Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδεχομένως η Samsung να μην παρουσιάσει το Galaxy Note 8 στην έκθεση IFA, για να το ανακοινώσει στα τέλη Αυγούστου σε ξεχωριστό event, ωστόσο υπάρχει περίπτωση να δούμε την LG να παρουσιάζει το νέο V30.

Σύμφωνα με την Κορεάτικη ιστοσελίδα ETNews, η LG ενδέχεται να παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα σε σχετική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στα πλαίσια της έκθεσης IFA που κάθε χρόνο πραγματοποιείται στο Βερολίνο, στη Γερμανία. Παλαιότερα είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την LG να παρουσιάζει το V30 τον Αύγουστο.

Παρόλο που η LG είναι περισσότερο τολμηρή σήμερα από ότι παλαιότερα, ώστε ενδεχομένως να μην δίσταζε να φέρει το κινητό της απέναντι από το Galaxy Note 8, αυτό δεν πρόκειται να γίνει φέτος. Έτσι, η Κορεάτικη εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το V30 στις 31 Αυγούστου, μία μέρα πριν ανοίξουν οι πύλες της έκθεσης IFA και σε ξεχωριστή εκδήλωση.

Το νέο V30 αναμένεται να διαθέτει οθόνη OLED με υποστήριξη VR, νέο Quad-DAC ESS και… τέσσερις συνολικά κάμερες, διπλή εμπρόσθια κάμερα και διπλή κύρια κάμερα στην “πλάτη”. Επίσης θα διαθέτει υποδοχή 3.5mm για ακουστικά και θα είναι αδιάβροχο, καλύπτοντας τις προδιαγραφές IP68. Το V30 επίσης αναμένεται να βασίζεται στο κορυφαίο Snapdragon 835 SoC της Qualcomm.

Η ιστοσελίδα επίσης ETNews τολμάει να κάνει και μία πρόβλεψη για το κόστος του, το οποίο αναμένεται να βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με το πρωτότυπο μοντέλο, δηλαδή στα €630 περίπου στην Ν. Κορέα.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Παιδια αυτό ειναι το G4 με photoshop. Κανει μπαμ οτι ειναι  "fanmade". Προσωπικα κιολας δε μου αρεσει καθολου.

Δημοσ.

αμα κυκλοφορησει και στην Ευρωπαικη αγορα χωρις "πετσοκομμενα" χαρακτηριστικα, θα ειναι ακομα καλυτερα..

Δημοσ.

Η φωτογραφία του άρθρου μοιάζει διαφορετική απο αυτή που ανεβασες στο άρθρο φαίνεται να έχει μια ωραία καμπύλη στις δυο κορυφές

• Like 1
Δημοσ.

Η LG θα μας τρελάνει, ποια είναι η κορυφαία σειρά η G η  V ;

Και πάνω που κοίταζα πως θα πάρω το V 20

Δημοσ.

Ναι χαλια ειναι, μην παρεις.

https://techblog.gr/mobile/lg-v30-bezeless-4gb-ram-3033/

lg-v30-concept-1.jpg

Με το να μου δείχνεις "ερασιτεχνικα" κονσεπτ και ρενντερς, δεν μου αποδικνυεις κατι :P ουτε αυτο που ανεβασες ειναι το V30, ουτε η φωτο του άρθρου. Και στις περιπτωσεις ομως η συσκευες δε μου αρεσουν.

Δημοσ.

Σίγουρα δεν θα ειναι έτσι γτ πρώτα απο όλα δεν εχει 2 κάμερες μπροστά, οτι θα ειναι όμορφο ειναι σίγουρο οπως και το v10/20 αλλα θα ειναι αρκετά εντυπωσιακό γ να τραβήξει το βλεπα απο infinite display s8/note8?

Ωραίο όμως κ το concept που είναι με 3 οθόνες!

Ναι χαλια ειναι, μην παρεις.

https://techblog.gr/mobile/lg-v30-bezeless-4gb-ram-3033/

lg-v30-concept-1.jpg

Δημοσ.

κινηταρα φαινεται....Η LG νομιζω αδικειται σε πωλησεις στα κινητα

Η LG πληρώνει το τίμημα των ελατωματικών συσκευών, της κακής αντιμετώπισης στο θέμα του bootloop και του image retention

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με το να μου δείχνεις "ερασιτεχνικα" κονσεπτ και ρενντερς, δεν μου αποδικνυεις κατι :P ουτε αυτο που ανεβασες ειναι το V30, ουτε η φωτο του άρθρου. Και στις περιπτωσεις ομως η συσκευες δε μου αρεσουν.

Εγω ανεβασα αυτο που βρηκα παντου. Εκτος και αν εννοεις οτι εγω το εφτιαξα με Photoshop.

Παντου αυτο παιζει.

lg-v30r-1.jpg

Early-LG-V30-design-the-final-version-of

https://techmaniacs.gr/lg-v30-tha-parousiasti-stin-fetini-ekthesi-tis-ifa-sto-verolino/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...