ziaba Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Γελαω που θελει καλη καμερα και κοιταει κινεζικα. μάλλον δεν έχεις ιδέα γιαυτό γελάς ... η κάμερα του mi5s δεν είναι επίπεδου s8 ok άλλα άνετα ανταγωνίζεται αυτη του iphone 6s
vchristod84 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 μάλλον δεν έχεις ιδέα γιαυτό γελάς ... η κάμερα του mi5s δεν είναι επίπεδου s8 ok άλλα άνετα ανταγωνίζεται αυτη του iphone 6s Ημέρα ναι, το βράδυ ούτε καν
Thomasx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Γελαω που θελει καλη καμερα και κοιταει κινεζικα.Έχεις να προτείνεις κάτι ή απλά φλυαρείς;Προφανώς δε θα πάρω την καλύτερη κάμερα που υπάρχει, αλλά ψάχνω ότι καλύτερο μπορώ να πάρω σε αυτά περίπου τα χρήματα. Για το mi5s από ότι είδα η κάμερα είναι αρκετά ικανοποιητική αλλά η έλλειψη b20 ίσως με δυσκολέψει στη λήψη 4g. Το ulefone έχει διπλή κάμερα της sony (imx258) αλλά δεν ξέρω τι λέει σαν αξιοπιστία.
ziaba Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ημέρα ναι, το βράδυ ούτε καν το βράδυ τα ίδια σκ@τ@ είναι χωρίς ois, τρίποδο και όρεξή κανένα δεν βγάζει καλές βράδυνες
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Έχεις να προτείνεις κάτι ή απλά φλυαρείς; Προφανώς δε θα πάρω την καλύτερη κάμερα που υπάρχει, αλλά ψάχνω ότι καλύτερο μπορώ να πάρω σε αυτά περίπου τα χρήματα. Για το mi5s από ότι είδα η κάμερα είναι αρκετά ικανοποιητική αλλά η έλλειψη b20 ίσως με δυσκολέψει στη λήψη 4g. Το ulefone έχει διπλή κάμερα της sony (imx258) αλλά δεν ξέρω τι λέει σαν αξιοπιστία. Μια χαρα ειναι η καμερα του mi5s,θα συμφωνήσω..Μαλλον κάποιοι δεν γνωριζουν η δεν εχουν δει δειγματα.Τωρα για τα υπολοιπα δεν γνωριζω φιλε μου 1
vchristod84 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μια χαρα ειναι η καμερα του mi5s,θα συμφωνήσω..Μαλλον κάποιοι δεν γνωριζουν η δεν εχουν δει δειγματα.Τωρα για τα υπολοιπα δεν γνωριζω φιλε μουΠροσωπικά, έχω δει δείγματα από τον εαυτό μου μιας και το είχα. Επειδή είχα s7 και τώρα έχω moto z, αν τα συγκρίνεις σε χαμηλό φωτισμό, είναι μεγάλες οι διαφορές. Αξιοπρεπέστατη συσκευή και κάμερα αλλά δε διεκδικεί δάφνες από ποιότητα σε όλες τις περιστάσεις
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Προσωπικά, έχω δει δείγματα από τον εαυτό μου μιας και το είχα. Επειδή είχα s7 και τώρα έχω moto z, αν τα συγκρίνεις σε χαμηλό φωτισμό, είναι μεγάλες οι διαφορές. Αξιοπρεπέστατη συσκευή και κάμερα αλλά δε διεκδικεί δάφνες από ποιότητα σε όλες τις περιστάσειςΝαι συμφωνώ σε αυτο που λες αλλα γιατι εκανες παραθεση σε εμενα και μου το αναφέρεις?Ειπα καπου οτι το mi5s εχει καμερα επιπεδου s7?Απλα συμφώνησα οτι για τα χρήματα που ζηταει η συσκευη εχει μια χαρα καμερα.250 ευρώ δινει το παιδι οχι 350++ ..Το γνωρίζει και ο ιδιος ο ts αλλωστε οτι στα χρηματα αυτα δεν θα παρει καμεραρα. : )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα