Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, πήρα απο φίλο την παλιά κάρτα γραφικών του γιατί έκανε αναβάθμιση (msi geforce gtx980 ti 6gb) για τις 2 πρώτες μέρες όλα τα παιγνίδια έτρεχαν φουλ κομπλε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Μετά όμως, χωρίς να έχω κάνει κάτι στο pc μου όποτε ξεκινούσα να παίζω κάποιο game,μετά από 5-10 ΛΕΠΤΑ παγώνει η οθόνη και μου κάνει restart ή μαυρίζει η οθόνη ένω απο πίσω το παιγνιδι τρέχει κανονικα!! Ξερεις κάποιος να μου πεί τι συμβαίνει κ αν μπορώ να σώσω την κατάσταση την κάρτα την εχω τσεκάρει στο fumark  κ δεν μου εχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα εκεί! Να τονίσω ότι έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση τους drivers απο την αρχή όταν έβαλα την νέα κάρτα και η κάρτα μέχρι που την πήρα ήταν απροβλημάτιστη  100%

Το συστημά μου είναι το παρακάτω

i5-4670k.3.40GHZ

Gigabyte ga-z87-d3hp

16gb ram

Corsair tx series TX750MM-80 PLUTEMON

Η παλιά καρτα γραφικων που είχα είναι η NVIDIA GTX 770 2GB

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Επεξ/σία από nocturne
Δημοσ.

Χρησιμοποιείς την ίδια θύρα που χρησιμοποιούσε και ο φίλος σου; Hdmi, dvi πως την συνδέεις; Δοκίμασε και τις άλλες εξόδους να δεις μήπως φταίει αυτό. Και με άλλο καλώδιο την έξοδο που χρησιμοποιείς τώρα.

Αν και, αφού γίνεται μόλις ανοίγεις παιχνίδι αλλά όχι σε bench, για driver πρόβλημα μου ακούγεται. Θερμοκρασίες κτλ τι γίνεται;

Δημοσ.

χρησιμοποιώ μόνο dvi  γιατί η οθονή δεν υποστηρίζει HDMI, οι θερμοκρασίες στο WITCHER 3 μεσα σε πολεις δεν ξεπερναει τους 65-68 βαθμούς (στο fumark εφτασε μεχρι 75 βαθμους) εχω την εντυπωση οτι μαλλον για driver προβλημα ειναι γιατι καποιες φορες (οχι παντα) βγαζει μαυρη οθονη με πεταει windows και πεταγεται ενα παραθυρακι που κατι αναφερει για drivers απλα δεν θυμαμαι ολο το κατεβατο.....που γραφει . Τι είναι το DDU  για πες μου δεν εχω ιδεα!!!!!

Παιδες να στε καλα για την βοηθεια σας

Δημοσ.

χρησιμοποιώ μόνο dvi  γιατί η οθονή δεν υποστηρίζει HDMI, οι θερμοκρασίες στο WITCHER 3 μεσα σε πολεις δεν ξεπερναει τους 65-68 βαθμούς (στο fumark εφτασε μεχρι 75 βαθμους) εχω την εντυπωση οτι μαλλον για driver προβλημα ειναι γιατι καποιες φορες (οχι παντα) βγαζει μαυρη οθονη με πεταει windows και πεταγεται ενα παραθυρακι που κατι αναφερει για drivers απλα δεν θυμαμαι ολο το κατεβατο.....που γραφει . Τι είναι το DDU  για πες μου δεν εχω ιδεα!!!!!

Παιδες να στε καλα για την βοηθεια σας

http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

Κατέβασε αυτό και ακολούθα τις οδηγίες. 

Πρέπει να γίνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. 

http://www.insomnia.gr/topic/565123-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/ 

Εδώ έχει και οδηγίες με φωτο αν θες :P 

• Like 1
Δημοσ.

Eχω το ιδιο προβλημα εδω και δύο μερες με μια gtx 1060 3gb.

Mετα απο 15-20 λεπτα κολλαει το παιχνιδι και με βγαζει μυνημα για drivers.

Eχω κανει ολα τα βηματα που αναφερει ο φίλος UsualSuspect_ πιο πάνω αλλα παλι τα ιδια.

Εχω βαλει και πιο παλιους drivers το ίδιο,επισης εχω κανει και αυτα τα βήματα που αναφερονται εδώ

https://www.drivereasy.com/knowledge/solvednvidia-display-driver-stopped-working-and-has-recovered/

αλλα και παλι τίποτα.

Το κανει μονο στα παιχνίδια,το μυαλο μου παει στο τροφοφοδοτικο. :-(  :(

• Like 1
Δημοσ.

Eχω το ιδιο προβλημα εδω και δύο μερες με μια gtx 1060 3gb.

Mετα απο 15-20 λεπτα κολλαει το παιχνιδι και με βγαζει μυνημα για drivers.

Eχω κανει ολα τα βηματα που αναφερει ο φίλος UsualSuspect_ πιο πάνω αλλα παλι τα ιδια.

Εχω βαλει και πιο παλιους drivers το ίδιο,επισης εχω κανει και αυτα τα βήματα που αναφερονται εδώ

https://www.drivereasy.com/knowledge/solvednvidia-display-driver-stopped-working-and-has-recovered/

αλλα και παλι τίποτα.

Το κανει μονο στα παιχνίδια,το μυαλο μου παει στο τροφοφοδοτικο. :-(  :(

1060 ποια υλοποιηση εχεις?
Δημοσ.

παιδες καλημέρα, λοιπόν ακολούθησα όλα τα βήματα που μου προτείνατε χθες και όλο το βραδύ έτρεχα απροβλημάτιστα κάποια games ( witcher 3, skryrim, total war warhammer) το πρωί σήμερα που πάω να ανοίξω το pc  μετά απο κανα τεταρτάκι ακούγοντας μονο ραδιόφωνο η οθόνη μπήκε  σε κατάσταση sleep mode ενώ το pc λειτουργούσε κάνω restart  και κατά την είσοδο στα windows έγραφε ''repairing drivers''!!!!!! τελειώνει η διαδικασία, μετά απο αυτή την στιγμή όποτε βάζω κάποιο game να τρέξω μου παγώνει η οθόνη μετα απο 5-10 λεπτά. Ειλικρινά έχω μπερδευτεί γιατί δεν ξέρω που να εστιάσω αν κάποιος έχει να προτείνει κάποια ιδεά ?!!!?!!!!

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

1060 ποια υλοποιηση εχεις?

Aυτην φιλε μου,την πήρα απο φίλο εδώ μέσα.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/932324-msi-gtx-1060-3gt-3gb-oc-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5/

Αλλα ξαναεκανα απο την αρχη ολα τα βήματα που ειχα κανει πιο πριν και βλεπω απο χθες δεν εχει παρουσιασει κατι,ολα τρεχουν ομαλά.

1.Απεγκατασταση drivers

2.Kαθαρισμα με ddu (Safe mode)

Επισήμανση

Οταν εκανε restart εβγαλα το καλωδιο απο το internet γιατι εκανε αναβαθμιση μονο του και ισως εκει γινοταν το μπερδεμα.

3.Eβαλα παλιους drivers

4.Eκανα update τους drivers σε νέους

Για να δουμε και σημερα πως θα πάει!! :-)  :-(  B)

Δημοσ.

Παίδες δυστυχως το πρόβλημα συνεχίζεται, κάποιες φορές όταν ανοίγω τα windows μου βγαζουν μνμ οτι  gpu has disabled  κ η οθονη μπαινει απο μονη της σε χαμηλη αναλυση, το διορθώνω και όταν βάζω κάποιο game να παίξω βγάζει μια στο τόσο το μνμ που έχω επισυνάψει. Χθές έτρεξα το fumark για 40 λεπτα και δεν παρουσίασε κανένα απολύτως πρόβλημα οι θερμοκρασιες δεν ανέβηκαν πάνω απο 80c. Να τονίσω μια μικρή λεπτομέρεια, όταν πήρα την κάρτα απο τον φίλο μου την είχε σε διάταξη sli  δεν ξέρω αν παίζει κάτι σε αυτό απλά το αναφέρω.Προφανώς έχω πάει σε παλιότερους drivers που θεωρούνται πιο stable αλλα το πρόβλημα  το ίδιο!!!

post-122806-0-65975100-1498673980_thumb.jpg

Δημοσ.

αδερφέ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με μια κάρτα (gtx 780) που κολλούσε το pc σε άκυρες στιγμές όταν έπαιζα παιχνίδια,

δοκίμασε να κατεβάσεις λίγο τα mhz τις κάρτας, μπορείς να κανεις underclock με διαφορα προγραμματάκια όπως το MSI Afterburner η nvidiaInspector, μην πειράξεις τα volt παρα μονο τα mhz. ξεκινα με λίγες μονάδες στην αρχή πχ 20 και δες τι παίζει. εγώ δοκίμασα με τιν πρώτη -105hz που ήταν το max που με άφηνε να κάνω underlock και -105hz στην μνήμη και δεν ξανακολισε ποτε.

η δικια μου η κάρτα ήταν μοντέλο ghz edition κάτι αντίστοιχο του oc και ερχόταν με ανεβασμένη την συχνότητα απο το εργοστάσιο, αυτό για κάποιον λόγο δημιουργούσε πρόβλημα.δεν ξέρω αν έχεις το ίδιο πρόβλημα αλλα πιστεύω αξίζει μια προσπάθεια

Δημοσ.

Δοκίμασα τους 355.98 και γινοταν το ιδιο,εκανα και underclock και παλι το ιδιο πραγμα γινεται!!!  Δοκιμασα την 980ti να την βάλω σε pc ενος γειτονα κ η καρτα μου του επαιζε αψογα την δοκιμασαμε 2 ωρες δεν εγινε τπτ ετρεχε αψογα !!! αυτος ομως λογω καινουργιας οθονης την ειχε κουμπωσει σε hdmi! (η δικια μου δεν διαθετει) απο περιεργεια κουμπωσα την καρτα του (gtx 1070)  στο πισι μου και ετρεχε αψογα (σε dvi θυρα)  !!!!!!!!!!  Εχω μπερδευτει πιστεύετε οτι πρέπει να την πάω σε κάποιον τεχνικό? Και αν ναί έχετε κάπου να προτείνεται Αθήνα μένω 

Ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...