Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά τα είδα.Ιvy bridge είναι,988 socket.Υπάρχουν αντίστοιχοι επεξεργαστές,οι i5 είναι πιο vfm για την περίπτωσή μας αλλά δεν ξέρω αν γίνετε η αλλαγή.Είναι φίλου το λαπτοπ δεν το κατέχει εγώ είμαι μακρυά αλλά επίσης δεν το κατέχω :-D

Στο cpu-z που έψαξα για την μητρική δεν έδινε κάποια πληροφορία που να βοηθούσε.

Δημοσ.

φιλε δεν γινεται σε λαπτοπ να αλλαξεις επεξεργαστη

Κάνεις λάθος.

Γίνεται και μπορείς άνετα να πας από i3 σε i5 αρκεί να το αντέχει το cooler και φυσικά να έχεις υποστήριξη από το bios.

Το έχω κάνει στο δικό μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρέξε το hwinfo να δεις το chipset

Το Hm70 δεν αβαβαθμιζετσι

Στα καινούργια λάπτοπ δεν αναβαθμίζονται γιατι οι cpu είναι κολλημένες στη μητρική (bga)

Επεξ/σία από kotsos72
Δημοσ.

Κάνεις λάθος.

Γίνεται και μπορείς άνετα να πας από i3 σε i5 αρκεί να το αντέχει το cooler και φυσικά να έχεις υποστήριξη από το bios.

Απο i3 ναι, απο pentium?

Παρολο που ειχαν το ιδιο φυσικο μεγεθος/ pin/ενεργιακες απαιτησεις ειχαν περασει καποιο "κλειδωμα" στις μητρικες και εσβηνε το laptop στα 30λεπτα.

Το ειχα ψαξει για να αλλαξω τον b980 που ειχε το παλιο μου λαπτοπ.

Ts->Εαν δεν βρεις περιπτωση στο νετ για το συγκεκριμενο λαπτοπ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.

Δημοσ.

Απο i3 ναι, απο pentium?

Παρολο που ειχαν το ιδιο φυσικο μεγεθος/ pin/ενεργιακες απαιτησεις ειχαν περασει καποιο "κλειδωμα" στις μητρικες και εσβηνε το laptop στα 30λεπτα.

Το ειχα ψαξει για να αλλαξω τον b980 που ειχε το παλιο μου λαπτοπ.

Ts->Εαν δεν βρεις περιπτωση στο νετ για το συγκεκριμενο λαπτοπ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.

To Hm70 είναι υπεύθυνο για το σβήσιμο στο 30λεπτο
  • Like 1
Δημοσ.

Οπότε ας μας πει ο ts αν έχει το HM76 ή το HM70 και αν έχει το πρώτο ας δει εδώ ποιους cpu υποστηρίζει

Δημοσ.

Κάνεις λάθος.

ναι φιλε ποτε δεν εισαι σιγουρος

Δημοσ.

Λοιπόν γεια σας και πάλι,

αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους και δεύτερον να σας πω οτι δεν απαντάω γτ δεν το χω μπροστά μου το λαπτοπ.

Έχω την εντύπωση ότι είναι HM70 αλλά δεν παίρνω και όρκο.Θα του πω να ξανακοιτάξει.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο.(δεν θυμομουν το chipset για αυτο κ δεν το ανεφερα).

Κατα 90% αυτο βαζανε οπου εμπαινε pentium.Στο δικο μου laptop (samsung np350)παρολο που στο lineup ειχε και i3/i5(το ειχα τσεκαρει πριν το αγορασω για να εχω την δυνατοτητα να το αναβαθμισω) στα μοντελα με pentium βαζανε αλλη μητρικη(hm70).

Δημοσ.

Τελικά το hm70 έχει οπότε δεν αναβαθμίζεται.Σας ευχαριστώ όλους :-)  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...