Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 24 ADSL και ήθελα να μάθω στο γενικό της υπόθεσης αν προκύπτει κάποια βελτίωση με τη VDSL σε βιντεοκλήση Skype; Αθήνα είμαι, δεν έχω συχνά πρόβλημα απλά μήπως έχετε ακούσει κάτι σα γενικό κανόνα...

Δημοσ.

Φυσικά αν έχεις τώρα 12/1 και πας σε 50/5 θα έχει διαφορά, δεν θα κολλάει από μεριά σου, αν έχει και ο άλλος καλή συνδεση θα είστε τζιτζι.

Αν συγχρονίζεις κάπου στα 18/1 θα σου πρότεινα να ελέγξεις αν έχεις annex m ώστε να χάσεις λίγο από το download που και με 12 μια χαρά είσαι και να πας στα περίπου 12/2.

Τώρα στα πόσα είσαι;

Δημοσ.

το skype δεν τρωει τοσο bandwidth οποτε σε απλη χρηση δεν θα δεις διαφορα.αν κανεις 100 πραγματα μαζι η θες καμια videoklisi σε full hd εκει ναι το upload μπορει να βοηθησει.β.το annex m to πληρωνεις σε καποιους παροχους.επισης μια μικρη διαφορα θα κανει και το fast path

• Like 1
Δημοσ.

θα δεις διαφορα αν κανεις με πολλα ατομα ταυτοχρονα.

οταν σηκωνω κληση και ειμαστε 20 ατομα στο skype , το Upload μου ειναι κοντα στο 1.2Mbps

μιλαω για σκετο ηχο, χωρις καμερες.

• Like 1
Δημοσ.

το skype δεν τρωει τοσο bandwidth οποτε σε απλη χρηση δεν θα δεις διαφορα.αν κανεις 100 πραγματα μαζι η θες καμια videoklisi σε full hd εκει ναι το upload μπορει να βοηθησει.β.το annex m to πληρωνεις σε καποιους παροχους.επισης μια μικρη διαφορα θα κανει και το fast path

Σε ευχαριστώ! Τι σημαίνει το annex m και το fast path (sorry αλλά δεν ξέρω); Στο skype χρησιμοποιώ μέσω βίντεοκλήσης μόνο με ένα άτομο κάθε φορά και δεν κάνω πολλά ακόμα πράματα ταυτόχρονα.

Δημοσ.

annex m για να εχεις παραπανω Upload.fast path να το πω ετσι χαζα θα μειωσει το χρονο που θελει να φτασει η πληροφορια απο το ενα σημειο στο αλλο.θα lagareis Λιγοτερο αν εχεις υποψην την εννοια Lag.το vdsl ναι στην videoΚληση μπορει να την κανει καλυτερη με την εννοια να μπορεις να σηκωσεις καλυτερη αναλυση αφου θα εχεις μεγαλυτερο bandwidth

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

annex m για να εχεις παραπανω Upload.fast path να το πω ετσι χαζα θα μειωσει το χρονο που θελει να φτασει η πληροφορια απο το ενα σημειο στο αλλο.θα lagareis Λιγοτερο αν εχεις υποψην την εννοια Lag.το vdsl ναι στην videoΚληση μπορει να την κανει καλυτερη με την εννοια να μπορεις να σηκωσεις καλυτερη αναλυση αφου θα εχεις μεγαλυτερο bandwidth

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό το fast path το έχει η VDSL μόνο ή απλά το έχει καλύτερα από την ADSL;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...