Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Diablo 2/1 σιγουρα πολυ καλύτερα απο το 3..αν και θα θελα remaster το πρώτο... Ακόμα ακούω το soundtrack στο μυαλό μου και ας εχω να παίξω 18 χρόνια.

• Like 3
Δημοσ.

Μισο ρε παιδια. Το remaster stacraft δε θα ειναι δωρεαν. Κοστιζει ετσι δε ειναι?

Σου δίνει το παιχνίδι δωρεάν (SD Textures) και τα HD remastered textures τα πληρώνεις

Δημοσ.

Το Starcraft: Remastered είναι έτοιμο να καταστρέψει το καλοκαίρι σας όταν και θα κυκλοφορήσει για Windows και Mac υπολογιστές, με την τιμή να ανακοινώνεται αργότερα.

Απο το αρχικό post του Hal900.

Δημοσ.

όποιος έχει το γνήσιο diablo 2 θα έχει έκτπωση :P

Το εχω (επισησ και το expansion) περιφανα ακομα να στολιζει τη βιβλιοθηκη μου.

Δημοσ.

Αμάν πια αυτή η ιστορία,ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια,με το άρμεγμα των ίδιων τίτλων αλα remastered με "αναβαθμισμένα" γραφικά η απλά σε HD..Για κάποια πολύ ελάχιστα όπως το shadow of colossus συμφωνώ γιατί δείχνει κανονικό remake και γιατί δεν είχαν πολλοί την δυνατότητα να το παίξουν όπως ήταν και απλά γιατί αξίζει η γενιά που δεν το έπαιξε να το παίξει.Που είναι όμως τα καινούργια μεγάλα franchise του είδους ? επαναπαύθηκαν ανακατεύοντας την σούπα με εύκολες αναβαθμίσεις των ίδιων παιχνιδιών(αφού βέβαια χέστηκαν στο τάληρο)ορισμένες εταιρίες σχεδόν 2 δεκαετίες τώρα.

.

Δημοσ.

Αμάν πια αυτή η ιστορία,ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια,με το άρμεγμα των ίδιων τίτλων αλα remastered με "αναβαθμισμένα" γραφικά η απλά σε HD..Για κάποια πολύ ελάχιστα όπως το shadow of colossus συμφωνώ γιατί δείχνει κανονικό remake και γιατί δεν είχαν πολλοί την δυνατότητα να το παίξουν όπως ήταν και απλά γιατί αξίζει η γενιά που δεν το έπαιξε να το παίξει.Που είναι όμως τα καινούργια μεγάλα franchise του είδους ? επαναπαύθηκαν ανακατεύοντας την σούπα με εύκολες αναβαθμίσεις των ίδιων παιχνιδιών(αφού βέβαια χέστηκαν στο τάληρο)ορισμένες εταιρίες σχεδόν 2 δεκαετίες τώρα.

.

Το αυτό πιστεύω και εγώ, ιδίως με τις "μεγάλες" εταιρείες που το πήραν σχοινί κορδόνι και βγάζουν τα remastered αβέρτα και ζητάν 20αρια για δουλειά που οι modders κάνουν τζάμπα.

Ευτυχώς υπάρχουν οι τρίτοι που βγάζουν ποιοτικά και καινοτόμα παιχνίδια, οι κλασσικές εταιρείες έχουν επαναπαυθεί και αρμέγουν.

Btw:Χθες έμαθα ότι η "καλή" μας Bliz έχει το Cataclysm σε copyright ,έτσι το Homeworld Catacysm(το οποίο είναι παλιότερος κατά μια δεκαετία τίτλος) δεν μπορούσε να πωληθεί ως τέτοιο και το άλλαξαν σε HW Emergence....

Ξεφτίλα.

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου εδώ που έχει φτάσει το gaming στις μέρες μας, αναπολούμε σίγουρα τις παλιές καλές εποχές και τα παλιά games με τα οποία καήκαμε. Οι παλιοί σίγουρα νοιώθουν αυτό που λέω. 37 έφτασα και τα σκέφτομαι ακόμα τα games που έπαιζα.

Σίγουρα πολύ καλή κίνηση κατ' εμέ.

Δημοσ.

Το αυτό πιστεύω και εγώ, ιδίως με τις "μεγάλες" εταιρείες που το πήραν σχοινί κορδόνι και βγάζουν τα remastered αβέρτα και ζητάν 20αρια για δουλειά που οι modders κάνουν τζάμπα.

Ευτυχώς υπάρχουν οι τρίτοι που βγάζουν ποιοτικά και καινοτόμα παιχνίδια, οι κλασσικές εταιρείες έχουν επαναπαυθεί και αρμέγουν.

Btw:Χθες έμαθα ότι η "καλή" μας Bliz έχει το Cataclysm σε copyright ,έτσι το Homeworld Catacysm(το οποίο είναι παλιότερος κατά μια δεκαετία τίτλος) δεν μπορούσε να πωληθεί ως τέτοιο και το άλλαξαν σε HW Emergence....

Ξεφτίλα.

γιατι ξεφτιλα; το brand τους προστατευουν. ας φροντιζαν οι δημιουργοι του Homeworld να ειχαν κανει copyright το Cataclysm πρωτοι.

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου εδώ που έχει φτάσει το gaming στις μέρες μας, αναπολούμε σίγουρα τις παλιές καλές εποχές και τα παλιά games με τα οποία καήκαμε. Οι παλιοί σίγουρα νοιώθουν αυτό που λέω. 37 έφτασα και τα σκέφτομαι ακόμα τα games που έπαιζα.

Σίγουρα πολύ καλή κίνηση κατ' εμέ.

Που έχει φτάσει το gaming?

Μια χαρά παιχνίδια βγαίνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...