delpetro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Καλησπερα 8α ηθελα να μου προτείνετε ενα οικονομικό ρουτερ να αλλάξω την σαπιλα της χολ το αλκατελ. Καπου στο 30αρι ειναι το ποσο που διαθέτω. Η γραμμή μου 24
White_Cat Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Καλημέρα !Δυστυχώς δεν εξηγείς αν η τηλεφωνική σου γραμμή είναι PSTN ή ISDN. Την απάντηση αυτή μπορεί να σου τη δώσει η ίδια η Hellas Online. Άμα η γραμμή είναι απλή τυπική PSTN, τότε θα πρότεινα ως router το TP-LINK TD-W8960N v7. (Άν θέλεις μπορείς να βάλεις το μοντέλο στο Skroutz.gr και θα δεις ότι είναι μέσα στο εύρος τιμής που θεωρείς αποδεκτό).Άν η γραμμή είναι ISDN, τότε θα πρότεινα τον TP-Link TD-W8961NB Wireless N Modem Router ISDN V4 που βρίσκεται πάλι εντός του ίδιου εύρους τιμής.Ελπίζω να βοήθησα λίγο, Μ' ένα φιλικό νιαούρισμα,Ο Άσπρος Γάτος
mad-proffessor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Sorry που παρεμβαίνω στο θέμα σου αλλά θέλω να σου πω ότι με 30 ευρώ δε θα πάρεις κάτι πολύ πιο αξιόλογο, ανέβα κάπου στα 60 ευρώ αν θες να έχεις κάτι σχετικά καλό (σίγουρα οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά αλλά για να έχεις το κεφαλι σου ήσυχο). https://www.skroutz.gr/s/5398380/TP-LINK-Archer-D2-v1.html
taslikos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Αυτά του εμπορίου αξίζουν, από την άποψη πως η ευρυζωνική τηλεφωνία θα γίνει πλέον για όλους; 1
mad-proffessor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Αυτά του εμπορίου αξίζουν, από την άποψη πως η ευρυζωνική τηλεφωνία θα γίνει πλέον για όλους; Δε νομίζω οτι θα είναι υποχρεωτική η ευρυζωνική τηλεφωνία. Δεν υπάρχει επίσημη οδηγία της Ε.Ε και ούτε θα υπάρξει, απλά αλλάζει ο ΟΤΕ την υποδομή στα μεγάλα αστικά κέντρα. Φαντάσου μια γιαγια σε ένα χωριό τώρα να πρέπει να συνδέσει το τηλέφωνο στο μοντεμ που ούτε ίντερνετ δεν ξέρουν τι είναι ή να έχει αποσυνδεθει απο το ιντερνετ και να θέλει να κάνει (επειγουσα) κλήση. Απλά δε γίνονται αυτά τα πράγματα και πρέπει να υπάρχει το PSTN.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα