Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι απο το vaio σου στελνω τωρα, Εχω βαλει πανω τα ultimate 7 Χ64. Απλα θελω να το κανω οπως πρωτα. Με το δικο του serial κλπ κλπ...

Δημοσ.

Γιατί έβαλες τα ultimate τότε; Ας έβαζες τα home premium και να τα ενεργοποιούσες με το δικό σου serial που αναγράφεται στο καρτελάκι από κάτω.

Ελπίζω μόνο να διαβάζεται το serial και να μην έχει σβήσει τελείως.

Από το παρακάτω λινκ υποτίθεται ότι μπορείς να παραγγείλεις recovery dvds για τα συστήματα της sony αλλά του έδωσα το μοντέλο σου και δε μου έβγαλε αποτέλεσμα.

https://sony.encompass.com/staticpages/Sony_RDVD

Επίσης βρήκα το παρακάτω site. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο.

https://restore.solutions/en/sonyvaiovpceb3e1e/

Τέλος, αν ο παλιός δίσκος μπορεί να διαβαστεί κάπως, έστω και αν είναι να τον συνδέσεις σε εξωτερική θήκη, ίσως μπορέσεις να πάρεις τα αρχεία του recovery από κάποιο μικρό recovery partition που θα έχει ή να πάρεις ένα image από το partition αυτό και να το περάσεις στον καινούργιο δίσκο. Ίσως και να δουλέψει έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια χαρα φιλε μου, Απλα τα ultimate ειχα διαθεσιμα εκεινη τη στιγμη. Επιπλεον, εδωσα το σκληρο σε ενα φιλαρακι που νιωθει απο αυτα και καταφερε να τον φτιαξει. Τωρα δεν ξερω ποσο θα αντεξει. Το θεμα ειναι οτι εκανε φορματ σε ολο το δισκο απο οτι μου ειπε και ετσι χαθηκε και το partition. Λετε να εχουμε δυνατοτητα να το σωσουμε??? Οσο για τα site που μου εστειλες το 2ο το ηξερα και γω, οσο για το πρωτο μπορει να θελει το αλλο μοντελο που γραφει απο κατω. Θα το βαλω και θα σου πω.! Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και τη βοηθεια σου! Να σαι καλα!

Δημοσ.

Βάλε το hd sentinel (ας είναι και η trial έκδοση) και δες την υγεία του δίσκου.Αν είναι 100% είσαι εντάξει και μάλλον ήταν softwarικό το πρόβλημα και όχι στον δίσκο.

Επίσης, κάνε δεξί κλικ->διαχείριση στο εικονίδιο Υπολογιστής και πήγαινε στη διαχείριση δίσκων. Πόσα partitions σου έχει εκεί; Αν όντως τα έσβησε όλα θα πρέπει να σου έχει ένα boot και ένα το κεντρικό μόνο. Αλλιώς, αν έκανε μόνο φορμάτ και δεν διέγραψε όλα τα partitions τότε μπορεί να είναι ακεί και το recovery.

Και ένα κολπάκι...

Τα iso των 7 έχει μέσα όλες τις εκδόσεις, απλά σου εμφανίζει μόνο εκείνη για την οποία προορίζεται.

Αν ανοίξεις το iso με το ultraiso ή το poweriso και πας στον φάκελο sources θα δεις ένα αρχείο ei.cfg το οποίο αν το διαγράψεις και μετά κάψεις το νέο iso (ή το σώσεις και το μεταφέρεις σε usb με το rufus) θα έχεις ένα iso με όλες τι εκδόσεις των 7. Θα έχεις φυσικά όλες τις εκδόσεις για την ίδια αρχιτεκτονική x86 / x64 και όχι και τις δύο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα, Καλη εβδομαδα σε ολους!  Το sentinel το ετρεξε ο φιλος μου ειπε οτι ειναι healthy 100%. Παρολο που τον ειχα βαλει και σε αλλο pc ο δισκος δεν επαιζε. Τωρα τι εκανε ακριβως δεν ξερω, απλα μου ειπε οτι ειμαι γατακι και το εληξα εκει γελωντας :P Επισης, μου το ειπε και ο ιδιος οτι εκανε ολικο φορματ και οτι χαθηκαν τα 2 partition που ειχε μεσα. Απο περιεργια και μονο ετρεξα το partition wizard recovery και μου εβγαλε αρκετα partition. Ειχε βγαλει 3-4 boot partion και κατι αλλα. Δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο προγραμμα και αν οντως  υπαρχει δυνατοτητα ανακτησης, αλλα ηθελα απλα να δω αν θα το βρει. 

Οσο για τα windows το κολπακι με τα iso μου το ειπε και αλλο ενα παλικαρι απο εδω μεσα, και μου εδωσε και link για clean iso σε οποια εκδοση θελω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...