Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω ..ως πιο ιδικοι ..ποιο κατα τη γνωμη σας ειναι το καλητερο all in one κινητο ...ανεξαρτητα της τιμης ? Δηλαδη πιο ειναι καλητερο σε ολα κατα την γνωμμη σας ?! Ευχαριστω !

Δημοσ.

νομιζω οτι αυτη η ερωτηση δεν μπορει να απαντηθει. ας πουμε οτι βγαζουμε τον παραγωντα τιμη (που ειναι πολυ σημαντικος) καταληγουμε στις ναυαρχιδες τις καθε εταιρειας δηλαδη iphone 7 plus, One+5,Galaxy s7 edge κτλπ... οπου εκει γινετε τελειος υποκειμενικο το θεμα.

Δημοσ.

Χαχαχα καμια σχεση νικο ..ειμαι χατερ της apple ..απλα αναρωτιεμαι υπαρχει κιν που καποιος αγνοοντας την τιμη θα ηταν μονοδρομος ? Ειναι καθαρα στοχαστικο το ερωτιμα μου ..δεν εχω σκοπω να αγορασω κατι ...

billiboo λογικοτατο αυτο που λες ...και συνεπως για να γινεται υποκειμενικο δεν υπαρχει αυτο που λεμε το καλητερο κινητο ? Που να ειναι σε ολα ανωτερο

Δημοσ.

θεωρω οχι  γιατι ρολο παιζει και το os. τωρα αμα πας σε καθαρα specs θα μπορεσεις να πεις οτι καποιο ειναι καλυτερο.

Δημοσ.

δεν υπάρχει τέλειο κινητό γενικά. είναι ανάλογα τι θες και τι σε βολεύει εσένα. για τον κάθε ένα χρήστη το τέλειο είναι διαφορετικό και με αυτές τις ανάγκες αγοράζεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...