Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με παραλαβή δεμάτων από παραγγελίες

avalonlll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

θα συνοψίσω όσο σύντομα μπορώ το πρόβλημά μου.

Στην περιοχή μου, υπάρχουν 3 ΕΛΤΑ. Δύο μικρά, ένα μεγάλο. Παραλαμβάνω τα δέματα μου από το μεγάλο.

Έχω κάνει σύνολο 4 παραγγελίες τους τελευταιους 3 μήνες (3 από κίνα, 1 βιβλίο από άμαζον)

Δεν έχω παραλάβει ΤΙΠΟΤΑ.

Είπα για δοκιμή, μαζί τις 2 παραγγελίες που έκανα από Κίνα, να κάνω άλλες 2 μικρές και να τις στείλω σε φίλο μου, ο οποίος παραλαμβάνει από το μικρό ΕΛΤΑ της περιοχής μου.

Λοιπόν, τα δέματα μου έχουν πάει στον φίλο μου κανονικά, και γενικά, όσες φορές του χω στείλει εκεί δέμα, πάνε όλα, ενώ εγώ και στο παρελθόν είχα μικροπροβλήματα.

Τι μπορώ να κάνω γι'αυτό(πέρα από το να τη στήσω στον ταχυδρόμο και να του κάνω καυγά);

Σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ αύριο, αλλά μάλλον μαντεύω ήδη την απάντηση που θα πάρω...

Να πω πως ότι δέμα έχω φέρει(και το βιβλίο) ήταν όλα untracked.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

θα συνοψίσω όσο σύντομα μπορώ το πρόβλημά μου.

Στην περιοχή μου, υπάρχουν 3 ΕΛΤΑ. Δύο μικρά, ένα μεγάλο. Παραλαμβάνω τα δέματα μου από το μεγάλο.

Έχω κάνει σύνολο 4 παραγγελίες τους τελευταιους 3 μήνες (3 από κίνα, 1 βιβλίο από άμαζον)

Δεν έχω παραλάβει ΤΙΠΟΤΑ.

Είπα για δοκιμή, μαζί τις 2 παραγγελίες που έκανα από Κίνα, να κάνω άλλες 2 μικρές και να τις στείλω σε φίλο μου, ο οποίος παραλαμβάνει από το μικρό ΕΛΤΑ της περιοχής μου.

Λοιπόν, τα δέματα μου έχουν πάει στον φίλο μου κανονικά, και γενικά, όσες φορές του χω στείλει εκεί δέμα, πάνε όλα, ενώ εγώ και στο παρελθόν είχα μικροπροβλήματα.

Τι μπορώ να κάνω γι'αυτό(πέρα από το να τη στήσω στον ταχυδρόμο και να του κάνω καυγά);

Σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ αύριο, αλλά μάλλον μαντεύω ήδη την απάντηση που θα πάρω...

Να πω πως ότι δέμα έχω φέρει(και το βιβλίο) ήταν όλα untracked.

Το να μην παραγγελνεις untracked το σκεφτηκες?Απο τι στιγμη που ειναι untracked και τα ελτα και ο ταχυδρομος πολυ ευκολα μπορουν να ισχυριστουν οτι τα παρελαβες και στην τελικη δεν φερουν και καμια ευθυνη για αυτα τα δεματα

Μήπως στα κλέψουν πριν παραλλαβεις;

Εναλλακτικά κάνε παραγγελίες με tracking number ώστε να ξέρεις τι γίνεται :)

Το πιο πιθανόν κάτι στην διεύθυνση δεν πηγαίνει σωστά ή απλά ο ταχυδρόμος δεν περνάει. Και στις 2 περιπτώσεις πρέπει να μιλήσει με το κεντρικό κατάστημα που είναι υπεύθυνο για την αλληλογραφία. Ότι κ να πούμε εμείς είναι υποθέσεις που λογικά δεν ισχύουν.

Περιμένω μια παραγγελία τώρα με track να δω μήπως φέρει και τίποτα άλλο μαζί

Οπότε μόλις μου φέρει το χαρτάκι για να πάω να παραλάβω, μιας που θα περάσω από το μεγάλο καταστημα, θα ρωτήσω κιόλας.

Περιμένω γιατί μια φορά μου φέρε 4 δέματα+1χαρτακι, λέω μήπως γίνει πάλι το ίδιο.

Το να τα παίρνει κάποιος το έχω σκεφτεί, αλλά από την άλλη έχουν υπάρξει φορές με δέματα που τα έχω πάρει βράδυ και ήταν στη θέση τους ακόμα, γι αυτό θα με παραξενευε.τοσο ατυχος πια αυτή τη φορά;

Περιμένω μια παραγγελία τώρα με track να δω μήπως φέρει και τίποτα άλλο μαζί

Μετά από 20 μέρες από την ημέρα που φτάνουν γυρίζουν πίσω. Οπότε να το έχεις στο νου σου.

Καλύτερα να πας κατευθείαν στο ΚΚ για να ρωτήσεις τι συμβαίνει με την αλληλογραφία σου.

• Like 1

Μετά από 20 μέρες από την ημέρα που φτάνουν γυρίζουν πίσω. Οπότε να το έχεις στο νου σου.

Καλύτερα να πας κατευθείαν στο ΚΚ για να ρωτήσεις τι συμβαίνει με την αλληλογραφία σου.

Το ειχα ξεχασει αυτο, ευχαριστω πολυ!

Τελευταία σε πολλές περιοχές δεν υπάρχει καν ταχυδρόμος επειδή έληξαν οι συμβάσεις τους. Καλύτερα επικοινώνησε με τα ΕΛΤΑ να μάθεις τι παίζει, εμένα μου είπαν να πάω από το κέντρο διανομής της περιοχής μου για να πάρω ότι έχω.

Τελευταία σε πολλές περιοχές δεν υπάρχει καν ταχυδρόμος επειδή έληξαν οι συμβάσεις τους. Καλύτερα επικοινώνησε με τα ΕΛΤΑ να μάθεις τι παίζει, εμένα μου είπαν να πάω από το κέντρο διανομής της περιοχής μου για να πάρω ότι έχω.

Αυτο όντως συμβαίνει, και κάποιους λίγους που βρήκανε να βάλουνε έχουν χασει τα αυγα και τα πασχάλια και εχουν μεγαλο φόρτο εργασίας.

Πήγα σήμερα τελικά.

Μου ειπαν οτι ολη η περιοχη μου εξυπηρετειται απο το κεντρικο, και οτι ηταν τυχαιο που ο φιλος μου τα παραλαμβανει ολα. Ψιλοεψαξε λιγο μηπως βρει κανενα δεμα μου, χωρις καποιο αποτελεσμα ωστοσο(αν και η αλήθεια είναι ότι η ματιά που έριξε ήταν πάρα πολύ φευγαλέα). Μου εδωσε μετα ενα τηλεφωνο να παρω για να μιλησω με τον ταχυδρομο και να τον ρωτησω αν ειδε τιποτα :P

Πήγα σήμερα τελικά.

Μου ειπαν οτι ολη η περιοχη μου εξυπηρετειται απο το κεντρικο, και οτι ηταν τυχαιο που ο φιλος μου τα παραλαμβανει ολα. Ψιλοεψαξε λιγο μηπως βρει κανενα δεμα μου, χωρις καποιο αποτελεσμα ωστοσο(αν και η αλήθεια είναι ότι η ματιά που έριξε ήταν πάρα πολύ φευγαλέα). Μου εδωσε μετα ενα τηλεφωνο να παρω για να μιλησω με τον ταχυδρομο και να τον ρωτησω αν ειδε τιποτα :P

Γενικά δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί δέμα ασυνόδευτο μέσα στο κεντρικό κατάστημα :P

Αλλά υπάρχει ενα βιβλίο που καταγράφονται όλα τα ασυνόδευτα που μένουν στο κατάστημα ημερολογιακά με όνομα. Ζήτησε το κ με μεγάλη υπομονή ψάξε (Θέλει μεγάλη υπομονή :P). Αν το βρεις βλέπουν την ημερηνια κ το βρίσκουν κατευθείαν.

• Moderators

Δεν παίζει να τον αφήσουν να ψάξει μόνος του και λογικό γιατί μετά θα έκλεβε ο ένας του άλλου.

Δεν θα ψάξει τα δέματα, υπάρχει βιβλίο που ότι δέμα μπαίνει στο ταχυδρομείο καταγράφετε εκεί μόνο εκεί μπορεί να τον αφήσουν να ψάξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...