Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα δεν ξερω τι fanakia εχει και ποσα γιατι δεν πολυ καταλαβα αλλα αν εμποδιζει κατι την ροη αερα , ναι. Εγω μιλησα συγκεκριμενα για την καρτουλα. Τωρα πρεπει να το ελέγξει ο ιδιος πως ειναι τα πραμματα μες στο κουτι απο σκονες κτλπ.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα παντως οι θερμοκρασιες για μενα στους 93 βαθμους που λες δεν ειναι φυσιολογικες. Πιγενετην πισω για στο μαγαζι οπου την αγορασες για ελεχγο.

κοιτα μια φορα εφτασε χθες αν ξαναφτασει εννοειτε οτι θα την παω θα καθαρισω πρωτα το κουτι που μου ειπαν τα παιδια και την καρτα και βλεπω

Δημοσ.

Απευθυνομαι σε ολους οσους μου απαντησαν εχω αλλο 1 λειτουργικο με τα win 7 και δεν τον κανει ποια αυτον τον θορυβο και δεν ανεβαζει θερμορκασια η καρτα γραφικων και οταν και τα παιχνιδια που επαιζα μηπως παιχτηκε κατι με το λειτοργικο;

Δημοσ.

Αν εννοεις οτι εβαλες την καρτα σου σε αλλο pc και δεν σου εμφανιζει πλεον προβληματα μπορουμε να υποθεσουμε για προβλημα σε καποιο αλλο κομματι σου ( μητρικη,τροφοδοτικο ή ακομα και κακη εγκατασταση-σταβοβαλμενα καλωδια ρευματος κλπ.)

Αν εννοεις οτι στο ιδιο μηχανημα περασες win7 και λυθηκε το προβλημα τοτε προφανως εφτεγε το λειτουργικο η καποιος driver εκανε τα δικα του.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...