vins Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Καλημέρα σας, έχω το εξής πρόβλημα: έχω το ρουτερ/μοντεμ μου στον πάνω όροφο για να συνδέω με ethernet το σταθερό μου υπολογιστή, επομένως και εκεί θα παραμείνει. Ωστόσο στον κάτω όροφο, λόγω του ότι και το σπίτι είναι σχετικά καινούριο και έχει πέσει τσιμέντο και μόνωση, δεν υπάρχει καλό σήμα wifi, ή και καθόλου σε κάποια σημεία. Ποια είναι η πιο οικονομική και αναίμακτη λύση ώστε να το boostάρουμε? Από όσα έχω διαβάσει ίσως ένα repeater θα βόλευε, ποια είναι η άποψή σας? Ευχαριστώ πολύ!
vins Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 καλώδιο μπορούμε να κατεβάσουμε? Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν μπορεί να κατεβει καλώδιο δυστυχώς.. ούτε εξωτερικά, ούτε να τρυπήσουμε.
Greg9 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δες κανά repeater με ένα 10αρικάκι. Και ούτε καν από Ελλάδα. Κίνα κατευθείαν. Δες αυτά που έχει το gearbest και όποιο σου γεμίσει το μάτι. Εγω θα πρότεινα το WR03 που είναι δοκιμασμένο και πολύ αξιόπιστο. Το έχει και το ebay επίσης, οπότε παρτο από'οπου αγαπάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα