sungroover Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά Λόγο του ότι πρόσφατα έσπασα την οθόνη του κινητού μου είμαι στην δυσάρεστη θέση να αντικαταστίσω το κινητό μου καθώς όπως καταλαβαίνετε η αντικατάσταση είναι πανάκριβη . Είμαι άναμεσα στα παραπάνω 2 τα οποία είναι και κόντα σε τιμή αυτή την περίοδο απο την μια το s6 το προτιμώ λόγο του ότι ήταν ένα flagship απο την άλλη το honor 8 λογο του ότι έχει καλές κριτικές στην κατηγορία του και είναι φυσικά νεότερο . Αξίζει να επενδύσω στο s6 μετά απο 2 χρόνια που είναι στην αγορά (κατα μέσω όρο κρατάω τα κινητά μου 2 χρόνια) είναι αξιόπιστο πλέον . Οποια άλλη πρόταση καλοδεχούμενη
johnyboy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 με τίποτα το s6, ειδικά που θες να το κρατήσεις 2 χρόνια. δεν θα πάρει update καν. αν μπορείς 417 έχει το σ7 αλλιώς χονορ η p10 lite.
taslikos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Πες μας το ποσό που θα διαθέσεις. Κορυφή τώρα είναι το 1+5 επίσης galaxy s7 αξίζει, κάποιο iPhone 6s, πάντως αυτά που είπες δεν αξίζουν. Αν θες γύρω στα 350€ βλέπεις μεταχειρισμένο galaxy s7.
sungroover Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Πες μας το ποσό που θα διαθέσεις. Κορυφή τώρα είναι το 1+5 επίσης galaxy s7 αξίζει, κάποιο iPhone 6s, πάντως αυτά που είπες δεν αξίζουν. Αν θες γύρω στα 350€ βλέπεις μεταχειρισμένο galaxy s7. Αυτα που σας αναφέρω είναι απο 280-340 μέχρι τα 340 είναι το ταβάνι οπότε 6s και one plus ξεφεύγουν πολύ . Γιατί όμως θεωρείς οτι τα δυο κινητα που αναφέρω δεν αξίζουν?
taslikos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Αυτα που σας αναφέρω είναι απο 280-340 μέχρι τα 340 είναι το ταβάνι οπότε 6s και one plus ξεφεύγουν πολύ . Γιατί όμως θεωρείς οτι τα δυο κινητα που αναφέρω δεν αξίζουν? Το galaxy βγαίνει σίγουρα εκτός λόγω μπαταρίας και έλλειψης αναβαθμίσεων. Το άλλο είναι Καλουτσικο αλλά επιμένω στο s7 μεταχειρισμένο. Έπαιξε καινούριο στα 350€ ίσως το βρεις πιο χαμηλά η σφραγισμένο σε καλή τιμή. Με οποία άλλη επιλογή πας θα χάσεις από κάπου.
johnyboy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 στο είπα εγώ για το σ6, που θα πας 2 χρόνια χωρίς security patch? θα δώσεις 350 ευρώ για κινητό 2ετιας χωρίς επίπεδο ασφάλειας και μάλιστα θα βάλεις και προσωπικά δεδομένα εκει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα