Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους το τελευταιο 3 μηνο εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου. Ανεκαθεν οταν επαιζα για παραδειγμα λολ και ανοιγα και απο πισω καποιο browser πχ τα fps επεφταν πολυ χαμηλα.Το θεμα μου ειναι οτι τον τελευταιο καιρο οταν ανοιγω καποιο βιντεο στο yt και ανοιγω και φβ δεν μπορω να δω το βιντεο καλα γιατι κολλαει ενω εχει φορτωσει η μπαρα (δεν υπαρχει θεα ιντερνετ) επισης χωρις να εχω ανοιχτο τιποτα στον υπολογιστη μονο την επιφανεια εργασιας ακουω το συστημα μεσα να δουλευει στο φουλ οπως οταν κανει οταν παιζω λολ και παταω ctr+alt+del και βλεπω στην στηλη δισκος 100 % τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Κάτι φορτώνει στο παρασκήνιο και επιβαρύνει το σύστημα. Ή ιός είναι ή κάνει update ή τρέχει κάποια εφαρμογή. Κάνε scan με κανά antivirus και ψάξε και δές ποιά εφαρμογή τρέχει και σου καταναλώνει πολύ RAM. Γνώμη μου κάνε ένα φορμάτ και μετά απεγκατέστησε όλα τα άχρηστα προγράμματα που έχει εγκατεστημένα ο κατασκευαστής του λάπτοπ.

Δημοσ.

εχω ενα turbo-x laptop να επισημανω οτι εκανα αλλαγη παστας και εσωτερικο καθαρισμο 2 μηνες πριν 

post-280982-0-94617000-1498131756_thumb.png

Δημοσ.

Δείξε μας θερμοκρασίες, ποσοστό χρήσης RAM και τις διεργασίες που τρέχουν τη στιγμή που αρχίζει να "κολλάει" ο υπολογιστής.

Επίσης κατέβασε το HD Sentinel και στείλε screenshot με την υγεία του δίσκου.

• Like 1
Δημοσ.

εχω ενα turbo-x laptop να επισημανω οτι εκανα αλλαγη παστας και εσωτερικο καθαρισμο 2 μηνες πριν 

Aν αυτές οι θερμοκρασίες είναι χωρίς να τρέχεις τίποτα, έχεις πρόβλημα. Σε load πόσο πάει?

• Like 1
Δημοσ.

με ανοιχτο το λολ αποτι θυμαμαι η θερμοκρασια παει γυρω στο 77

να επισημανω οτι οι προηγουμενες θερμοκρασιες ηταν με ανοιχτο το youtube και το facebook

post-280982-0-52842900-1498133642_thumb.png

Δημοσ.

Ε ναι αφου φαινεται οτι εχει καποιο usage η cpu και στο speedfan... Τωρα με την ζεστη τα περισσοτερα ετσι βαρανε 60-70 για πλακα.. Διεργασιες ανοιξε οπως σπυ ειπαν πιο πανω για να δουμε τι τρεχει που δεν θα επρεπε....

Δημοσ.

1) Μέσα από το hirens Boot CD τρέξε ένα προγραμματάκι που λέγεται HD regenerator για να τσεκάρεις έτσι καλύτερα τον δισκο σου.

2) Καθάρισμα θέλει το λάπτοπ, αλλαγή πάστας/thermal pad κλπ κλπ

Δημοσ.

Ανεφερε οτι το καθαρισε 2 μηνες πριν και εκανε και αλλγη παστας. Τι να πω παντως τα screen shots φαινονται φυσιολογικα και οι θερμοκρασιες αυτες δεν ειναι υπερβολικες γα laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...