matrixtv1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μια γρήγορη ερωτηση αν και δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη κατηγορια εχω κατι οχι ακριβως ηχεια αλλα αυτα που εχουν τα αμαξια στης πορτες ποθ βγαζουν μουσικη και συγκεκριμένα αυτο κατλαβατε ,τα μπασα και εχω και ενα ηχοσυστημα παλιο αυτο εδω http://www.philips.gr/c-p/FW-C330_22/- και θελω να μου πειτε αν γινετε να τα συνδεσω σε αυτο το ηχοσυστημα ωστε να δουλεψουν.ευχαριστω
panoskatos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Θα δουλέψουν. Τώρα το τι ποιότητα ηχου θα βγάλουν αυτο είναι άλλη υπόθεση.
ziaba Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μια γρήγορη ερωτηση αν και δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη κατηγορια εχω κατι οχι ακριβως ηχεια αλλα αυτα που εχουν τα αμαξια στης πορτες ποθ βγαζουν μουσικη και συγκεκριμένα αυτο κατλαβατε ,τα μπασα και εχω και ενα ηχοσυστημα παλιο αυτο εδω http://www.philips.gr/c-p/FW-C330_22/- και θελω να μου πειτε αν γινετε να τα συνδεσω σε αυτο το ηχοσυστημα ωστε να δουλεψουν.ευχαριστω ναι άνετα γίνετε όπως αναφέρθηκε πιο πάνω Θα δουλέψουν. Τώρα το τι ποιότητα ηχου θα βγάλουν αυτο είναι άλλη υπόθεση. λογικά για να ψάχνετε με τέτοιες λύσεις το τελευταίο που θα τον νοιάζει είναι η ποιότητά
SaFiS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Οι προδιαγραφές του ηχοσυστήματος είναι 2 x 20 RMS και θέλει ηχεία αντίστασης ≥ 6 Ω. Θα τα οδηγήσει ναι μεν, αλλά με τι ποιότητα και ένταση, άγνωστο...
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Αυτα που εχεις στο λινκ ειναι μεγάφωνα δεν ειναι ηχεια, τα μεγάφωνα μονα τους δεν παίζουν, πρέπει να μπουν σε κουτι (δηλαδή να γίνουν ηχεια) για να συνδεθούν με ηχοσύστημα, να
matrixtv1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 τελικα επεζαν αλλα οντως η ποιότητα τοθ ηχου δεν ηταν τοσο καλη και ετσι εβαλα ενα μινι ηχειο(ΗΚ-3150) και πραγματικά ακουγετε ποιο καθαρα και 3-4 φορες ποιο δυνατα απο τα κανονικά ηχεια του ηχοσυστηματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα