Προς το περιεχόμενο

S7 edge για s8????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δει σε ΠΟΛΛΕΣ αγγελίες, να γίνεται πρόταση ανταλλαγής S7 edge για s8. Δε μπορώ να καταλάβω ποια είναι η λογική κάποιου που αγόρασε το s8, να θέλει μετά να πάρει το περσινό μοντέλο. Το να το ανταλλασε με κάποιο iPhone, το βρίσκω λογικό με την άποψη ότι πας σε κάτι τελείως διαφορετικό που είναι επίσης υψηλής αξίας. Υπάρχει κάτοχος s8 που να έχει ανταλλάξει τη συσκευή του με το s7 edge?

Δημοσ.

Μπορει να ειναι scam. Παντως το εγω το δικο μου δεν θα το εδινα για s8+. Δεν μου αρεσει καθολου που ειναι μακροστενο, σαν τηλεκοντρολ ειναι και δυσκολευει την λειτουργια με ενα χερι. Επισης το δαχτυλικο αποτυπωμα μπροστα βολευει πολυ περισσοτερο σε σχεση με το αθλιο σημειο που το βαλαν πισω.

Ο μονος λογος για να πηγαινες στο s8+ απο edge ειναι για το οτι θα παρει τουλαχιστον 1 Update παραπανω. Το edge θα φτασει 8.0 και τελος, ενω το s8+ θα φτασει μεχρι 9.0 λογικα..

Δημοσ.

Μπορει να ειναι scam. Παντως το εγω το δικο μου δεν θα το εδινα για s8+. Δεν μου αρεσει καθολου που ειναι μακροστενο, σαν τηλεκοντρολ ειναι και δυσκολευει την λειτουργια με ενα χερι. Επισης το δαχτυλικο αποτυπωμα μπροστα βολευει πολυ περισσοτερο σε σχεση με το αθλιο σημειο που το βαλαν πισω.

Ο μονος λογος για να πηγαινες στο s8+ απο edge ειναι για το οτι θα παρει τουλαχιστον 1 Update παραπανω. Το edge θα φτασει 8.0 και τελος, ενω το s8+ θα φτασει μεχρι 9.0 λογικα..

Το εγραψα λάθος στον τίτλο... Το αντίστροφο εννοούσα, πολλοί δίνουν το s7 edge τους περιμένοντας να βρουν ιδιοκτήτες με s8. Το να δώσεις το s7 edge με το s8 έχει κι ένα point σαν πιο καινούρια συσκευή
Δημοσ.

Σε αυτό που ρωτάς δεν γνωρίζω να σου πω καθώς είναι κάπως.. όμως μπορώ να δικαιολογήσω το παρόμοιο φαινόμενο: κάποιος που έχει iPhone 7 μπορεί να το αλλάξει με το 6s + λόγω μεγέθους, jack. Ίσως λόγω οθόνης να το κάνουν και ότι το κουμπί μπορεί να μην βολεύει, τέλος μην ξεχνάς την τοποθέτηση του αποτυπώματος στο νέο.

Δημοσ.

Το εγραψα λάθος στον τίτλο... Το αντίστροφο εννοούσα, πολλοί δίνουν το s7 edge τους περιμένοντας να βρουν ιδιοκτήτες με s8. Το να δώσεις το s7 edge με το s8 έχει κι ένα point σαν πιο καινούρια συσκευή

Λογικα θα δινουν και καποια διαφορα. Παντως εγω δεν θα το εδινα, αν το εκανα θα ηταν μονο για τα updates τιποτα αλλο. Εχω δει speed test και το s8 ειναι ελαχιστα (0.1 secs) πιο γρηγορο..

Δημοσ.

Λογικα θα δινουν και καποια διαφορα. Παντως εγω δεν θα το εδινα, αν το εκανα θα ηταν μονο για τα updates τιποτα αλλο. Εχω δει speed test και το s8 ειναι ελαχιστα (0.1 secs) πιο γρηγορο..

Φυσικά και θα δινουν διαφορά μιας και είναι πιο ακριβό, αυτό που δε μπορώ να καταλάβω ειναι αφενός αυτοί που ζητάνε το s8 για ανταλλαγή με ποιο κίνητρο περιμένουν να το δώσει ο ιδιοκτήτης με τον οποίο θα συνδιαλλαγούν και αφετέρου, οι κάτοχοι s8 που πιθανολογώ ότι μπορεί να βρέθηκαν καποιοι που να προέβησαν στην ανταλλαγή, με ποιο σκεπτικό το πραγματοποίησαν αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...