araikos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Όντας ένας από τους 1ους έλληνες χρήστες του περιβόητου moto 360, είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικός. Περιττό να πω το ξεφορτώθηκα σχετικά γρήγορα. Χρόνια αργότερα, βαθιά μέσα στο οικοσύστημα της Apple έχω αρχίσει να το σκέφτομαι λίγο σοβαρά το ρολόι. Λόγοι: 1. Δεν έχω ρολόι 2. Γυμνάζομαι (και με δελεάζει πολύ το σύστημα Workouts και δακτύλιοι) 3. Αναρωτιέμαι αν όντως θα με "απελευθερώσει" λίγο από το κινητό. (αναγνωρίζω ότι θα κοιτάω το καρπό μου, απλώς λόγω αμεσότητας ίσως ασχολούμαι εξ'ολοκλήρου λιγότερο) Ακριβώς επειδή η τιμή του (καινούργιο) δε δικαιολογείται από αυτούς τους 3 λόγους και επειδή η Apple αποφάσισε να δώσει ένα χρόνο ζωής ακόμη στο 1ης γενιάς με το watchOS 4, σκέφτομαι σοβαρά να βρω ένα μεταχειρισμένο 1ης γενιάς (aka Series 0). Οι ερωτήσεις μου: - Πως είναι σα προϊόν; (το Apple Watch γενικά σαν ιδέα) Έχω δει άπειρα reviews αλλά κανένα το οποίο να ανταποκρίνεται στην ελληνική πραγματικότητα. - Πέρα από τις προφανείς λειτουργίες (ρολόι, workouts, υπενθυμίσεις κλπ), είναι όντως και σε βάθος εξυπηρετικό; Δηλαδή σε κανένα μήνυμα απαντάτε όταν δεν έχετε εύκαιρο το τηλέφωνο; - Συγκεκριμένα το 1ης γενιάς είναι αξιόπιστο; Έχει κανένα σοβαρό θέμα; (π.χ. overheating με το παραμικρό) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Neg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Ως χρήστης που το παράγγειλε Day One όταν είχε βγει θα σου πω.. αν είναι να πάρεις το Series 1 πάρε την ανανεωμένη έκδοση που πουλιέται στα καταστήματα και όχι την 1st Generation που βγήκε το 15. Γιατι το Series 1 έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το Series 2 αλλά όχι με το 1st Gen του 15. Το ρολόι έχει ένα μειονέκτημα όπως όλα τα καλά Smart Watches.. την μπαταρία, κάθε βράδυ θα θέλει φόρτιση. Πέρα από αυτό το ρολόι είναι από τα καλύτερα Smart Watches για άθληση και υγεία. Επιπλέον λειτουργίες ναι δεν είναι κακό να απαντάς σε κλήσεις από το ρολόι ή να χειρίζεσαι την μουσική σου, να απαντάς σε μηνύματα κλπ. Αλλά είναι πιο πολύ ένα ακριβό αξεσουάρ και τίποτα παραπάνω. Μην περιμένεις το WOW FACTOR από το παραπάνω προϊόν, δεν λέω προσφέρει αρκετά και μάλιστα το κάνει καλά. Από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις αν θες να επενδύσεις τα λεφτά σου σε ένα Smart Watch. 1
slk200gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 αν εισαι στο οικοσυστημα της apple παρτο αλλα για αυτο τον λογο και σιγουρα οχι γιατι ειναι το καλύτερο Smart Watches για άθληση και υγεία ,υπαρχουν μακραν καλυτερα και ομορφοτερο για αυτο το κομματι,γενικα τωρα για τα Smart Watches που και εγω πηρα πριν 3 μηνες με τιμη 400 ε ,ειναι ενα γκατσετακι πανακρβο και ψηλοαχρηστο ,στα 150 ε θα ελεγα ισως οκ αλλα για πανω απο 300 νομιζω οτι εκανα ψηλοχαζομαρα
Neg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 αν εισαι στο οικοσυστημα της apple παρτο αλλα για αυτο τον λογο και σιγουρα οχι γιατι ειναι το καλύτερο Smart Watches για άθληση και υγεία ,υπαρχουν μακραν καλυτερα και ομορφοτερο για αυτο το κομματι,γενικα τωρα για τα Smart Watches που και εγω πηρα πριν 3 μηνες με τιμη 400 ε ,ειναι ενα γκατσετακι πανακρβο και ψηλοαχρηστο ,στα 150 ε θα ελεγα ισως οκ αλλα για πανω απο 300 νομιζω οτι εκανα ψηλοχαζομαρα Θα αστειεύεσαι πιστεύω.. δείξε μου "όμορφα" Smartwatches που ναι κάνουν μετρήσεις ακριβείας όπως το Apple Watch να προσφέρουν ακόμα και για ανάπηρους σε αναπηρική καρέκλα λειτουργίες και να έχουν την ποιότητα που προσφέρει το Apple Watch. Μην λέμε ότι θέλουμε, αν ήταν όσο καλά λες τα υπόλοιπα δεν θα ήταν σχεδόν στην εξαφάνιση από την αγορά. 2
slk200gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Θα αστειεύεσαι πιστεύω.. δείξε μου "όμορφα" Smartwatches που ναι κάνουν μετρήσεις ακριβείας όπως το Apple Watch να προσφέρουν ακόμα και για ανάπηρους σε αναπηρική καρέκλα λειτουργίες και να έχουν την ποιότητα που προσφέρει το Apple Watch. Μην λέμε ότι θέλουμε, αν ήταν όσο καλά λες τα υπόλοιπα δεν θα ήταν σχεδόν στην εξαφάνιση από την αγορά. καλα για αναπηρους μπορει να ειναι το καλυτερο ,τελος παντων και στοιχεια να σου παραθεσω δεν θα πειστεις με τιποτα αφου και εφοσον δεν εχει αυτοκολλητο ενα μισο μηλο ,τσαμπα σελιδες θα γραφουμε
Neg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 καλα για αναπηρους μπορει να ειναι το καλυτερο ,τελος παντων και στοιχεια να σου παραθεσω δεν θα πειστεις με τιποτα αφου και εφοσον δεν εχει αυτοκολλητο ενα μισο μηλο ,τσαμπα σελιδες θα γραφουμε Ότινανε, τελοσπάντων. Όπως νομίζεις, ούτε εγώ έχω όρεξη να σου δείξω τα αυτονόητα.
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Θα αστειεύεσαι πιστεύω.. δείξε μου "όμορφα" Smartwatches που ναι κάνουν μετρήσεις ακριβείας όπως το Apple Watch να προσφέρουν ακόμα και για ανάπηρους σε αναπηρική καρέκλα λειτουργίες και να έχουν την ποιότητα που προσφέρει το Apple Watch. Μην λέμε ότι θέλουμε, αν ήταν όσο καλά λες τα υπόλοιπα δεν θα ήταν σχεδόν στην εξαφάνιση από την αγορά. εξαρτατε παντα τη χρηση θα κανεις καποιος αθλητης.υπαρχουν εταιρειες που βγαζουν πραγματα για Fitness πολλα χρονια πριν την apple και την καθε αpple Και samsung.πχ garmin.suunto κτλ.το βασικο ειναι τι χρηση θελει να κανει ο καθενας.υπαρχει διαφορα στο ενα smart watch που κανει τα παντα και εχει επιλογες για 200 Hobby + Να παιζει μουσικη να απανταει κλησειςκαι αλλο οταν καποιος θελει κατι συγκεκριμενο οπου ναι υπαρχουν καλυτερα απο το apple και απο καθε smartwatch και δεν θελουν και φορτιση καθε μια μερα.τα μισα smartwatch ειναι all around.καποια δεν ειναι smartwatches βεβαια για αυτο ειπα εξαρτατε την χρηση που θελει ο καθενας. 1
slk200gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 οσο για to οπτικο κομματι ειναι θεμα γουστου ,παραθετω 3 ρολογια,νταξ οταν σκας 300-400 ε θελεις και λιγο ntizain
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Θεωρώ τα garmin/suunto σε διαφορετική κατηγορία, δε προσφέρουν τα ίδια πραγματα. 2
Unabomber Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Ως κατοχος του series 2 (αλλα δεν νομιζω να εχει και τοσο μεγαλη διαφορα στην αποδοση με το series 1) αφηνω το κινητο πλεον μεσα στο briefcase και το ξεχναω εκει.... Κυριως το χρησιμοποιω για να παιρνω notes, να βαζω appointments με τους πελατες (SIRI ftw) , να απανταω σε συντομες κλησεις, και sms. Φυσικα χειριζομαι την μουσικη φορωντας τα wirelless headphones χωρις να χρειαζεται να ερθω σε επαφη με το mobile. Ενα + ειναι το fitness app που το χρησιμοποιω καθημερινα οταν παω για running, χωρις να χρειαζεται να εχω το mobile μαζι μου..... το μειον του οπως αναφερθηκε ειναι η μπαταρια του, (αλλα πιστευω σε ολα ειναι σε τετοια κατασταση) απο τις 5:30am μεχρι 5:30pm συνηθως βρισκεται στο 2-3% Το θετικο ειναι οτι δεν ασχολουμε με το κινητο τοσο πολυ πλεον που αυτο σημαινει κλειστη οθονη αρα μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας, την οποια εχω δει. (οχι δραματικη αλλα υπαρχει) Τελος, πολυ σημαντικο (για εμενα τουλαχιστον) μου εχει λυσει τα χερια στα payments, απο ενα bottle of water μεχρι ενα dinner σε restaurant και αγορα μιας TV χρησιμοποιω το Αpple pay μεσω του Apple Watch. Αν δεν υπηρχε το Αpple watch φυσικα θα μπορουσα και παλι να τα κανω ολα αυτα, απλα το watch τα απλοποιει καπως. ps: για την ελληνικη πραγματικοτητα δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω στο αν ανταποκρινεται. ps2 : καλυτερα ψαξε για το Series 1 που σου ειπε και ο Neg παρα το Gen1
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Θεωρώ τα garmin/suunto σε διαφορετική κατηγορία, δε προσφέρουν τα ίδια πραγματα. ειναι πραγματι διαφορετικη.το ενα ειναι all around τα αλλα suunto,garmin ειναι προς αθλητικη χρηση και οχι για κλησεις ή δεν ξερω τι.για αυτο εξαρτατε τι το θελει και ο τοπικ σταρτερ.αν το θελει για απειρα πραγματα παει σε κατι ειτε λεγεται apple ειτε samsung ειτε δεν ξερω τι.αν η χρηση παει πιο πολυ στην αθλητικη εκει παμε αλλου 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα