Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους, Αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου. Εχω ενα sony vaio, στο οποιο μου χαλασε ο σκληρος. Αγορασα καινουριο, αλλα δεν ξερω τι να κανω με τα windows! Οσα χρονια το ειχα, εκανα φορματ με το vaio recovery, και μου το επανεφερε στις εργοστασιακες ρυθμισεις και ολα καλα. Υπαρχει τροπος να ξαναβρω τα windows που ειχε μεσα? Το λαπτοπ ειχε απο "μαμα" windows 7 home premium ελληνικα. Στην ουσια θελω να το ξανακανω οπως ηταν πριν χαλασει ο σκληρος αν γινεται.

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!

Γιαννης.

Δημοσ.

Να υποθέσω οτι δεν ειχες φτιάξει τα recovery dvds όπως προτείνεται σφόδρα στο manual, σωστά;

Το serial number  των windows λογικά θα αναγράφεται σε ένα καρτελάκι στην κατω πλευρά του υπολογιστή ή στη θήκη της μπαταρίας. 

Βρες και κατέβασε ενα "καθαρό" iso των windows 7 με την ίδια έκδοση με αυτά που γράφει το καρτελάκι, πχ win 7 home premium greek OEM, βαλε το σε dvd/usb/ κάνε boot απο αυτό, πέρασε τα windows και μετά απο το site του κατασκευαστή κατεβασε και πέρασε ολους τους αναγκαιους drivers.

Δημοσ.

Καλησπερα, οχι δυστυχως δεν το ηξερα αυτο οτι επρεπε να εχω φτιαξει recovery dvds. Γνωριζεις που μπορω να βρω clean iso??? Εννοω να εχεις κατι δοκιμασμενο μην κατεβασω οτι να'ναι. Σε ευχαριστω  πολυ για την απαντηση σου!

Δημοσ.

Καλησπερα, οχι δυστυχως δεν το ηξερα αυτο οτι επρεπε να εχω φτιαξει recovery dvds. Γνωριζεις που μπορω να βρω clean iso??? Εννοω να εχεις κατι δοκιμασμενο μην κατεβασω οτι να'ναι. Σε ευχαριστω  πολυ για την απαντηση σου!

Καλώς όρισες , διάβασε λίγο εδώ B)

http://www.insomnia.gr/topic/608647-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CF%89-windows-7-iso/page-4

Δημοσ.

Οχι νταξει μωρε, να σαι καλα, το τελευταιο που με  νοιαζει ειναι τα wallpapers.  Καποια λυση θα βρεθει πιστευω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...