lakisss Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Το καινούριο audi a1 της γυναίκας μου έχει εμπρός και πίσω κάμερες, αλλά θα ήθελα να βάλω και 2 πλευρικές στους καθρέπτες ώστε να αποκτήσει το αμάξι 360' παναρομική θέαση όπως έχω και εγώ στην cla μου, στην αντιπροσωπεία που ρώτησα μου είπαν ότι το λογισμικό του αυτοκινήτου υποστηρίζει την λειτουργία αυτή αλλά δεν αναλαμβάνουν σαν αντιπροσωπεία την εγκατάσταση καμερών στους καθρέπτες πάρα μόνο να πάρω νέους καθρέπτες που έχουν ήδη ενσωματωμένες τις κάμερες.Αυτό που ρωτάω λοιπόν είναι γνωρίζει κανείς κάποιον που να ασχολείται με τέτοια εδώ Θεσσαλονίκη? ή να πάω κατευθείαν και να βάλω νέους καθρέπτες..... κόστος δεν ξέρω ακόμα θα μου απαντήσουν από βδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 για εμενα καλυτερα να βρεις τους καθρεφτες μεταχειρισμένους (αν και δυσκολο) ή καινουργιους απο εξωτερικό και να τους βαλεις. αν βρεις μονο τις κάμερες πάλι μπορεις να τις βάλεις αλλα την αντιπροσωπεια δε τη γλυτωνεις καθως θα θέλουν προγραμματισμό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 για εμενα καλυτερα να βρεις τους καθρεφτες μεταχειρισμένους (αν και δυσκολο) ή καινουργιους απο εξωτερικό και να τους βαλεις. αν βρεις μονο τις κάμερες πάλι μπορεις να τις βάλεις αλλα την αντιπροσωπεια δε τη γλυτωνεις καθως θα θέλουν προγραμματισμό... Στην αντιπροσωπεία θα καταλήξω απλά επειδή ο υπάλληλος που είναι εξειδικευμένος σε αυτα τα ανταλλακτικά έλειπε σε σεμινάριο και θα γυρίσει από βδομάδα έλεγα να ρωτήσω και κάπου άλλου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα