Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Ψαχνω προς αγορα φθηνη Smart TV, για το σαλονι, της οποιας η χρηση θα ειναι μονο Netflix και καμια σειρα-ταινια απο το PC 

Μετα απο μια συντομη αναζητηση στο skroutz, για 32" και ανω, ειδα πως εχει αρκετα φθηνες Smart TV οι οποιες ξεκινουν απο τα ~200 ευρω. 
Η πληθωρα προφανως αυτων ειναι μαρκας ισαξιας της F&U. Δυστυχως δεν εχω εμπειρια για να κρινω οποτε οποιαδηποτε κριτικη και αποψη θα εκτιμηθει δεοντως.

Το μονο κριτηριο, οπως ειπα και παραπανω, ειναι να μπορει να ανταπεξελθει στο Smart κομματι της.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Έχει και Samsung ή LG στα 200-250€ που είναι κλάσης ανώτερες, το "Smart" κομμάτι των τηλεοράσεων δεν λέει και πολλά ανέκαθεν. Η γνώμη μου είναι αν θες οπωσδήποτε κάτι φτηνό κοίτα τηλεόραση δίχως Smart και πάρε ένα Chromecast με λίγα λεφτά να κάνεις την δουλειά σου ευκολότερα.

Δημοσ.

Καλησπερα

Ψαχνω προς αγορα φθηνη Smart TV, για το σαλονι, της οποιας η χρηση θα ειναι μονο Netflix και καμια σειρα-ταινια απο το PC 

Μετα απο μια συντομη αναζητηση στο skroutz, για 32" και ανω, ειδα πως εχει αρκετα φθηνες Smart TV οι οποιες ξεκινουν απο τα ~200 ευρω. 

Η πληθωρα προφανως αυτων ειναι μαρκας ισαξιας της F&U. Δυστυχως δεν εχω εμπειρια για να κρινω οποτε οποιαδηποτε κριτικη και αποψη θα εκτιμηθει δεοντως.

Το μονο κριτηριο, οπως ειπα και παραπανω, ειναι να μπορει να ανταπεξελθει στο Smart κομματι της.

Ευχαριστω εκ των προτερων

φιλε αν τι θες για την λειτουργεια smart tv οπως λεει και ο @neg  δεν θα παρεις smart tv αν θες να κανεις σωστα την δουλεια σου παρε tv box και εισαι ωραιος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...