FacelesS7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Γεια χαρα σε ολους, Αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου. Εχω ενα sony vaio, στο οποιο μου χαλασε ο σκληρος. Αγορασα καινουριο, αλλα δεν ξερω τι να κανω με τα windows! Οσα χρονια το ειχα, εκανα φορματ με το vaio recovery, και μου το επανεφερε στις εργοστασιακες ρυθμισεις και ολα καλα. Υπαρχει τροπος να ξαναβρω τα windows που ειχε μεσα? Το λαπτοπ ειχε απο "μαμα" windows 7 home premium ελληνικα. Στην ουσια θελω να το ξανακανω οπως ηταν πριν χαλασει ο σκληρος αν γινεται. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας! Γιαννης.
isay Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Να υποθέσω οτι δεν ειχες φτιάξει τα recovery dvds όπως προτείνεται σφόδρα στο manual, σωστά; Το serial number των windows λογικά θα αναγράφεται σε ένα καρτελάκι στην κατω πλευρά του υπολογιστή ή στη θήκη της μπαταρίας. Βρες και κατέβασε ενα "καθαρό" iso των windows 7 με την ίδια έκδοση με αυτά που γράφει το καρτελάκι, πχ win 7 home premium greek OEM, βαλε το σε dvd/usb/ κάνε boot απο αυτό, πέρασε τα windows και μετά απο το site του κατασκευαστή κατεβασε και πέρασε ολους τους αναγκαιους drivers.
FacelesS7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Καλησπερα, οχι δυστυχως δεν το ηξερα αυτο οτι επρεπε να εχω φτιαξει recovery dvds. Γνωριζεις που μπορω να βρω clean iso??? Εννοω να εχεις κατι δοκιμασμενο μην κατεβασω οτι να'ναι. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
ss13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Καλησπερα, οχι δυστυχως δεν το ηξερα αυτο οτι επρεπε να εχω φτιαξει recovery dvds. Γνωριζεις που μπορω να βρω clean iso??? Εννοω να εχεις κατι δοκιμασμενο μην κατεβασω οτι να'ναι. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Καλώς όρισες , διάβασε λίγο εδώ http://www.insomnia.gr/topic/608647-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CF%89-windows-7-iso/page-4
FacelesS7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Περα απο την λυση του clean iso, μπορω να βρω απο καπου να αγορασω τα recovery disks?
alexisnik19911 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 ποιο μοντελο εχεις? αν εχουμε το ιδιο μοντελο εχω το recovery partition.
alexisnik19911 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 μαλλον οχι γτ εμενα ειναι σειρα F ενω εσενα Β
FacelesS7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Πακετο δηλαδη! Νταξει δεν πειραζει, να σαι καλα παντως!
alexisnik19911 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 αν ειχες nvidia θα το δοκιμαζαμε γτ το reovery εχει προεγκατεστημενους nvidia drivers. τεσπα,αμα θες σου δινω ολα τα logos του VAIO wallpapers,logon backgrounds κτλ.
FacelesS7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Οχι νταξει μωρε, να σαι καλα, το τελευταιο που με νοιαζει ειναι τα wallpapers. Καποια λυση θα βρεθει πιστευω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα