hasiotis_john Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Πολύ καλό είναι. Έχει εννοείτε ελλείψεις που σίγουρα όμως θα διευθετηθούν με αναβαθμίσεις. Κατεβάστε το και στο feedback ας ζητήσουμε αυτά που λείπουν/θέλουμε. Όλο και κάποιος τα κοιτάζει αυτά!
stoum Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Πυροβόλο όπλο ο Focus, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. 1
yiannis_volos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ποιος φρεναρει? Που φρεναρει? Σε μενα ειναι πιο γρηγορο το Chrome με την παρακολουθηση στο φουλ (διαφημισεις, cookies, κ.α.) απο Firefox ξεβρακωτο (χωρις cookies, ad trackers, searching κατα την πληκτρολογιση κ.α.). Τωρα μολις εκανε 10 δευτερολεπτα να ανοιξει youtube ( τη σελιδα, οχι την εφαρμογη). Μπορω να αποδειξω τα λεγομενα μου? ΟΧΙ Δοκιμαστε και κρινετε οι ιδιοι. Νομίζω το Firefox είναι μονοπύρηνο, σε pc τουλάχιστον.
zio10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Αποφεύγω όσο μπορώ τα ad block. Ζημιά κάνουν κι ας μην το καταλαβαίνουν πολλοί.
Le Perv Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Νομίζω το Firefox είναι μονοπύρηνο, σε pc τουλάχιστον. Στο πισι ειναι καλυτερη η κατασταση (linux, windows). Νομιζω προχτες διαβασαμε οτι εκμεταλλευεται 4 πυρηνες, με το να μοιραζει τις διεργασιες σε 4 threads. Για το android δεν αναφερεται το αρθρο. Δεν εχει σημασια για μενα. Κοιταω μονο το αποτελεσμα. 1
Greg9 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ως τώρα την βγάζαμε με ''ανεπίσημο'' tuga browser σε snapdragon κινητό. Για να δούμε και κάτι σε επίσημο τώρα..
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 το abp δεν εβαλα στο chrome του miui μου; ποτε δεν ασχοληθηκα με ads, δε καταλαβαινω ποιο ειναι το "adaway" που λετε και γιατι ασχολειστε παραπανω τι εβαλα; τι κανω μετα απο καθε new rom και δε θυμααι..;
cp5120 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Όλοι τα έχουν με τις διαφημίσεις, αλλά αν ήταν κάποιοι να διαλέξουν ανάμεσα σε συνδρομή στην Google για αναζήτηση και email, μάλλον όλοι θα προτιμούσαν τις διαφημίσεις! Το δωρεάν περιεχόμενο στο internet βασίζεται στις διαφημίσεις. Άσε που χωρίς διαφημίσεις δεν θα υπήρχε insomnia για να βαζουμε αγγελίες και αφήνουμε τα ...βαθυστοχαστα σχόλιά μας ;-) 1
panathatube Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ψηφίζω δαγκωτό Samsung internet browser με Adblock Plus.
Heybro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Ποιος φρεναρει? Που φρεναρει? Σε μενα ειναι πιο γρηγορο το Chrome με την παρακολουθηση στο φουλ (διαφημισεις, cookies, κ.α.) απο Firefox ξεβρακωτο (χωρις cookies, ad trackers, searching κατα την πληκτρολογιση κ.α.). Τωρα μολις εκανε 10 δευτερολεπτα να ανοιξει youtube ( τη σελιδα, οχι την εφαρμογη). Μπορω να αποδειξω τα λεγομενα μου? ΟΧΙ Δοκιμαστε και κρινετε οι ιδιοι. Βγάζεις βίντεο ρε συ και τα αποδεικνύεις. Du recorder. 1
Le Perv Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Βγάζεις βίντεο ρε συ και τα αποδεικνύεις. Du recorder.Heybro, ξεμεινα απο φιλμ. Οχι, δε τραβαω βιντεο, γιατι και παλι θα με βγαλουν τρελο. Δεν αξιζει τον κοπο. Το καλυτερο ειναι να δοκιμασει ο καθενας τον browser, στο δικο του μηχανημα, στη δικια του γραμμη. Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του. Εγω τον δουλευεω 10 μερες πριν δημοσιοποιηθει το αρθρο btw 1
Heybro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Heybro, ξεμεινα απο φιλμ. Οχι, δε τραβαω βιντεο, γιατι και παλι θα με βγαλουν τρελο. Δεν αξιζει τον κοπο. Το καλυτερο ειναι να δοκιμασει ο καθενας τον browser, στο δικο του μηχανημα, στη δικια του γραμμη. Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του. Εγω τον δουλευεω 10 μερες πριν δημοσιοποιηθει το αρθρο btw Να σου πω την αλήθεια ήμουν Mozilla χρήστης μέχρι το 2010. Μόλις έβαλα Chrome όμως κατάλαβα την διαφορά που έχουν σε ταχύτητα και ευχρηστία. Μιλάω για υπολογιστή. Στο κινητό είχα opera μετά Dolphin αλλά έβαλα Chrome και ησυχασα εδώ και 3 χρόνια. Εφόσον ο focus έχει adblock λογικό να είναι πιο βαρύς από άλλους πιο ελαφρύ browsers. Για αυτό ad guard η adaway για root χρήστες και τέλος οι διαφημίσεις.
freegr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Ωστόσο για κάποιο λόγο δεν στριμάρει σωστά βίντεο και έχει πολλές ελλείψεις σε ρυθμίσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα