Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το forum .

Έφτασε ο καιρός να φύγω από μετριότητες έως κακό Samsung Galaxy Grand duos και να κάνω το

μεγάλο βήμα στην αγορά top smartphones.

To χρηματικό ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι κοντά στα 800 ευρώ.

Είμαι μεταξύ δύο Galaxy S8 +   και   Huawei P10 Plus (6GB/128B)

Τον τελευταίο καιρό βγαζουν οι εταιρείες της ναυαρχίδες τους σε Smartphones. Oneplus 5 , Sony Xperia XZ  Premium 

Είμαι ποιό κοντά στο Huwaei P10

Βάση ερωτηματολογίου:

1) Το ποσό που διαθέτουμε:   800 ευρώ

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Φωτογραφίες ,Ταχύτητα , Μπαταρία , Ανάλυση οθόνης , Μουσική , Γρήγορο Internet - Bet365 , Σχέση ποιότητας και τιμής

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 καλά είναι θα έλεγα

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Ότι παραπάνω σε όφελως τον πελατών χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στο κινητό καλό θα ήταν .

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;  -

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Ναι

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Λογικά Ναι ( Επαρχία )

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ναι με Εγγύηση

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Από Ελλάδα το ποιό φθηνό

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο

Η επιλογή δύσκολη και αυτός είναι ο λόγο που ζητάω τα φώτα σας. Επίσης από που μου προτείνετε να κάνω την αγορά για ποιό οικονομικά.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να πάρεις το iphone 7 plus. Αν θέλεις android βέβαια το p10 plus είναι πολύ καλή επιλογή καθώς εχει τέλεια κάμερα.

https://www.skroutz.gr/s/11170469/Huawei-P10-Plus-6GB-128B.html

https://www.skroutz.gr/s/9783214/Apple-iPhone-7-Plus-32GB.html

Άλλη μια καλή και οικονομικότερη λύση είναι το s7 edge

https://www.skroutz.gr/s/8333136/Samsung-Galaxy-S7-Edge-32GB.html

Το s8 δεν θα στο πρότεινα μιας και δεν έχει διάφορες από το s7 edge. Το oneplus 5 που πρότεινε ο φίλος από πάνω δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση μιας και δεν κυκλοφορεί επίσημα στην χώρα μας άρα δεν έχει εγγύηση.

Δημοσ.

παρε one plus 5 κινηταρα αλλα γιατι οχι και p10 αν θες αλλα εγω σου προτεινω one plus 5 με κλειστα τα ματια

Σε σύγκριση των δύο  p10 plus   και  oneplus 5  το δεύτερο το θεωρείς καλύτερο ?

Δημοσ.

S7 edge η one plus 5 η p10 Plus η s8. Δύσκολη επιλογή πραγματικά.

Το s7 edge overall είναι ένα ώριμο κινητό έχει 1.5 χρόνο στην αγορά χωρίς θέματα με εξαιρετική οθόνη.

Το s8 νέο κινητό επίσης εξαιρετικη οθόνη αλλά άβολη αναλογία που δείχνει σαν τηλεκοντρόλ και είναι άχρηστη πέρα από το Browsing.

P10 Plus kirin επεξεργαστή της Huawei αρκετή Ram μεγάλος αποθηκευτικος χωρος dual camera μέτρια οθόνη σε σύγκριση με τα samsung.

One plus 5 μόλις βγήκε 8gb Ram στα 500 ευρώ περίπου και σίγουρα το πιο γρήγορο κινητό. Εγγύηση έχεις κανονικά επίσημη από την one plus και στο στέλνουν σε 2 3 μέρες από ευρωπαϊκή αποθήκη.

Διαλέγεις και περνεις. To iphone ξέχνα το μιας και μιλάμε για πραγματικά smartphone και όχι για κινητό που wanna be smart εδώ και 10 χρόνια.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να πάρεις το iphone 7 plus. Αν θέλεις android βέβαια το p10 plus είναι πολύ καλή επιλογή καθώς εχει τέλεια κάμερα.

https://www.skroutz.gr/s/11170469/Huawei-P10-Plus-6GB-128B.html

https://www.skroutz.gr/s/9783214/Apple-iPhone-7-Plus-32GB.html

Άλλη μια καλή και οικονομικότερη λύση είναι το s7 edge

https://www.skroutz.gr/s/8333136/Samsung-Galaxy-S7-Edge-32GB.html

Το s8 δεν θα στο πρότεινα μιας και δεν έχει διάφορες από το s7 edge. Το oneplus 5 που πρότεινε ο φίλος από πάνω δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση μιας και δεν κυκλοφορεί επίσημα στην χώρα μας άρα δεν έχει εγγύηση.

Μεταξύ των δύο   Huwaei  p10 plus   και Samsung  ποιό θα αγόραζες φίλος ? Προσωπική σου άποψη !!

S7 edge η one plus 5 η p10 Plus η s8. Δύσκολη επιλογή πραγματικά.

Το s7 edge overall είναι ένα ώριμο κινητό έχει 1.5 χρόνο στην αγορά χωρίς θέματα με εξαιρετική οθόνη.

Το s8 νέο κινητό επίσης εξαιρετικη οθόνη αλλά άβολη αναλογία που δείχνει σαν τηλεκοντρόλ και είναι άχρηστη πέρα από το Browsing.

P10 Plus kirin επεξεργαστή της Huawei αρκετή Ram μεγάλος αποθηκευτικος χωρος dual camera μέτρια οθόνη σε σύγκριση με τα samsung.

One plus 5 μόλις βγήκε 8gb Ram στα 500 ευρώ περίπου και σίγουρα το πιο γρήγορο κινητό. Εγγύηση έχεις κανονικά επίσημη από την one plus και στο στέλνουν σε 2 3 μέρες από ευρωπαϊκή αποθήκη.

Διαλέγεις και περνεις. To iphone ξέχνα το μιας και μιλάμε για πραγματικά smartphone και όχι για κινητό που wanna be smart εδώ και 10 χρόνια.

Μέτρια οθόνη ενοοείς ότι είναι στα 5,5   η ότι ποιοτικά είναι κατώτερη.

Δημοσ.

Μεταξύ των δύο Huwaei p10 plus και Samsung ποιό θα αγόραζες φίλος ? Προσωπική σου άποψη !!

Μέτρια οθόνη ενοοείς ότι είναι στα 5,5 η ότι ποιοτικά είναι κατώτερη.

Εννοώ ότι αν βάλεις δίπλα δίπλα ένα s7 edge s8 και ένα p10 Plus η amoled των samsung θα υπερισχύσει κατά κράτος. Το καθένα έχει υπέρ και κατά. Για μένα s7 edge η το one plus 5 με τα 8gb Ram.

Δημοσ.

Ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα κινητά και τελικά πήρα το s7 edge.Απίστευτο κινητό,δοκιμασμένο όπως είπαν και τα παιδιά και πλέον και σε πολύ καλή τιμή! 

Δημοσ.

Ρίξε λίγο ένα μάτι στις κριτικές για το P10 γιατί πολλοί αναφέρουν ότι η μπαταρία του είναι τραγική. Με το ζόρι βγάζει 4-6 ώρες. Προσωπική μου γνώμη εφόσον θες να κανείς την υπέρβαση και να δώσεις για καλό κινητό θα πρότεινα iPhone και να μην μπλέκεις με android αν θες να το κρατήσεις καιρό , να έχει ενημερώσεις και υποστήριξη για χρόνια.

Δημοσ.

Αυτό που είπες δεν βασίζεται πουθενά και είναι μεγάλη παραπλάνηση γι' αυτόν που θα είχε υπ' όψιν του και το ιPhone. Το γιατί το iPhone είναι smart και πολλές φορές πιο smart κι από τις ναυαρχίδες άλλων εταιριών μπορείς άνετα να το ψάξεις στο google, τόσα άρθρα υπάρχουν

Στο θέμα τώρα.

Σε αυτά τα χρήματα, επειδή οι διαφορές είναι πραγματικά αμελητέες (αν υπάρχουν διαφορές), θα αγόραζα αυτό που θα είχε τα περισσότερα extra features + το καλύτερο design. Τα περισσότερα και καλύτερα features τα έχει το S8 Plus. Όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βολέψει η παράξενη αναλογία οθόνης και το μέγεθος αυτής. Όσο μαζεμένο και να είναι, το κινητό εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερο απ' τις υπόλοιπες συσκευές.

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα πας σε htc u11, s8, p10.Αν και η Htc για 2η χρονιά κάνει παπάδες, η κάμερα του u11 είναι απίστευτη.

Αν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα, το ρουτ, η καθημερινή εμπειρία χρήσης πας σε 1+5.Η κάμερα του την μέρα είναι καλή αλλά σε χαμηλό φωτισμό λένε ότι χάνει.Δεν έχω πετύχει όμως πουθενά σοβαρά δείγματα σε χαμηλό φως για να σχηματίσω άποψη.Επίσης οι φωστήρες στην 1+ βγάλανε το OIS και είναι αδύνατο να τραβήξεις σταθερό βίντεο σε 4κ.Σε 1080 έχει EIS και είναι πολύ καλύτερα.

Δημοσ.

Αυτό που είπες δεν βασίζεται πουθενά και είναι μεγάλη παραπλάνηση γι' αυτόν που θα είχε υπ' όψιν του και το ιPhone. Το γιατί το iPhone είναι smart και πολλές φορές πιο smart κι από τις ναυαρχίδες άλλων εταιριών μπορείς άνετα να το ψάξεις στο google, τόσα άρθρα υπάρχουν

Στο θέμα τώρα.

Σε αυτά τα χρήματα, επειδή οι διαφορές είναι πραγματικά αμελητέες (αν υπάρχουν διαφορές), θα αγόραζα αυτό που θα είχε τα περισσότερα extra features + το καλύτερο design. Τα περισσότερα και καλύτερα features τα έχει το S8 Plus. Όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βολέψει η παράξενη αναλογία οθόνης και το μέγεθος αυτής. Όσο μαζεμένο και να είναι, το κινητό εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερο απ' τις υπόλοιπες συσκευές.

Περί ορέξεως. Για μένα δεν υπάρχει σύγκριση ios με Android χρόνια τώρα. Αλλος μπορεί να γράψει ότι το ios κάνει πολλά παραπάνω από το Android. Αυτο ναι θα ήταν παραπλάνηση.

Δημοσ.

Πάρε ή το google pixel ή αν σου αρέσει η άνεση, η εμφάνιση και το premium feel κάποιο αλουμινένιο (π.χ κάποια huawei είναι νομίζω).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...