Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους, προσφατα (10 μερες πριν) εκανα τον αριθμο μου whats up, σε wind(φορητοτητα). Εβαλα το προγραμμα που διαφημιζουν 10gb 100 λεπτα προς ολους κ 10 sms μιας και ποτε δεν μιλαω στο κινητο παρα μονο θελω ιντερνετ . Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ και σερνεται. Το προγραμμα ειναι διετες για 20 ευρω το μηνα. Μπορω να φυγω να παω σε καμια vodafone η cosmote να βρω το φως μου? Θα γίνει η φορητότητα ή θα ζητάνε να τους πληρώσω τίποτα τέλη διακοπης και λοιπα ? 

Δημοσ.

εγινε εκτος καταστημστος να υποθεσω ?

καλεις στην εξυπηρετηση λογικα εχεις δωρεαν υπαναχωρηση εντος 14 ημερων

εγω ημουν vodafone ενω επιανα 4g σερνοταν και μολις γυρισα cosmote ολα καλα σουπερ

Δημοσ.

εγινε εκτος καταστημστος να υποθεσω ?

καλεις στην εξυπηρετηση λογικα εχεις δωρεαν υπαναχωρηση εντος 14 ημερων

εγω ημουν vodafone ενω επιανα 4g σερνοταν και μολις γυρισα cosmote ολα καλα σουπερ

μεσω ιντερνετ το εκανα ναι ... 

Δημοσ.

ρωτα λογικα εχεις εντος 14 ημερων δωρεαν υπαναχωρηση

Οχι να μην ρωτήσει, να το υπολογίσει μόνος του. Το ότι θα του πουν στάνταρ ότι δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης είναι δεδομένο. Από εκεί και πέρα γιατί ρε παιδιά το κάνετε αυτό στον εαυτό σας; Αντε στο σταθερό να κάνεις μια κίνηση ρίσκου να δεις τι παίζει αλλά στο κινητό; Η εταιρία δεν έχει ντιπ για ντιπ για κάλυψη πλην τα μεγάλα αστικά κέντρα και αυτό πάλι στο συζητάμε. 

Δημοσ.

Εγω είχα συμβόλαιο cosmote είπα να πάω vodafone έπιανε 4g αλλά σερνόταν και έφυγα πήγα ξανά cosmote 1 μήνα με πολύ ζόρι έκατσα στην vodafone

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...