Manos995 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σε όλους Εχω ενα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου (AMD R9 380) την εχω 1 χρόνο και κατι και τις τελευταίες εβδομάδες ανεβάζει θερμοκρασια και μεσα στο κουτι ακουγεται κατι σαν "σφύριγμα" απο τoo μέρος που βρίσκετε η κάρτα και φτανει τους 75 βαθμούς και οταν έπαιζα ενα παιχνίδι είχε φτάσει τους 93 βαθμούς μήπως ξερει καποιος γιατί συμβαίνει αυτο; ή μήπως έχει κάποιο πρόβλημα και να την παω για αλλαγή; επισης ανεβαζε θερμορασλια οταν έβλεπα βίντεο αλλα σταμάτησε
dkmaster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Είναι καλοκαίρι και αν δεν έχει καλή ροή αέρα το κουτί σου, δεν είναι απίθανο να συμβαίνει αυτό.
Manos995 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Εχει απο παντου αερα αριστερα, πανω εχει δυο ανεμιστηρες και απο πισω βγαινει αερας
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Από πίσω βγαίνει, από πάνω οι 2 τι κάνουν; Μπροστά έχει; Λες την έχεις 1 χρόνο, σε αυτό το διάστημα με παρόμοιες θερμοκρασίες περιβάλλοντος ήταν καλύτερα τα πράγματα; Απο σκόνη πως τα πάμε; Μήπως έχει δημιουργηθεί κάνα πάπλωμα από χνουδόμπαλες στην ψήκτρα;
Manos995 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Από πίσω βγαίνει, από πάνω οι 2 τι κάνουν; Μπροστά έχει; Λες την έχεις 1 χρόνο, σε αυτό το διάστημα με παρόμοιες θερμοκρασίες περιβάλλοντος ήταν καλύτερα τα πράγματα; Απο σκόνη πως τα πάμε; Μήπως έχει δημιουργηθεί κάνα πάπλωμα από χνουδόμπαλες στην ψήκτρα; κοιτα επειδη ειναι γραφειο κα μπορστα καναπες δεν βγαινει προς τα εξω ενας ειναι τελικα πανω που βγαζει τον αερα προς τα εξω μπροστα εχει. Τον χειμωνα οταν επαιζα παιχνιδια σε υψηλα γραφικα δεν ζεσταινοτανε καθολου ή ελαχιστα και δεν εκανε αυτον τον θορυβο εβαλα φακο στην ψυχτρα (ανεμιστηρες) και δεν ειχε τιποτα ηταν καθαροι και εχω περασει το MSI afterburner για να βλεπω την θερμοκρασια της και οταν ανεβαινει το clock του επεξεργαστη της κανει αυτον τον θορυβο και ανεβαινει πολυ η θερμοκρασια της
dkmaster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Εγώ θα κοιτούσα μήπως όντως μάζεψε σκόνη η κάρτα. 1
Dantε Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Το χειμωνα λογικο να μην ανεβαζει θερμοκρασια. Μαλλον δεν επαρκει η ψυξη του κουτιου. Ποιο κουτι εχεις και ποσους ανεμιστηρες πανω?
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Ποιο ακριβως κουτι εχεις? Μπροστα το κουτι εχει πορτακι κλειστο? Υπρχει φυσικο εμποδιο μπροστα,π.χ. επιπλο,η κατι αλλο που να εμποδιζει την εισοδο αερα? (Μηπως το εχεις χωμενο το κουτι σε κανενα επιπλο που εχει δεξια ενα χωρισμα,υποτιθεται για κουτι υπολογιστη?) Υπαρχει θεση για δευτερο 12αρι ανεμιστηρα μπροστα? Πρεπει να ειμαστε συγκεκριμενοι,αν διαβασει κανεις αυτα που γραφεις δεν εχει σαφη εικονα. Επισης ξεσκονιζεις καθε 2 μηνες τουλαχιστον το εσωτερικο του υπολογιστη με blower? 1
Manos995 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Ποιο ακριβως κουτι εχεις? Μπροστα το κουτι εχει πορτακι κλειστο? Υπρχει φυσικο εμποδιο μπροστα,π.χ. επιπλο,η κατι αλλο που να εμποδιζει την εισοδο αερα? (Μηπως το εχεις χωμενο το κουτι σε κανενα επιπλο που εχει δεξια ενα χωρισμα,υποτιθεται για κουτι υπολογιστη?) Υπαρχει θεση για δευτερο 12αρι ανεμιστηρα μπροστα? Πρεπει να ειμαστε συγκεκριμενοι,αν διαβασει κανεις αυτα που γραφεις δεν εχει σαφη εικονα. Επισης ξεσκονιζεις καθε 2 μηνες τουλαχιστον το εσωτερικο του υπολογιστη με blower? Λοιπον το κουτι ειναι ενα Thermaltake το εχω 3-4 χρονια δεν θυμαμαι ακριβες μοντελο εχει 1 αενμιστηρα απο πανω κανονικα παιρνει 2 αλλα δεν γινοταν γιατι ακριβως απο κατω ειναι ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων και δεν εμπαινε εχω 1 μπορστα.O Υπολογιστης ειιναι κατω απο γραφειο μπροστα εχει 1 καναπε στην μερια ομως που ειναι το ξυλο του γραφειου ειναι εντελως κλειστο το τροφοδοτικο ειναι ενα Corsair 600w ή 650w.
Dantε Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Με 2 ανεμιστηρες,δουλεια δε γινεται. Η βαζεις και αλλους ,η ανεβαζεις τον ανεμιστηρα της καρτας μπας και τη παλεψει,αλλα θα κανει θορυβο. Η τελος την αφηνεις να ψηνεται και οσο τη παλεψει.
Manos995 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Με 2 ανεμιστηρες,δουλεια δε γινεται. Η βαζεις και αλλους ,η ανεβαζεις τον ανεμιστηρα της καρτας μπας και τη παλεψει,αλλα θα κανει θορυβο. Η τελος την αφηνεις να ψηνεται και οσο τη παλεψει. ε τι κανω τοσους χωραει το κουτι δεν μπορω να κανω κατι αλλο σιγα μην την αφησω να καει 280 ευρω την πηρα
mcrae13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Και παλι με ολ αυτά οι 93 βαθμοί πολλοί μου ακούγονται για r9 380.Ποια υλοποίηση είναι; θεωρώ οτι οποιαδήποτε custom, έστω και καλοκαίρι με ανεπαρκή αερισμό δεν θα ανέβαζε τόσο. Μήπως κάποιο απο τα fan της "παρέδωσε" ;
dkmaster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να βγει η κάρτα να την δεις για να δεις τι παίζει. 1
Dantε Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 ε τι κανω τοσους χωραει το κουτι δεν μπορω να κανω κατι αλλο σιγα μην την αφησω να καει 280 ευρω την πηρα Επωνυμο κουτι να παιρνει μονο 2 ανεμιστηρες αποκλειεται.Ποιο ειναι συγκεκριμενα?Βγαλε εστω μια φωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα