Petran1965 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Όπως το φανταζόμουν .......πολλές απόψεις και η επιλογή αγοράς Smartphones μου έγινε ακόμα ποιό δύσκολη. Οι προτάσεις πολλές . Τα θετικά και αρνητικά των συσκευών πολλά. Το χρηματικό ποσό είναι 800 ευρώ. Αν τα είχε κάποιος στο χέρι του και αποφασιζε να τα αφιερώσει για καλό κινητό σήμερα ποιό θα διαλέγατε με κλειστά μάτια.
johnyboy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες.άλλος θέλει ντιζαιν, άλλος ταχύτητα, άλλος φωτογραφίες, άλλος για επαγγελματική χρήση.για αυτό εξάλλου υπάρχουν και τόσες πολλές επιλογές.Τέλειο κινητό δεν υπάρχει, απλά ιδανικό για τον κάθε ένα.
Petran1965 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες.άλλος θέλει ντιζαιν, άλλος ταχύτητα, άλλος φωτογραφίες, άλλος για επαγγελματική χρήση.για αυτό εξάλλου υπάρχουν και τόσες πολλές επιλογές.Τέλειο κινητό δεν υπάρχει, απλά ιδανικό για τον κάθε ένα. Συμφωνώ , πρέπει να αποφασίσω που θα στραφώ και δυσκολεύομαι .......
ziaba Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σε όλο το forum . Έφτασε ο καιρός να φύγω από μετριότητες έως κακό Samsung Galaxy Grand duos και να κάνω το μεγάλο βήμα στην αγορά top smartphones. To χρηματικό ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι κοντά στα 800 ευρώ. Είμαι μεταξύ δύο Galaxy S8 + και Huawei P10 Plus (6GB/128B) Τον τελευταίο καιρό βγαζουν οι εταιρείες της ναυαρχίδες τους σε Smartphones. Oneplus 5 , Sony Xperia XZ Premium , Είμαι ποιό κοντά στο Huwaei P10 Βάση ερωτηματολογίου: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 800 ευρώ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Φωτογραφίες ,Ταχύτητα , Μπαταρία , Ανάλυση οθόνης , Μουσική , Γρήγορο Internet - Bet365 , Σχέση ποιότητας και τιμής 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 καλά είναι θα έλεγα 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Ότι παραπάνω σε όφελως τον πελατών χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στο κινητό καλό θα ήταν . 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Λογικά Ναι ( Επαρχία ) 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ναι με Εγγύηση 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Από Ελλάδα το πιο φθηνό 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Η επιλογή δύσκολη και αυτός είναι ο λόγο που ζητάω τα φώτα σας. Επίσης από που μου προτείνετε να κάνω την αγορά για ποιό οικονομικά. απορώ πως αυτά τα δυο πάνε μαζί ... δίνεις τόσα λ7 και δεν σε νοιάζει από ποιο κατάστημά θα το πάρεις αρκεί να το χει σε χαμηλότερη τιμή τεσπα οποίο και να πάρεις απ αυτά που αναφέρεις στο ποστ σου μετά την μπαχαντέλα που έχεις θα σου φανεί πύραυλος και υπέρτούμπανο
Petran1965 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 απορώ πως αυτά τα δυο πάνε μαζί ... δίνεις τόσα λ7 και δεν σε νοιάζει από ποιο κατάστημά θα το πάρεις αρκεί να το χει σε χαμηλότερη τιμή τεσπα οποίο και να πάρεις απ αυτά που αναφέρεις στο ποστ σου μετά την μπαχαντέλα που έχεις θα σου φανεί πύραυλος και υπέρτούμπανο Φυσικά με ενδιαφέρει και εδώ θέλω τα φώτα σας γιατί από πολύ κατώτερης κατηγορίας κινητού πάω στα πολύ καλά. Ποιό Smartphones μου προτείνεις εσύ φίλε μου , μιας και δεν έχω τις γνώσεις που έχετε όλοι σας . Γνωρίζω το ποσό είναι μεγάλο και πάνω σε αυτά να κάνω την καλύτερη επιλογή.
gusdevelopers Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Φυσικά με ενδιαφέρει και εδώ θέλω τα φώτα σας γιατί από πολύ κατώτερης κατηγορίας κινητού πάω στα πολύ καλά. Ποιό Smartphones μου προτείνεις εσύ φίλε μου , μιας και δεν έχω τις γνώσεις που έχετε όλοι σας . Γνωρίζω το ποσό είναι μεγάλο και πάνω σε αυτά να κάνω την καλύτερη επιλογή. one plus 5 φιλε μην το σκεφτεσαι
Petran1965 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 one plus 5 φιλε μην το σκεφτεσαι OnePlus 5 δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια εταιρεία ......χεχε Μα τόσο καλό είναι αυτό το OnePlus 5 και σε σχέση με το Samsung S8 + και Huawei P10 Plus εδώ το βρήκα με 8 gb ram http://www.geekbuying.com/item/OnePlus-5-5-5-Inch-8GB-128GB-Smartphone---Midnight-Black-380883.html
gusdevelopers Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 OnePlus 5 δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια εταιρεία ......χεχε Μα τόσο καλό είναι αυτό το OnePlus 5 και σε σχέση με το Samsung S8 + και Huawei P10 Plus εδώ το βρήκα με 8 gb ram http://www.geekbuying.com/item/OnePlus-5-5-5-Inch-8GB-128GB-Smartphone---Midnight-Black-380883.html Ναι φίλε κίνηταρα 8gb ram snapdragon 835 επίσης κοίτα και τα χαρακτηριστικά του https://oneplus.net/5#update πάρτο με κλειστά τα μάτια
johnyboy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Απλά αν το πάρεις θα το πάρεις από το επίσημο site και όχι από κινέζικο.Ο λόγος είναι ότι από το site θα σου έρθει σε λίγες μέρες, θα έχεις την 800 μπάντα για να έχεις 4g παντού και φυσικά 2 χρόνια εγγύηση.Όσο για το αν είναι καλό θα σου πω ότι είναι πύραυλος σε ταχύτητα, πιο γρήγορο κινητό στο android δεν υπάρχει.Η κάμερα του είναι απλά καλή, δεν είναι htc ούτε s8 αλλά είναι καλή. Και όπως σου είπα πριν είναι τι ζητάς εσύ.Αν ζητάς κορυφαίες επιδόσεις χωρίς ίχνος lag ή κολλήματα και με απίστευτο multitasking τότε το 1+5 είναι αυτό που ψάχνεις.Αν από την άλλη θες κορυφαία κάμερα, κορυφαία οθόνη ντιζαιν γκλαμουριά κλπ τότε πήγαινε στο s8+.
ziaba Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 OnePlus 5 δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια εταιρεία ......χεχε Μα τόσο καλό είναι αυτό το OnePlus 5 και σε σχέση με το Samsung S8 + και Huawei P10 Plus εδώ το βρήκα με 8 gb ram http://www.geekbuying.com/item/OnePlus-5-5-5-Inch-8GB-128GB-Smartphone---Midnight-Black-380883.html δύσκολα μπορεί να σου απαντήσει κάποιος 100% γιατί ακόμα κανένας δεν το χει πιάσει καν στα χέρια εδώ στο φόρουμ
perachoritis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) ok Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2017 από perachoritis
tmaestros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Καλησπερα σε ολους!επειδη ειχα κ εγω την ιδια απορια ποιο τηλεφωνο να αγορασω και τελικα επελεξα το s8 plus!αν θελεις την γνωμη μ παρτο με κλειστα τα ματια....Απιστευτο τηλεφωνο!!Oθονη,ταχυτητα, μεγε8ος, καμερα!Mην το φοβασε σαν μεγεθος !!Τα χρωματα της οθονης ειναι απο αλλο πλανητη...δεν υπαρχουν λογια περιγραφης!Το δαχτυλικο αποτυπωμα προσωπικα δεν με δυσκολεψε στη θεση που βρισκεται και λειτουργει τελεια!!Το ξεκλειδωμα με ιριδα ματιου λειτουργει αψογα αλα μονο σε normal και χαμηλο φωτισμο...εξω στον ηλιο και στο δυνατο φως παρουσιαζει προβληματα στο ξεκλειδωμα!Το ηχειο ειναι αρκετα δυνατο και ποιοτικο!Καμερα δεν υπαρχουν λογια...κανει τη νυχτα μερα και χωρις τη βοηθεια του φλας!Μπαταρια πολυ καλη 8α ελεγα με normal χρηση βγαζει 2 μερες!Eπισης τελος τα lag της Samsung!Οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου!Το μοναδικο μειον η τιμη του....σιγουρα κανενα τηλεφωνο δεν αξιζει τοσα χρηματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα