SeXBOX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Είχα Nova. Δεν ξέρω από που συνδέθηκα(Α/Κ υποθέτω), γίνανε όλα τόσο γρήγορα ακόμα και η φορητότητα που δεν το έψαξα καθόλου, δεν με βάλανε στο τριπάκι να ψαχτώ καθόλου. Πάντως η αίτηση έγινε Σάββατο, Κυριακή δεν μετράμε, Τρίτη είχα εξοπλισμό και κωδικούς, το μόνο που άργησε 1 μέρα ήταν η τηλεφωνία καθώς δεν την απελευθέρωσε αμέσως η Nova, πήρα τον OTE 1 λεπτό υπόθεση, τους το είπα και μετά από 20 λεπτά έρχεται SMS από Nova ότι δεν ανήκω πλέον στην τηλεφωνία τους και έγινε η μετάβαση. Πάντως Internet είχα κανονικότατα.
bill2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 αν είσαι οτε μεσω kv αφου δικά του είναι τηλεφωνία tdm η voip έχεις ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μόνο στον ΟΤΕ γίνονται τόσο γρήγορα οι μεταφορές/ενεργοποιήσεις...
bill2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 λογικό αφου είναι δικό του το δίκτυο με προτερρώτητα εχει της δικές του γραμμές και μετά της υπόλοιπες γραμμές
BRAXOS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Και ναι! Ενεργοποιήθηκε! 49999. Κατέβασμα και στριμ σε 4κ στο yt σφαίρα. Στο άνοιγμα των σελίδων κάνει ένα μικρό κοπιασμα στην αρχή αλλά μετά πετάει.
l337 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μόνο στον ΟΤΕ γίνονται τόσο γρήγορα οι μεταφορές/ενεργοποιήσεις... Ναι, γιατί με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον πελάτη (ασχέτως αν τελικά θα έρθει ή όχι στην cosmote) καταχωρείται ήδη αίτηση στο siebel και εκκρεμεί ως pending. Αν δηλώσει ότι τελικά έρχεται ως πελάτης τότε απλά αλλάζει ο υπάλληλος το status και ενεργοποιείται άμεσα. Εάν δηλώσει ότι δεν θέλει να έρθει στο δίκτυο της απλά καταργείται από το crm η αίτηση. λογικό αφου είναι δικό του το δίκτυο με προτερρώτητα εχει της δικές του γραμμές και μετά της υπόλοιπες γραμμές Ούτε καν.
BRAXOS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 καλο σερφαρισμα με τηλεφωνία tdm η voip? σε ευχαριστω! ελα μου ντε...που το βλεπω;
devill0 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Εμένα μου έχει στείλει η voda ένα ZTE H267A , έχουμε τπτ γνώμες γι αυτό;
bill2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 το τηλεφωνο που το συνδεσες πανω στο ρουτερ η στη πριζα ? Παντως εγω εμεινα απολυτα ευχαριστημενος
pc_admin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Και ναι! Ενεργοποιήθηκε! 49999. Κατέβασμα και στριμ σε 4κ στο yt σφαίρα. Στο άνοιγμα των σελίδων κάνει ένα μικρό κοπιασμα στην αρχή αλλά μετά πετάει. Καλημερα για να ανοιγουν γρηγοροτερα οι σελιδες θα σου ελεγα να βαλεις τους dns της forthnet (forthnet δεν εχεις ?) στις ρυθμισεις του ιντερνετ (tcp/ip v4) 1
devill0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω κάνει αίτημα από τις 19/6 για vdsl στην vodafone και μου είπαν σε 12 μέρες θα ενεργοποιηθώ, κωδικούς έχω πάρει κανονικά και τους έχω περάσει στο καινούργιο ρουτερ. Σήμερα μου ήρθε μνμ στο κινητό ότι το καινούργιο πακέτο δλδ η αναβάθμιση σε vdsl θα τρέχει από σήμερα αλλά ακόμα η γραμμή είναι σε adsl. edit: Ακριβώς την 12η μέρα ενεργοποιήθηκε το vdsl, δείτε και τα στατιστικά. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2017 από devill0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα