atimo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 καλησπερα.εχω τον hp 15-aw006nv ιδιος με τον 15-aw001nv και πιθανον και με αλλα μοντελα τηε hp(το γραφω μηπως βοηθησει να βρεθει το προβλημα μου).το λαπτοπ αυτο εχει m2 ssd z400s.αγορασα προχθες τον ssd corsair mp500 120gb m2 και δεν τον αναγνωριζεσαι καθολου το λαπτοπ.η μονη διαφορα αναμεσα στους 2 ssd ειναι εκει που λεει πρωτοκολλο επικοινωνιας ο mp500 ειναι pci express και ο αλλος sata iii.δεν ξερω αμα παιζει καποιο ρολο αυτο.αν δεν ειναι αυτο τι αλλο μπορει να φταιει?ευχαριστω
Alexlooker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 καλησπερα.εχω τον hp 15-aw006nv ιδιος με τον 15-aw001nv και πιθανον και με αλλα μοντελα τηε hp(το γραφω μηπως βοηθησει να βρεθει το προβλημα μου).το λαπτοπ αυτο εχει m2 ssd z400s.αγορασα προχθες τον ssd corsair mp500 120gb m2 και δεν τον αναγνωριζεσαι καθολου το λαπτοπ.η μονη διαφορα αναμεσα στους 2 ssd ειναι εκει που λεει πρωτοκολλο επικοινωνιας ο mp500 ειναι pci express και ο αλλος sata iii.δεν ξερω αμα παιζει καποιο ρολο αυτο.αν δεν ειναι αυτο τι αλλο μπορει να φταιει?ευχαριστω Τι εκανες τελικα;
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Σύμφωνα με το manual σελ. 34 το λάπτοπ δέχεται Μ.2 sata και όχι M.2 pcie. Τι χρήση κάνεις στο λάπτοπ και θέλεις Μ.2 pcie?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα