Sieg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σας!Ανοίγω αυτό το thread κυρίως λόγω περιέργειας να δω αν υπάρχουν άλλοι χρήστες με παρόμοιο πρόβλημα.Πριν αρκετό καιρό είχα αγοράσει ένα usb stick 16GB με υποστήριξη usb3 της corsair.Φαινόταν πολύ καλό αλλά μετά απο 2-3 εβδομάδες εμφάνισε ένα πρόβλημα όπου στην αρχη συνδεόταν κανονικά αλλά στη συνέχεια εξαφανιζόταν λες και του κοβόταν το ρεύμα.Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία,θεώρησα ότι το πρόβλημα ήταν αποτέλεσμα κάτι πειραματισμών που είχα κάνει πάνω στο στικάκι. Ωστόσο απο τότε έχω ακούσει από αρκετούς γνωστούς(πάνω από 5 περιπτώσεις τον τελευταίο χρόνο) για παρόμοια προβλήματα σε usb sticks και σε όλες τις περιπτώσεις κοινός παρωνομαστής ήταν το χαλασμένο στικάκι να είναι χωρητικότητας 16GB και επίσης στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και usb3, χωρίς ωστόσο να είναι συγκεκριμένης εταιρείας.Επίσης δεν παρουσίαζαν απαραίτητα το πρόβλημα που ανέφερα,αλλά στις περισσότερες περιπτωσεις ήταν σε απλούς χρήστες και το πρόβλημα προέκυπτε σχετικά συντομα σε σχέση με την αγορά του usb stick. Γι'αυτό θα ήθελα μια επιπλέον άποψη,είναι απλά τυχαίο στατιστικό που έτυχε να πέσω σε αυτές τις περιπτώσεις; Έχετε υπόψην σας τέτοιες περιπτώσεις; Και αν ναι, τι πιστεύετε ότι μπορει να προκαλεί το πρόβλημα σε στικάκια με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά; Ευχαριστώ!
nik5163 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Αν είναι σε εγγύηση το επιστρέφεις άμεσα και παίρνεις άλλο μοντέλο -κατά προίμηση με καλές κριτικές σε skroutz, e-shop.gr, amazon κλπ . Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα σε άλλη μάρκα.
nos1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Παρόμοια περιπτωση και σε εμένα,με στικάκι της sandisc,16GB με usb3. Mετα απο 3 μήνες,ξαφνικά σταματησε να λειτουργει. Και το θέμα δεν ειναι το κόστος και η εγγυηση του που ετσι κι αλλιώς καλυπτόταν και μου έγινε άμεση αντικατασταση,αλλά τα δεδομένα που εχασα και δεν μπόρεσα με κανεναν τρόπο τελικά να ανακτήσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα