απάντηση. Η 800αρα επηρεάζει το 4g όχι το 3g, εγώ λέω ότι δεν πιάνει καθόλου δεδομένα εκτός πολης αλλά μέσα στην πόλη κανονικά 4g.

ειναι ευκολη περιοχη γενικα; αν δεν ειναι φταει η ελειψη της 800αρας και ναι επηρεαζει και το 3G

Δημοσ.

ειναι ευκολη περιοχη γενικα; αν δεν ειναι φταει η ελειψη της 800αρας

Ξαναλέω ότι ίσως να φταίει η 800αρα αλλά για το 4G, δεν εξηγειται ότι εκτός πόλης δεν πιάνει εμένα καν 3G. Εντός πόλης παντού 4G και με τις 2 άρα η 800αρα παίζει να μην χρησιμοποιείται εντός.

Δημοσ.

δεν σημαινει φιλε οτι επειδη δεν εχεις 4G θα εχεις 3G ,δεν ισχυει κατι τετοιο, χωρις 800 μπαντα δεν πας πουθενα 

Δημοσ.

Καλα τη καραμελα "χωρις 800 δε πας πουθενα" μη τη λετε οπουδηποτε.

Εμενα πιανει σε χωριο τερμα θεου μια χαρα 4G και με cosmote και με vodafone.

Και γενικα πουθενα δεν ειχα προβλημα.

Ειναι συγκεκριμενες οι περιοχες και σπανια θα πετυχεις πραγματικα περιπτωση να μην εχεις 4G λογω 800αρας.

Μη τα κανετε,λες και αν βγεις απο πολη 4G γιοκ.

Παρολα αυτα μου φαινεται οτι ισως και να οφειλεται εκει η συγκεκριμενη περιπτωση.Βαλε το network signal να δεις.

Δημοσ.

δεν σημαινει φιλε οτι επειδη δεν εχεις 4G θα εχεις 3G ,δεν ισχυει κατι τετοιο, χωρις 800 μπαντα δεν πας πουθενα πεσταβ

πεστα ρεε φιλε

• Like 1
Δημοσ.

Να μην παρεξηγηθω ,υπαρχουν  περιοχες που και χωρις την 800 μπαντα θα εχει καποιος 4G, υπαρχουν ομως  πολλες περιοχες που εκπεμπει μονο η 800 και τοτε ναι, υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην εχει και 3g

• Like 1
Δημοσ.

Και τι σχέση έχει η 800αρα με το 3g? Δεν θα έχει 3g  μόνο αν στην περιοχή δεν υπάρχει κάλυψη 3g, εντελώς άσχετο με την 800αρα

Να μην παρεξηγηθω ,υπαρχουν  περιοχες που και χωρις την 800 μπαντα θα εχει καποιος 4G, υπαρχουν ομως  πολλες περιοχες που εκπεμπει μονο η 800 και τοτε ναι, υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην εχει και 3g

Δημοσ.

Και τι σχέση έχει η 800αρα με το 3g? Δεν θα έχει 3g  μόνο αν στην περιοχή δεν υπάρχει κάλυψη 3g, εντελώς άσχετο με την 800αρα

τα ιδια λεμε

Δημοσ.

Και τι σχέση έχει η 800αρα με το 3g? Δεν θα έχει 3g μόνο αν στην περιοχή δεν υπάρχει κάλυψη 3g, εντελώς άσχετο με την 800αρα

Αυτό ακριβώς.

Η περιοχή Έχει κανονικά 3G αν όχι 4G, επίσης δεν είναι θέμα συσκευής εφόσον σε άλλα σημεία πιάνω κανονικα 4G όπως και 3G.

Την εφαρμογή που Λέτε δεν μπορώ να την βάλω γιατί δεν έχω root και δεν θελω να μπλέξω τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...