Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα Nova. Δεν ξέρω από που συνδέθηκα(Α/Κ υποθέτω), γίνανε όλα τόσο γρήγορα ακόμα και η φορητότητα που δεν το έψαξα καθόλου, δεν με βάλανε στο τριπάκι να ψαχτώ καθόλου. Πάντως η αίτηση έγινε Σάββατο, Κυριακή δεν μετράμε, Τρίτη είχα εξοπλισμό και κωδικούς, το μόνο που άργησε 1 μέρα ήταν η τηλεφωνία καθώς δεν την απελευθέρωσε αμέσως η Nova, πήρα τον OTE 1 λεπτό υπόθεση, τους το είπα και μετά από 20 λεπτά έρχεται SMS από Nova ότι δεν ανήκω πλέον στην τηλεφωνία τους και έγινε η μετάβαση. Πάντως Internet είχα κανονικότατα.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Μόνο στον ΟΤΕ γίνονται τόσο γρήγορα οι μεταφορές/ενεργοποιήσεις...

Δημοσ.

Και ναι! Ενεργοποιήθηκε! 49999. Κατέβασμα και στριμ σε 4κ στο yt σφαίρα. Στο άνοιγμα των σελίδων κάνει ένα μικρό κοπιασμα στην αρχή αλλά μετά πετάει.

Δημοσ.

Μόνο στον ΟΤΕ γίνονται τόσο γρήγορα οι μεταφορές/ενεργοποιήσεις...

Ναι, γιατί με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον πελάτη (ασχέτως αν τελικά θα έρθει ή όχι στην cosmote) καταχωρείται ήδη αίτηση στο siebel και εκκρεμεί ως pending. Αν δηλώσει ότι τελικά έρχεται ως πελάτης τότε απλά αλλάζει ο υπάλληλος το status και ενεργοποιείται άμεσα. Εάν δηλώσει ότι δεν θέλει να έρθει στο δίκτυο της απλά καταργείται από το crm η αίτηση.

λογικό αφου είναι δικό του το δίκτυο με προτερρώτητα εχει της δικές του γραμμές και μετά της υπόλοιπες γραμμές 

Ούτε καν.

Δημοσ.

Και ναι! Ενεργοποιήθηκε! 49999. Κατέβασμα και στριμ σε 4κ στο yt σφαίρα. Στο άνοιγμα των σελίδων κάνει ένα μικρό κοπιασμα στην αρχή αλλά μετά πετάει.

Καλημερα για να ανοιγουν γρηγοροτερα οι σελιδες θα σου ελεγα να βαλεις τους dns της forthnet (forthnet δεν εχεις ?) στις ρυθμισεις του ιντερνετ (tcp/ip v4)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Έχω κάνει αίτημα από τις 19/6 για vdsl στην vodafone και μου είπαν σε 12 μέρες θα ενεργοποιηθώ, κωδικούς έχω πάρει κανονικά και τους έχω περάσει στο καινούργιο ρουτερ.

Σήμερα μου ήρθε μνμ στο κινητό ότι το καινούργιο πακέτο δλδ η αναβάθμιση σε vdsl θα τρέχει από σήμερα αλλά ακόμα η γραμμή είναι σε adsl. 

edit: Ακριβώς την 12η μέρα ενεργοποιήθηκε το vdsl, δείτε και τα στατιστικά.

post-144071-0-47968600-1499093910_thumb.png

Επεξ/σία από devill0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...