Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, εχω το zte blade l3 και τελευταία, είναι μονίμος το δεξί button απο την οθόνη αφής και σε πεταει πισω. (ειναι αρκετα δυσκολο να το χρησιμοποιησεις ετσι). υπαρχει τρόπος να αχριστεύσω εκεινο μονο το σημείο τις οθόνης γιατί εχω βρει εφαρμογή που σου πηγαινει στην οθόνη αυτα τα 3 κουμπιά. Η αλλαγή digitizer θελει 20 ανταλλακτικά + για να μου το περασουν, οποτε αν δεν υπαρχει αλλος τροπος βλεπω για κανα κινεζικο στα 65ευρώ. Υπάρχουν μαγαζιά που να μπορώ να πουλήσω το συγκεκριμενο τηλεφωνο και αν ναι ποσο περιπου μπορει να πιασει?

μηπως γινεται να απενεργοποιησω τα κουμπια με root?

Δημοσ.

καλησπέρα, εχω το zte blade l3 και τελευταία, είναι μονίμος το δεξί button απο την οθόνη αφής και σε πεταει πισω. (ειναι αρκετα δυσκολο να το χρησιμοποιησεις ετσι). υπαρχει τρόπος να αχριστεύσω εκεινο μονο το σημείο τις οθόνης γιατί εχω βρει εφαρμογή που σου πηγαινει στην οθόνη αυτα τα 3 κουμπιά.

Δοκίμασε αυτό. ΑΡΧΙΚΑ BACKUP ότι θες να κρατήσεις ώστε αν κάνεις κάποιο λάθος να μη χάσεις τίποτα. Στην τελική, αλλάζεις rom.

Επίσης, να είσαι root.

Πριν απενεργοποιήσεις τα hardware keys, θα ενεργοποιήσεις τα soft, όχι μέσω εφαρμογής αλλά ως root user.

Mε το δωρεάν es file explorer έχοντας δώσει δικαιώματα root πήγαινε στο /system και βρες το build.prop . Το ανοίγεις σαν κείμενο (ES επεξεργαστής κειμένου) και πατάς στις 3 τελείες πάνω δεξιά και επιλέγεις επεξεργασία και προσθέτεις στο τέλος χωρίς τα εισαγωγικά " qemu.hw.mainkeys=0 "  . Μετά πατάς πάνω αριστερά στο βελάκι < και σου βγάζει αν θες να αποθηκεύσεις. Πατάς ΝΑΙ.

Και κάνεις επανεκκίνηση.

Αφού τα soft keys έχουν ανοίξει, απεγκατέστησε την εφαρμογή που έχεις μην κάνει interfere και αφού δεις ότι μένουν ανοιχτά προχωράς.

Μετά πας /system/usr/keylayout και βρίσκεις το "Generic.kl" . Πάλι επεξεργασία.

Βρίσκεις το key που γράφει "BACK" (αυτό κατάλαβα ότι είναι κολλημένο)- είναι το 158. Βάζεις μπροστά του το σύμβολο " # " - χωρίς τα εισαγωγικά φυσικά . ( Δηλαδή " key 158 BACK " --> " #key 158 BACK " )

Αν θες να απενεργοποιήσεις και τα υπόλοιπα hardware button κάνεις το ίδιο στο "menu" και στο "home"-έιναι στα 139 και 172. ΠΡΟΣΕΧΕ μην αλλάξεις λάθος κουμπί και μετά δεν μπορείς να ξυπνήσεις το κινητό.

Αποθηκεύεις και κάνεις πάλι επανεκκίνηση.

ΥΓ. Αν ο αριθμός των key διαφέρει με αυτόν που έχω στη δική μου συσκευή (είναι διαφορετική), θα πρέπει να βρεις τα κατάλληλα keys.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...