Greg9 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Την 2.2.1 έχω και εγώ και τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει αυτό που είπε ο TS Παίξε τότε με qbittorrent τελευταία edition και καθαρισες. Προσωπικά χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά αυτόν και ποτέ δεν είχα θεμα
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Παίξε τότε με qbittorrent τελευταία edition και καθαρισες. Προσωπικά χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά αυτόν και ποτέ δεν είχα θεμα Έχει auto shutdown κτλ αυτός; Τον είχα βάλει στο παρελθόν αλλά κάτι πρέπει να με είχε χαλάσει (δεν θυμάμαι τι)
Greg9 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ναι και εμένα μια από τα ίδια, αλλά εκτοτε που άρχισα να τον χρησιμοποιώ σε πριβέ τρακερς που τον έχω, δεν συνάντησα ποτέ θέμα. Ίσα ίσα που προτείνεται κιόλας. Παίξε λίγο με τα settings και δες. Από κει και πέρα, όλα συνήθεια είναι
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Ρε παιδια, που ζειτε? Στο 2005? Ποιο μTorrent? Δε ξερετε οτι εχει πουληθει σε διαφημιστικες εταιριες? Εχει φριξει το ιντερνετ τα τελευταια 6 χρονια με την καταντια του προγραμματος. Βαλτε καποιο αλλο torrent client. Χειροτερο απο utorrent δε θα βρειτε. Διαλεξτε ενα στην τυχη. Ξέρεις τι μου την σπάει σε χρήστες σαν εσένα; Αυτός ο κομπλεξισμός, η ψευτο ανωτερότητα και η ειρωνεία προς ανθρώπους που πιθανως να μην ξερουν. Το οτι ασχολείσαι λίγο παραπάνω απο αλλους δεν σου δινει το δικαίωμα να ειρωνευεσαι και να μειώνεις. Γίνατε ολοι computer masters που αν καποιος δυστυχής τολμήσει να κανει κατι "λαθος" γίνεστε τούρκοι. Και το χειρότερο; Μονο κράξιμο. Καμμία βοήθεια
micos000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ξέρεις τι μου την σπάει σε χρήστες σαν εσένα; Αυτός ο κομπλεξισμός, η ψευτο ανωτερότητα και η ειρωνεία προς ανθρώπους που πιθανως να μην ξερουν. Το οτι ασχολείσαι λίγο παραπάνω απο αλλους δεν σου δινει το δικαίωμα να ειρωνευεσαι και να μειώνεις. Γίνατε ολοι computer masters που αν καποιος δυστυχής τολμήσει να κανει κατι "λαθος" γίνεστε τούρκοι. Και το χειρότερο; Μονο κράξιμο. Καμμία βοήθεια Εντωμεταξύ σε άλλο thread χθες... Καλα. Αν "το σκεφτεσαι" να περασεις λινουξ στο ρημαδι το acer, που κατεβαζει τορεντς 24/7, τοτε χωρις 2η σκεψη θα επιστρεψεις στα windows. Ουτε 2 ωρες δε θα το αφησεις με linux. Ασ' το οπως ειναι με τα windows, που τρεχει winamp, photoshop, uTorrent και επενδυσε τον ελευθερο σου χρονο να πιεις ενα καφε σε μια παραλια ή κατι που σε ευχαριστει. Στο λεω. Ειναι τελειως διαφορετικο λειτουργικο. Ειναι σα να μαθαινεις ξενη γλωσσα. Πρεπει να εισαι συνειδητοποιημενος για το λογο που μεταβαινεις σε αλλο λειτουργικο.
Alexlooker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ρε παιδια, που ζειτε? Στο 2005? Ποιο μTorrent? Δε ξερετε οτι εχει πουληθει σε διαφημιστικες εταιριες? Εχει φριξει το ιντερνετ τα τελευταια 6 χρονια με την καταντια του προγραμματος. Βαλτε καποιο αλλο torrent client. Χειροτερο απο utorrent δε θα βρειτε. Διαλεξτε ενα στην τυχη. η παλια εκδοση utorr ειναι κορυφη! Να μη ξανακατεβασεις απο τον "ελληνικο" tracker. Τελος! Ειναι πουλημενος στις διαφημιστικες κι ο tracker. Ενας θεος ξερει τι δεδομενα συλλεγει απο τον υπολογιστη σου και που τα στελνει (το uTorrent). Ενας Θεος ξερει, εσυ σιγουρα οχι παντως!
rus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 το εχω αναγκαστικα για να κατεβαζω απο ελλινικο tracker που δεν επιτρεπει αλλα προγραμματα. τωρα δοκιμασα και το qbittorent πολυ καλο Δοκιμασα προσφατα το qbittorrent, νομιζω ότι δεν εχει επιλεκτικο κατεβασμα?
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δοκιμασα προσφατα το qbittorrent, νομιζω ότι δεν εχει επιλεκτικο κατεβασμα? τι εννοεις ?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δοκιμασα προσφατα το qbittorrent, νομιζω ότι δεν εχει επιλεκτικο κατεβασμα? Επέλεξε το torrent που κατεβαίνει και πάτα κάτω το 'περιεχόμενα'.
rus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 τι εννοεις ? Oταν κατεβαζεις ενα τορρεντ που εχει πχ. 10 επιλέξιμα αρχεια, μπορεις να διαλεξεις να κατεβασεις μονο καποια από αυτά, 1-10. Εχει αυτή τη δυνατοτητα το qbittorrent? Επέλεξε το torrent που κατεβαίνει και πάτα κάτω το 'περιεχόμενα'. Δηλαδη μπορεις να κανεις την επιλογή μονο αφοτου εχει τρεξει ολο το τορρεντ και εχει δεσμευσει και τον αναλογο χωρο?
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Oταν κατεβαζεις ενα τορρεντ που εχει πχ. 10 επιλέξιμα αρχεια, μπορεις να διαλεξεις να κατεβασεις μονο καποια από αυτά, 1-10. Εχει αυτή τη δυνατοτητα το qbittorrent? Δηλαδη μπορεις να κανεις την επιλογή μονο αφοτου εχει τρεξει ολο το τορρτεντ και εχει δεσμευσει και τον αναλογο χωρο? απο οτι εχω δει το κατεβαζει ολο τωρα δεν ξερω αν ειναι η εφαρμογη η το εχουν συμπιεση ετσι οι uploaders
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 [...] Δηλαδη μπορεις να κανεις την επιλογή μονο αφοτου εχει τρεξει ολο το τορρεντ και εχει δεσμευσει και τον αναλογο χωρο? Μέχρι να ξεκινήσουν να κατεβαίνουν τα αρχεία βγάζεις αυτά που δε θέλεις. Ο χώρος δεν δεσμεύεται ολόκληρος από την αρχή του download νομίζω, παρα-μόνο όταν ολοκληρωθεί η λήψη των αρχείων.
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Εντωμεταξύ σε άλλο thread χθες... Σε όλα αυτό κάνει. Τρολ.
mynam3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Και με παλαιοτερες εκδοσεις utorrent υπαρχει αυτο το προβλημα ? Τρεχω την 1.8 εδω και κατι αιωνες
eliasjuve Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Αυτό που μερικοί ελληνικοί τράκερς λένε ότι δεν δουλεύουν με άλλους clients είναι πολύ μούφα. Δεν ισχύει. Βάλε qbtorrent, το utorrent είναι πανάρχαιο στην έκδοση που το τρέχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα