Προς το περιεχόμενο

pia apo tis 2?

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

eimai se dilima.8elw na agorasw karta vga me chipset 9600 kai eimai anamesa se 2 montela pou einai peripou stin idia timi (exw brei mia akri telos pantwn). i mia foraei chipset 9600 pro kai einai tis gigabyte kai h allh foraei 9600 XT kai einai tis power color.kai oi 2 me 128 MB DDR kai dvi,tv-out klp klp.3erw pws to XT einai kalitero chipset ma i power color exw akousei pws einai xalia marka enw i gigabyte einai pio a3iopisti.eseis pia 8a dialegate?pliroforiaka sas lew oti i XT exei 10 eyrw parapanw apo tin PRO.parakalw oxi asxeta posts pou na proteinete alles kartes klp para mono na apantate stin erwtish mou.eyxaristw ek twn proterwn.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω θα σου ελεγα να παρεις την ΧΤ.Οσο χαλια και να ειναι η εταιρια το τσιπακι ειναι το ιδιο οποτε θα εχεις καλα αποτελεσματα αλλα οχι τοσο καλα οσο με ενα ιδιο τσιπακι αλλης εταιριας.Παντως τα αποτελεσματα σου θα ειναι σιγουρα καλυτερα απο την 9600PRO

Έχω την εντύπωση ότι περιμένεις να ακούσεις κι άλλες γνώμες μέχρι να ακούσερις αυτό που θες (να πάρεις την Gigabyte δηλαδή).

Εγώ θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά στον χρονισμό των μνημών και αν είναι όλα ΟΚ, προχώρα με την ΧΤ...

Οτι και να'ναι να μην παρεις την Gigabyte. Μπορει να ειναι καλη στις μητρικες αλλα στις καρτες γραφικων ειναι μαπα. Και εκτος των αλλων η ΧΤ ειναι καλυτερη !!!

Οτι και να'ναι να μην παρεις την Gigabyte. Μπορει να ειναι καλη στις μητρικες αλλα στις καρτες γραφικων ειναι μαπα. Και εκτος των αλλων η ΧΤ ειναι καλυτερη !!!

:lol: :lol: :lol:

Ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα. Συμπαθητική στις κάρτες γραφικών, χάλια στις μητρικές.

Μην κολάς, και οι δύο είναι παρόμοιας ποιότητας, δηλαδή πάνω από το μέσο όρο. Αλλά δεν είναι και Hercules...

Έχω μια Powercolour 9600Pro και είναι μια χαρούλα...

O χρονισμός στις μνήμες και τον πυρήνα της Powercolor είναι 300/500, οι κανονικές για ΧΤ δηλαδή...

Απλά φρόντισε να είναι στο κουτί που φαίνεται εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...