wade01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Τωρα δεν ξερω τι fanakia εχει και ποσα γιατι δεν πολυ καταλαβα αλλα αν εμποδιζει κατι την ροη αερα , ναι. Εγω μιλησα συγκεκριμενα για την καρτουλα. Τωρα πρεπει να το ελέγξει ο ιδιος πως ειναι τα πραμματα μες στο κουτι απο σκονες κτλπ.
Manos995 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Καλα παντως οι θερμοκρασιες για μενα στους 93 βαθμους που λες δεν ειναι φυσιολογικες. Πιγενετην πισω για στο μαγαζι οπου την αγορασες για ελεχγο. κοιτα μια φορα εφτασε χθες αν ξαναφτασει εννοειτε οτι θα την παω θα καθαρισω πρωτα το κουτι που μου ειπαν τα παιδια και την καρτα και βλεπω
just getting started Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Βελτιωσε και το cable management Και που δεν ανέφεραν τα παιδιά και βοηθάει πολύ
razorblade334 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Βγαλε το κουτι του πισι απο το γραφειο.το σκοτωνεις πνιγεται εκει
Manos995 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Απευθυνομαι σε ολους οσους μου απαντησαν εχω αλλο 1 λειτουργικο με τα win 7 και δεν τον κανει ποια αυτον τον θορυβο και δεν ανεβαζει θερμορκασια η καρτα γραφικων και οταν και τα παιχνιδια που επαιζα μηπως παιχτηκε κατι με το λειτοργικο;
deafman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Αν εννοεις οτι εβαλες την καρτα σου σε αλλο pc και δεν σου εμφανιζει πλεον προβληματα μπορουμε να υποθεσουμε για προβλημα σε καποιο αλλο κομματι σου ( μητρικη,τροφοδοτικο ή ακομα και κακη εγκατασταση-σταβοβαλμενα καλωδια ρευματος κλπ.) Αν εννοεις οτι στο ιδιο μηχανημα περασες win7 και λυθηκε το προβλημα τοτε προφανως εφτεγε το λειτουργικο η καποιος driver εκανε τα δικα του. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα