Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα ναι ελεος να βγαλω εννοεις τη μια ραμ απο τις 3 και να βαλω 2 μονο στα κιτρινα ραμ..αν και σμρ (που ανοιγω το πσ μετα απο αυτο με την gpu νετα απο 3 μερες δεν μ πεταξε bsod ουτε έβγαλε minidumps)επισης γινεται κατι σαν flickering χανεται το σημα και επανερχεται μια στο τοσο μπορειτε να βοηθησετε σε αυτο?

Alex looker το εφτιαξα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό στο κάνει στο παιχνίδι ή στον browser;

Δημοσ.

Βαλε 2 RAM στα κιτρινα slots και ξανα ανοιξετον. αν σε περιπτωση δεν ανοιγει παλι μητρικη η καρτα γραφικων απο την στιγμη που δουλευει κανονικα δινει ρευμα απο τροφοδοτικο εισαι οκ. αν δεν δουλευει δες μια καρτα γραφικων και αν παλι δεν δουλευει πανε αλλαξε μητρικη.

Δημοσ.

Πραγματικα διαβαζα ολο το θεμα απο την αρχη και εχω πεθανει στα γελια. Τροφοδοτικο ο ενας, μητρικη ο αλλος, καρτα γραφικων

. Ο μονος που λειπει ειναι ο τυπας του πετα το συστημα και παρε αλλο .

Καταρχας κανεις δεν του ειπε να τσεκαρει να στραβωσε καποιο pin απο την cpu -κλασσικη περιπτωση βλαβης σε καθαρισμα- Αν ειναι κανειςανω των 30 ετων θα καταλαβει το λογοπαιγνιο.

Ειναι ενα κλασσικο ωραιοτατο POST το οποιο μιας και εφτιαξε απο μονο του απλα κατι δεν παταγε καλα. Ετσι απο διαισθηση και χωρις να λαβω υποψη το flickering προτεινω καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Πραγματικα διαβαζα ολο το θεμα απο την αρχη και εχω πεθανει στα γελια. Τροφοδοτικο ο ενας, μητρικη ο αλλος, καρτα γραφικων

. Ο μονος που λειπει ειναι ο τυπας του πετα το συστημα και παρε αλλο .

Καταρχας κανεις δεν του ειπε να τσεκαρει να στραβωσε καποιο pin απο την cpu -κλασσικη περιπτωση βλαβης σε καθαρισμα- Αν ειναι κανειςανω των 30 ετων θα καταλαβει το λογοπαιγνιο.

Ειναι ενα κλασσικο ωραιοτατο POST το οποιο μιας και εφτιαξε απο μονο του απλα κατι δεν παταγε καλα. Ετσι απο διαισθηση και χωρις να λαβω υποψη το flickering προτεινω καρτα γραφικων.

Το τροφοδοτικό το είδες?

Θα έβαζες νέα κάρτα όπως η 1050 πάνω?

• Like 1
Δημοσ.

Το τροφοδοτικό το είδες?

Θα έβαζες νέα κάρτα όπως η 1050 πάνω?

Εδω εχω δει i7 7700k με force τροφοδοτικο των 15 ευρω.

Τελος παντων. Οπως και να εχει θελει τροφοδοτικο ασχετα με το προβλημα του

Δημοσ.

Ρε παιδια λεεω ανοιγει το πσ κανονικα απλα εβγαλα και ξανα εβαλα την gpu και ανοιξει τπ θεμα μ ειναι το flickering

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια λεεω ανοιγει το πσ κανονικα απλα εβγαλα και ξανα εβαλα την gpu και ανοιξει τπ θεμα μ ειναι το flickering

Σε ρώτησα κάτι που στο κάνει? Είναι μια στο τόσο η συνεχόμενο. Βοήθα λίγο κι εσύ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να μην καεί μια μέρα λοιπόν, άλλαξε και τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Θεωρησα οτι μαζι με το καθαρισμα εκανε και αλλαγη παστας. Μαλον  μονο εγω το καθαριζω και αλλαξω μαζι παστα. 3 φορες το χρονο μην φανταστητε

Δημοσ.

απλα καθαρισα ρε παιδια με το πινελακι...ε το flickering μ το κανει παντα μια στο τοσο οταν ειμαι windows αλλα πιο πολυ μεσα σε παιχνιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...