Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τον OCZ 240GB TR150 και την τελευταία βδομάδα παρουσιάζει εξευτελιστικές ταχύτητες εγγραφής.

Αν πάω να κάνω αντιγραφή σε αυτόν ένα αρχείο τότε ξεκινάει με ταχύτητα ~170 ΜΒ/s και λίγα δευτερόλεπτα μετά πέφτει στα ~1,5 ΜΒ/s ! Η αντιγραφή έχω προσπαθήσει να γίνει και απο στικακι και απο άλλον εσωτερικό μηχανικό σκληρό δίσκο.

Επίσης έχει θέμα και με το steam, λίγα δευτερόλεπτα αφού ξεκινήσει να κατεβάζει κάποιο παιχνίδι μου βγάζει disk write error και σταματάει το downloading.

Είναι 100% θέμα σκληρού δίσκου ή μπορεί να είναι και απο τίποτα άλλο; Μπορώ να κάνω κάτι να βεβαιωθώ πως φταίει ο ssd πριν τον στείλω πίσω μιας και είναι μέσα στην εγγύηση;

Δημοσ.

Και ναι, αυτό φαίνεται να ήταν.

Έβαλα το ίδιο καλώδιο sata σε άλλη υποδοχή και φαίνεται να λειτουργεί καλά (Ταχύτητες εγγραφής 100-170 MB/s, κάνει μερικά σκαμπανεβάσματα)

Αυτό τώρα τι μας λέει; πρόβλημα της μητρικής; Ρωτάω για να το ψάξω αν είναι όσο έχω εγγύηση!

Να αναφέρω πως έχω 3 εσωτερικούς δίσκους πάνω της

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό τώρα τι μας λέει; πρόβλημα της μητρικής; Ρωτάω για να το ψάξω αν είναι όσο έχω εγγύηση!

Να αναφέρω πως έχω 3 εσωτερικούς δίσκους πάνω της

κατα πάσα πιθανότητα το καλώδιο είχε κουνηθεί και δεν έκανε καλή επαφή, οι άλλες πιθανότητες είναι να φταίει η θύρα της μητρικής ή του ssd ή το καλώδιο. Ενα απο τα 4

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...