Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους. προσφατα εκανα αναβαθμιση γραμμης απο adsl σε vdsl . Μου ηρθε το μοντεμ και προχθες και οι κωδικοι ενεργοποιησης. Τους εβαλα αλλα το μοντεμ εξακολουθει να συντονιζει σε adsl. Εκανα τηλεφωνο στην nova και μου ειπαν να περιμενω μεχρι τις 12 και αν δεν αλλαξει θα το δηλωσουν βλαβη. Το ιδιο εκανα και σημερα που τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν τα ιδια. Υπαρχει περιπτωση βλαβης ή ειναι κατι που μπορει να μην εχουν κανει απο εκει. Ειναι λογικη η καθυστεριση της αλλαγης της γραμμης; 

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την διαθεσιμότητα στο site του ΟΤΕ την κοίταξες; Μπορεί να σου βάλανε " φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες" όπως σε έναν φίλο μου, συντόνιζε ADSL και του είπαν μετά από 2 εβδομάδες ότι κάνανε λάθος στην διαθεσιμότητα. Κοινός ο πωλητής στην άλλη άκρη της γραμμής απλά ήθελε να πουλήσει.

Δημοσ.

οχι εχει κανονικα διαθεσημοτητα. εχει βαλει και ενας γειτονας μου . forthnet ειναι. Και μαλιστα ειναι και πολυ κοντα μου. Εχει κανενα αλλο τμημα που κανει τις ενεργοποιησεις και αλλο που κανει τις μετατροπες; 

Δημοσ.

Η ενεργοποίηση είναι η αρχή του συμβολαίου σου και έκδοση κωδικών, η μετατροπή γίνεται από τον τεχνικό που θα έρθει και να αλλάξει/προσθέσει αν δεν κάνω λάθος κάτι στη γραμμή σου στο κουτί της πολυκατοικίας/μονοκατοικίας σου. Είσαι πάντως ο 3ος που μαθαίνω ότι έχει το ίδιο πρόβλημα με άλλους 2 σε διάστημα 3ων μηνών και συγκεκριμένα όλοι με Forthnet. Παίζει στο Α/Κ να μην το έχουν γυρίσει σε VDSL,

Δημοσ.

δεν μου ειπαν οτι θα ερθει καποιος για την αλλαγη. μου ειπαν οτι θα την κανουν αυτοι απο εκει. Εβαλα τους κωδικους και μου ειπαν 24 ωρες και μετα βλαβη. Περασαν οποτε παει για βλαβη. Με adsl δεν ειχα προβλημα και ειχα καλες ταχυτητες 16000+ 

Δημοσ.

Απλά ρε φίλε φρενάρει το θέμα ο ΟΤΕ.χαζοι είναι στην νοβα να μην σου βάλουν απευθείας vdsl ? Kane υπομονή μέχρι να σε γυρίσουν από τον ΟΤΕ σε vdsl όριο στο κατανεμητή η στην καμπινα

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον σε έχουν αφήσει ακόμα σε ADSL2 και συνδέεται στο δίκτυο της Forthnet που είναι ιδικά προσωρινό μέχρι να γίνει η μετάβαση... δήλωσε βλάβη.

Δημοσ.

μιλησα με αλλον τεχνικο και μου ειπε οτι το εχει αναλαβει ο συναδελφος. Υπομονη μεχρι τις 12...μετα βλαβη. Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχω εγω το προβλημα. Μια χαρα πηγαινε η dsl. Εκτος αν βλαβη λενε ολη την διαδικασια μεταβασης. Εμενα με ενδιαφερει πιο πολυ να μην εχει  το προβλημα το σπιτι μου. Τωρα αν ειναι να περιμενω, θα περιμενω τι να κανω...

Δημοσ.

Όπως σου είπα είσαι σε ένα "προσωρινό" δίκτυο της Forthnet που σε βάζουν κατά την μετάβαση και εκεί οι ταχύτητες είναι πιο χαμηλές για κανε ένα whois στην ip σου να δούμε.

Δημοσ.

ενω σου ειχε ερθει μνμ ενεργοποιησης; 

απο το μύνημα έκανε 5 μέρες 8/6/17 στάλθηκε 12/6/17 ενεργοποπιήθηκα 

αλλά την αίτηση την έκανα στης 20/5/17

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...