Βασιλης 123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Γεια σας.Θελω να αγοράσω ένα ταμπλετ και έως τώρα έως 350 το μόνο που μου φαινετε πως αξίζει και είναι future proof είναι το νέο ταμπλετ της Apple.Η χρήση του θα είναι κυρίως για διάβασμα(είμαι φοιτητής) τις ώρες που βαριέμαι να κάτσω μπροστά στο pc και θέλω να διαβάσω άλλου εκτός δωματίου.Επισης το θέλω για να σταματήσω να χρησιμοποιώ το κινητό τόσες ώρες μέσα στο σπίτι όποτε θα το χρησιμοποιώ και για παιχνίδια και social.Θελω να το κρατήσω αρκετά καο όχι να αρχίσει τα κολλήματα σε κανα χρόνο να μην περνει updates και αλλά τετοια.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Γεια σας.Θελω να αγοράσω ένα ταμπλετ και έως τώρα έως 350 το μόνο που μου φαινετε πως αξίζει και είναι future proof είναι το νέο ταμπλετ της Apple.Η χρήση του θα είναι κυρίως για διάβασμα(είμαι φοιτητής) τις ώρες που βαριέμαι να κάτσω μπροστά στο pc και θέλω να διαβάσω άλλου εκτός δωματίου.Επισης το θέλω για να σταματήσω να χρησιμοποιώ το κινητό τόσες ώρες μέσα στο σπίτι όποτε θα το χρησιμοποιώ και για παιχνίδια και social.Θελω να το κρατήσω αρκετά καο όχι να αρχίσει τα κολλήματα σε κανα χρόνο να μην περνει updates και αλλά τετοια.Ευχαριστω. Μόνος σου απαντήσες, iPad το φετινό. Κάτοχος και εγώ με χρήση όπως εσυ και πάει τέλεια. Θα πάρει και το νέο λειτουργικό που το κάνει πιο παραγωγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Ασυζητητί iPad 2017. Δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός - ειδικά σε αυτά τα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασιλης 123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Σας ευχαριστώ.Ξερετε μήπως υπάρχει δυνατότητα συνδέσεις εξωτερικού πληκτρολογίου-ποντικιού όπως σε android ταμπλετ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα