Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

19/6 έκανα την αίτηση στην vodafone για vdsl 50mbps, την άλλη μέρα ήρθε ο εξοπλισμός και στις 21/6 ήρθε sms που μου λένε ότι θα ενεργοποιηθώ σε 12 εργάσιμες μέρες.

Δημοσ.

εμενα το μοντεμ ηρθε την επομενη ημερα. το μνμ ηρθε μετα απο 3 οτι ενεργοποιηθηκε και μου εδωσε και κωδικους... αλλα ακομα ειμαι adsl

• Like 1
Δημοσ.

εμενα το μοντεμ ηρθε την επομενη ημερα. το μνμ ηρθε μετα απο 3 οτι ενεργοποιηθηκε και μου εδωσε και κωδικους... αλλα ακομα ειμαι adsl

Σου ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιηθηκε το vdsl και είσαι ακόμα με adsl;; τι ρουτερ σου έστειλαν;

Δημοσ.

Καλημέρα. Είμαι στην δουλειά τώρα αλλά θυμάμαι z168 κάτι τέτοιο. Νόβα έτσι όχι Vodafone. Το έχουν στις βλάβες. 2 μέρες ακόμα και μετά προβλέπω τρέξιμο

Δημοσ.

Σε εμένα είπαν 4 ημέρες, σε 2 είχα VDSL αμέσως όταν ήρθε ο εξοπλισμός και οι κωδικοί. Το ίδιο και σε φίλους μου. Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό. Εγώ από NOVA σε Cosmote.

Edit: Ίσως να φταίει και το ότι ήμουν κατηγορηματικός στην Forthnet ότι ΔΕΝ πρόκειται να δεχθώ αντιπρόταση γιατί οι υπηρεσίες της ήταν για τα πανηγύρια, αποσυνδέσεις κάθε 8-10 ώρες. Service ανύπαρκτο, ΤV με λίγη συννεφιά δεν είχες και το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι πλήρωνες για να μιλήσεις με το κέντρο τους!!! Έλεος!

Δημοσ.

χαχα ας γελάσω 

φίλε αλλες ημερομηνίες έχει ο οτε για τους πελάτες τους και άλλες για τους ενααλακτικούς 

ένας φίλος μου 20/5 έκανε αίτηση μαζι μου 22/5  συνδέθηκε  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...