Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω και γω τον πόνο μου..

Το παλικάρι είναι Ρέθυμνο και εδώ και ένα χρόνο έχει vdsl.. Εγώ που μένω Αθήνα (Υμηττό- όχι πάνω στο βουνό) και ακόμα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα??

Μας δουλεύουν?? Εδώ άλλοι διαφημίζουν το fiber και εμείς δεν έχουμε καν vdsl...

Άντε ρε Nova, OTE κλπ. κάντε κάτι!!!

Επεξ/σία από argate7
Δημοσ.
23 ώρες πριν, konstantin79 είπε

Υμηττό που φίλε μου?γιατί και εγώ Υμηττό μένω και εχω VDSL

Είμαι κοντά στο παλιό Αστυνομικό Τμήμα, λίγο πάνω από το lidl. Εσύ?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα ελπίζω να βοηθησετε και εμένα. Εχω nova adsl και πιανω 16 περίπου. Υπάρχει vdsl διαθεσιμότητα στην περιοχη μου.Δυστυχώς η εμβέλειας του ρουτερ στην βεραντα μου δεν ειναι καλη και οταν βαζω youtube καπου έχω διακοπές. Αν βάλω vsdl γραμμή η εμβέλεια του ρουτερ θα είναι καλύτερη απο την τωρινή;θα έχω τα ίδια θεματα;το ρουτερ που εχω ειναι της nova μαρκα tecnicolor.και κατι τελευταίο αν δεν βάλω της εταιρίας το ρουτερ που θα μου στειλουν και βαλω του εμπορίου υπαρχει πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ το προτέρων .

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Τώρα ελπίζω να βοηθησετε και εμένα. Εχω nova adsl και πιανω 16 περίπου. Υπάρχει vdsl διαθεσιμότητα στην περιοχη μου.Δυστυχώς η εμβέλειας του ρουτερ στην βεραντα μου δεν ειναι καλη και οταν βαζω youtube καπου έχω διακοπές. Αν βάλω vsdl γραμμή η εμβέλεια του ρουτερ θα είναι καλύτερη απο την τωρινή;θα έχω τα ίδια θεματα;το ρουτερ που εχω ειναι της nova μαρκα tecnicolor.και κατι τελευταίο αν δεν βάλω της εταιρίας το ρουτερ που θα μου στειλουν και βαλω του εμπορίου υπαρχει πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ το προτέρων .

Αν δεν σου αλλαξουν router η εμβελεια θα ειναι η ιδια. εχει να κανει με τις κεραιες και οχι με την ταχυτητα.

Παρε ενα repeater

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα πηγα σε κατάστημα και έκανα αίτηση. Μου ειπαν θα πιανεις ακριβώς 49.90 και τους λέω πως γίνεται αυτό αφου τώρα στην 24αρα πιανω 16 ;μου απανταει ο τύπος το εξής: στην 24αρα παιρνεις απο ΟΤΕ στην πραγματικότητα, ενώ στην 50αρα παιρνεις απευθείας απο το δικομας ΚΑΦΑΟ. Μαλλων αρλουμπες μου λεγανε.Εγω και 40 να πιασω πάντως ευχαριστημενος είμαι. Και το τελευταίο που μου ειπαν οτι το ρουτερ της 50αρας συγχρωνιζει στην δικιά τους γραμμή και δεν μπορώ να βαλω του εμπορίου. Η μαρκα ειναι ZTE. Αυτό που δεν ρωτησα είναι αν το ρουτερ πρέπει να το βαλλω πριν ερθει η γραμμή (15 μερες ειπαν) η αν παιζει ρολο αν το βαλλω αφού ερθει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, iliata2410 said:

στην 24αρα παιρνεις απο ΟΤΕ στην πραγματικότητα, ενώ στην 50αρα παιρνεις απευθείας απο το δικομας ΚΑΦΑΟ. Μαλλων αρλουμπες μου λεγανε

Καθόλου αρλούμπες για αυτό. Δεν εννοούν δικό τους ΚΑΦΑΟ, βέβαια, απλώς ότι νοικιάζουν την υπηρεσία από άλλο πάροχο που δίνει από καμπίνα. Για το θέμα με το router, όντως αρλούμπες.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Super Moderators
Δημοσ.
45 minutes ago, infin1tyGR said:

Καθόλου αρλούμπες για αυτό. Δεν εννοούν δικό τους ΚΑΦΑΟ, βέβαια, απλώς ότι νοικιάζουν την υπηρεσία από άλλο πάροχο που δίνει από καμπίνα. Για το θέμα με το router, όντως αρλούμπες.

Αρλούμπες για τον συγχρονισμό όχι, αρλούμπες για το "δικό τους" καφάο ναι. Προφανώς εννοούν δικό τους για να ψαρώσουν όσοους δεν γνωρίζουν ότι ΚΑΦΑΟ έχουν βάλει μόνο οι ΟΤΕ/Vodafone/Wind...

Δημοσ.
Just now, ThReSh said:

Αρλούμπες για τον συγχρονισμό όχι, αρλούμπες για το "δικό τους" καφάο ναι. Προφανώς εννοούν δικό τους για να ψαρώσουν όσοους δεν γνωρίζουν ότι ΚΑΦΑΟ έχουν βάλει μόνο οι ΟΤΕ/Vodafone/Wind...

Ναι, ισχύει. Αλλά καταλαβαίνω ότι ο φίλος αμφισβητεί τον συγχρονισμό με βάση την ως τώρα κατάστασή του στο ADSL. Σε αυτό λέω ότι έχουν δίκιο.

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω θα δούμε οταν έρθει η γραμμή θα σας βάλω φωτο με αποτελέσματα. Ξεχασα να σας πω ότι το ρουτερ το πληρωσα 20 ευρώ. Και τα τελη ενεργοποιησης ειναι 21 ευρώ. Μου ειπαν αν εφτιαχνα συμβόλαιο με ρεύμα  δηλαδη novaenergy την vdsl γραμμή θα μου την κανανε δωρεαν.Μονο το ρουτερ θα πληρωνα και όχι τα τελη. Για το ρεύμα θα την ψαξω καλύτερα την δουλειά και σε αλλες εταιριες.

Δημοσ.

λοιπον ηρθε η γραμμη με test speed 45mbbs δειχνη,στο τηλεφωνο μου ειπε ο τεχνικος οτι συγχρονιζει 49 στην πραγματικοτητα.απο που το βλεπω αυτο στο ρουτερ μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...