Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γελαω που θελει καλη καμερα και κοιταει κινεζικα.

μάλλον δεν έχεις ιδέα γιαυτό γελάς ... η κάμερα του mi5s δεν είναι επίπεδου s8 ok άλλα άνετα ανταγωνίζεται αυτη του iphone 6s

Δημοσ.

μάλλον δεν έχεις ιδέα γιαυτό γελάς ... η κάμερα του mi5s δεν είναι επίπεδου s8 ok άλλα άνετα ανταγωνίζεται αυτη του iphone 6s

Ημέρα ναι, το βράδυ ούτε καν

Δημοσ.

Γελαω που θελει καλη καμερα και κοιταει κινεζικα.

Έχεις να προτείνεις κάτι ή απλά φλυαρείς;

Προφανώς δε θα πάρω την καλύτερη κάμερα που υπάρχει, αλλά ψάχνω ότι καλύτερο μπορώ να πάρω σε αυτά περίπου τα χρήματα.

Για το mi5s από ότι είδα η κάμερα είναι αρκετά ικανοποιητική αλλά η έλλειψη b20 ίσως με δυσκολέψει στη λήψη 4g.

Το ulefone έχει διπλή κάμερα της sony (imx258) αλλά δεν ξέρω τι λέει σαν αξιοπιστία.

Δημοσ.

Ημέρα ναι, το βράδυ ούτε καν

το βράδυ τα ίδια σκ@τ@ είναι χωρίς ois, τρίποδο και όρεξή κανένα δεν βγάζει καλές βράδυνες

Δημοσ.

Έχεις να προτείνεις κάτι ή απλά φλυαρείς;

Προφανώς δε θα πάρω την καλύτερη κάμερα που υπάρχει, αλλά ψάχνω ότι καλύτερο μπορώ να πάρω σε αυτά περίπου τα χρήματα.

Για το mi5s από ότι είδα η κάμερα είναι αρκετά ικανοποιητική αλλά η έλλειψη b20 ίσως με δυσκολέψει στη λήψη 4g.

Το ulefone έχει διπλή κάμερα της sony (imx258) αλλά δεν ξέρω τι λέει σαν αξιοπιστία.

Μια χαρα ειναι η καμερα του mi5s,θα συμφωνήσω..Μαλλον κάποιοι δεν γνωριζουν η δεν εχουν δει δειγματα.Τωρα για τα υπολοιπα δεν γνωριζω φιλε μου
  • Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η καμερα του mi5s,θα συμφωνήσω..Μαλλον κάποιοι δεν γνωριζουν η δεν εχουν δει δειγματα.Τωρα για τα υπολοιπα δεν γνωριζω φιλε μου

Προσωπικά, έχω δει δείγματα από τον εαυτό μου μιας και το είχα. Επειδή είχα s7 και τώρα έχω moto z, αν τα συγκρίνεις σε χαμηλό φωτισμό, είναι μεγάλες οι διαφορές. Αξιοπρεπέστατη συσκευή και κάμερα αλλά δε διεκδικεί δάφνες από ποιότητα σε όλες τις περιστάσεις
Δημοσ.

Προσωπικά, έχω δει δείγματα από τον εαυτό μου μιας και το είχα. Επειδή είχα s7 και τώρα έχω moto z, αν τα συγκρίνεις σε χαμηλό φωτισμό, είναι μεγάλες οι διαφορές. Αξιοπρεπέστατη συσκευή και κάμερα αλλά δε διεκδικεί δάφνες από ποιότητα σε όλες τις περιστάσεις

Ναι συμφωνώ σε αυτο που λες αλλα γιατι εκανες παραθεση σε εμενα και μου το αναφέρεις?Ειπα καπου οτι το mi5s εχει καμερα επιπεδου s7?Απλα συμφώνησα οτι για τα χρήματα που ζηταει η συσκευη εχει μια χαρα καμερα.250 ευρώ δινει το παιδι οχι 350++ ..Το γνωρίζει και ο ιδιος ο ts αλλωστε οτι στα χρηματα αυτα δεν θα παρει καμεραρα. : )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...