Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επωνυμο κουτι να παιρνει μονο 2 ανεμιστηρες αποκλειεται.Ποιο ειναι συγκεκριμενα?Βγαλε εστω μια φωτο.

ειπα  οτι εχει 2 πανω εναν μπορστα και 1 απο κατω τον εναν που ειναι απο πανω δεν μπορουσα να τον βαλω για τι ακριβως απο κατω ειναι η motherboard με εμεξεργαστη και τα υπολοιπα και τον απο κατω τον εβγαλα γιατι εβρισκε κατω και εκανε θορυβο

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ακόμα αδυνατώ να καταλάβω πως και πόσους ανεμιστήρες έχει. Από ότι κατάλαβα μπροστά δεν έχεις ανεμιστήρα γιατί έχεις καναπέ. Και έχεις έναν πάνω και έναν πίσω να βγάζει. Σωστά ο πίσω και ο πάνω βγάζει αλλά θες και μπροστά να βάζει... Η 380 είναι ζεστή κάρτα γενικώς δε μου κάνει τρομερή εντύπωση το 90άρι σε full load και ειδικά με κακό airflow, απλά σίγουρα μπορείς να το μειώσεις γιατί δεν είναι καλό. 
Αν δεν τον έχεις καθαρίσει 1 χρόνο σίγουρα έχει σκόνη εκτός κι αν δεν τον δουλευεις σχεδόν καθόλου. Και ειδικά με χάλια airflow η σκόνη πάει παντού ενώ θα μπορούσε κάπως να βελτιωθεί κι αυτό με σωστή ροή αέρα.

Νομίζω απογεύγεις να απαντήσεις ερωτήσεις λες και φοβάσαι μη σε μαλώσουμε. Ρωτάς κάτι δώσε μας πληροφορίες να σε βοηθήσουμε. Άνοιξε το καπάκι του κουτιού και βγάλε μια φωτο να δούμε. Να δεις κι εσύ για σκόνη, μην υποθέτουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ο θορυβος μπορει να ειναι και απ τον ανεμηστηρα του τροφοδοτικου. Εμενα το Corsair CX 600 ειχε θεμα με το ρουλεμαν του ανεμηστηρα και βαρουσε.Το αλλαξα και σταματησε να το κανει. Η η καρτα εχει coil whine

Δημοσ.

Φιλε μου εγω ειχα την sapphire r380 4gb χωρις backplate και ειχα θεμα με black screens και θερμοκρασιες . Μολις ανοιγα ενα παιχνιδι (Dota ας πουμε) σε 5-10 λεπτα

πηγαινε 80-83 βαθμους και εκαναν θορυβο τα fans στο 72% ετρεχαν και μετα απο 1ωρα περιπου ειχα φτασει 88-93 βαθμους.Εμενα και το χειμωνα πανω απο 83 βαθμους ετρεχε. Ειχα κανει αναβαθμιση το Vbios και δοκιμαζα και παλια drivers αλλα τιποτα , τελικα την πηγα πισω στο μαγαζι και εφυγε στην εταιρεια για ελεγχο . Περιμενω τωρα να με πουν τι θα γινει. Εσυ πια υλοποιηση εχεις?

Δημοσ.

Eγω δεν εχω θεμα με το λολ που παιζω απλα οταν ανοιγει ο υπολογιστης ανεβαζει θερμοκρασια χωρις λογο και τι εννοειW υλοποιηση;

Από ποια εταιρία είναι; πχ Asus, Gigabyte, XFX, MSI, Sapphire κλπ κλπ κλπ

AMD RADEON R9 380

Δημοσ.

AMD Radeon είναι όλες :P Ποια εταιρία την κατασκεύασε ρωτάει το παιδί που λέει για υλοποίηση. Το κουτί της τι γραφει; 

Δημοσ.

AMD Radeon είναι όλες :P Ποια εταιρία την κατασκεύασε ρωτάει το παιδί που λέει για υλοποίηση. Το κουτί της τι γραφει; 

Χαχαχαχα δεν το εχω το κουτι αυτην την στιγμη

Δημοσ.

Το γράφει και πάνω στην κάρτα γραφικών τι μάρκα(υλοποίηση) είναι

Οταν ανοιξω το κουτι και κοιταξω την καρτα θα σας πω

Δημοσ.

Καλα παντως οι θερμοκρασιες για μενα στους 93 βαθμους που λες δεν ειναι φυσιολογικες. Πιγενετην πισω για στο μαγαζι οπου την αγορασες για ελεχγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...