Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_566702.html

Προσοχή: Μεταφορικά δωρεάν με register NL.

Περιορισμός ένα κομμάτι ανά παραγγελία.

Γενικά έχει ξαναπαίξει σε τέτοιες τιμές αλλά θέλει παρακολούθηση. Πιο χαμηλά νομίζω δεν παίζει.

Προσθήκη ενημέρωσης: Δε χρειάζεται να λάβεται email για την προσφορά, αλλά όταν το άνοιξα μέσω του email (γράφει email only πάνω από την τιμή) μπόρεσα και παρήγγειλα και 2ο. Αλλιώς δε με άφηνε να πάρω 2ο, μου έλεγε ότι τελείωσε η προσφορά.

Προσθήκη ενημέρωσης2: μόνο μέσω email βλέπω πια την τιμή. Δεν ξέρω αν είναι επειδή τα αγόρασα, ας επιβεβαιώσει κάποιος.

Επεξ/σία από Konstantin77
  • Like 4
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείς παρακαλώ να ερμηνεύσεις εν τάχει τι εννοείς "με register NL";

Στελνετε με ολλανδικο ταχυδρομειο και με tracking number.

Δημοσ.

4 ζευγαρα xiaomi (οχι αυτο το μοντελο) και χαλασαν στο 6μηνο με τον ιδιο τροπο.Πρωτα το ενα ακουστικο και μετα και το αλλο.No thx.

Δημοσ.

Εγώ έχω τα Xiaomi Hybrid (Όχι τα pro) εδώ και ένα χρόνο με καθημερινή χρήση, δεν έχουν πάθει το παραμικρό. Πολύ σημαντικό είναι το καλώδιο που έχουν, το οποίο δεν μπερδεύεται. Τα pro νομίζω δεν το έχουν αυτό.

Δημοσ.

Εγώ έχω τα Xiaomi Hybrid (Όχι τα pro) εδώ και ένα χρόνο με καθημερινή χρήση, δεν έχουν πάθει το παραμικρό. Πολύ σημαντικό είναι το καλώδιο που έχουν, το οποίο δεν μπερδεύεται. Τα pro νομίζω δεν το έχουν αυτό.

λέει στα χαρακτηριστικά Elastic frosted TPE cable -> strong tensile strength ,durable , tangle free

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω οτι εχω παρει απο XIaomi μετα τα Pistons v2, δεν εχουν καμια σχεση. ΕΙναι μεν εξισου καλη η ποιοτητα κατσκευης, αλλα ο ηχος με εχει απογοητευσει. Δεν μπορει τα επομενα μοντελα να ειναι χειροτερα απο τα προηγουμενα.. 

Αποψη μου παντα αυτη..

Επεξ/σία από Euromaster
Δημοσ.

Εγω οτι εχω παρει απο XIaomi μετα τα Pistons v2, δεν εχουν καμια σχεση. ΕΙναι μεν εξισου καλη η ποιοτητα κατσκευης, αλλα ο ηχος με εχει απογοητευσει. Δεν μπορει τα επομενα μοντελα να ειναι χειροτερα απο τα προηγουμενα..

Αποψη μου παντα αυτη..

Συμφωνώ και επαυξάνω. Τα 2 είναι μακράν καλυτέρα τουλάχιστον από τα 3 που πήρα για να τα αντικαταστήσω αλλά τελικά τα χάρισα. Συχνό το φαινόμενο να φτιάχνει κάποιος όνομα και μετά να ρίχνει την ποιότητα για να κονομήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι τιποτα αλλο, δεν μπορω να βρω τα pistons v2 πουθενα πια. αν ξερεις καποιος, θα του ημουν ευγνωμων. Ακομα και αν τα εχει, του τα αγοραζω...

Δημοσ.

τα piston 3 ειναι ξεκαθαρα καλυτερα απ τα piston 2 για οποιον μπαινει τωρα στο thread και δε θελει να μπερδευτει, τα παραπανω ειναι αποψεις με τις οποιες οτι review υπαρχει στο web διαφωνει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι προσωπικες αποψεις εινια αυτες, δεν θελουμε να πουμε οτι δεν ειναι καλα α ακουστικα, απλως δοκιμαζοντας και τα 2 αυυη ειναι η αποψη μας και μονο παιδια. μην σας επηρεασουμε..

Αυτά δεν είναι?

http://www.gearbest.com/earphones/pp_261864.html

και σε προσφορά και όλας

Οχι φιλε μου, αυτα ειναι τα pistons 4..

Δημοσ.

τα piston 3 ειναι ξεκαθαρα καλυτερα απ τα piston 2 για οποιον μπαινει τωρα στο thread και δε θελει να μπερδευτει, τα παραπανω ειναι αποψεις με τις οποιες οτι review υπαρχει στο web διαφωνει.

Φίλε μου δεν υπάρχει καλύτερο review από τα αυτιά κάποιου που έχει 2 χρόνια και ακούει με τα v2 είχε πριν τα πρώτα piston και αγόρασε και τα v3. Τα v2 για μένα είναι τα ποιοτικότερα όλων, με πολύ δυνατό αλλά ταυτόχρονα ποιοτικό μπάσο, απίστευτη κρυστάλλινη καθαρότητα για τα χρήματα τους και μεγάλη αντοχή. Αν μιλάς από προσωπική εμπειρία τότε ναι ίσως δεν ακούμε το ίδιο πράγμα. Αν όμως αναπαράγεις τα reviews από το ίντερνετ τότε μάλλον εσύ μπερδεύεις αυτούς που διαβάζουν εδώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...