Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Pro Controller 53,99€ Amazon.fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε για ποιο φανμποισμό μιλάς? Δεν υποστηρίζω καμία εταιρία φανατικά. Τα games με ενδιαφέρουν. Μίλησα συγκριτικά για τις τιμές σε σχέση με τις ποιότητες των χειριστηρίων. Ήμουν ξεκάθαρος νομίζω.

Και τι σχεση εχει ακριβως η τιμη χειριστηριων αλλων κονσολων με το παρων θεμα? Βοηθαει τους υποψηφιους αγοραστες?

Δημοσ.

Και τι σχεση εχει ακριβως η τιμη χειριστηριων αλλων κονσολων με το παρων θεμα? Βοηθαει τους υποψηφιους αγοραστες?

Άμα διάβαζες την συζήτηση που έγινε πριν το σχόλιο μου θα καταλάβαινες που απαντούσα.

Δημοσ.

Άμα διάβαζες την συζήτηση που έγινε πριν το σχόλιο μου θα καταλάβαινες που απαντούσα.

Καταλαβα πολυ καλα. Αυτο ειναι το θεμα μπηκατε ατομα που ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ switch σε θεμα προσφορας αξεσουαρ αυτου να σχολιασετε τι ακριβως?

Δημοσ.

Καταλαβα πολυ καλα. Αυτο ειναι το θεμα μπηκατε ατομα που ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ switch σε θεμα προσφορας αξεσουαρ αυτου να σχολιασετε τι ακριβως?

Υπάρχει κάποιος κανόνας που απαγορεύει να σχολιάσουμε όσοι δεν έχουμε την κονσόλα? Να μας ενημερώσεις να ξέρουμε αν είναι. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο επιθετικότητας σου.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος κανόνας που απαγορεύει να σχολιάσουμε όσοι δεν έχουμε την κονσόλα? Να μας ενημερώσεις να ξέρουμε αν είναι. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο επιθετικότητας σου.

Εγω δεν ειμαι καθολου επιθετικος. Εσεις τρολαρετε

Δημοσ.

Μαλλον εσυ δε βλεπεις καθολου καλα

Μαλλον εσυ δεν βλεπεις οτι εισαι troll

Τουλάχιστον με έκανες να γελάσω με όσα έγραψες. Κάτι βγήκε από αυτό το νήμα πέρα από όσους επωφελήθηκαν από την προσφορά. Τέλος συζήτησης από μένα, πίστευε και γράφε ότι θέλεις.

Δημοσ.

Τουλάχιστον με έκανες να γελάσω με όσα έγραψες. Κάτι βγήκε από αυτό το νήμα πέρα από όσους επωφελήθηκαν από την προσφορά. Τέλος συζήτησης από μένα, πίστευε και γράφε ότι θέλεις.

Τώρα πήγαινε φίλε σχολίασε σε νημα του xbox ότι είναι καλύτερο το PC. Δίκιο έχει ο billers. Ο καθένας σχολιάζει αλλά ντι άλλων εδώ μεσα

Δημοσ.

Τουλάχιστον με έκανες να γελάσω με όσα έγραψες. Κάτι βγήκε από αυτό το νήμα πέρα από όσους επωφελήθηκαν από την προσφορά. Τέλος

συζήτησης από μένα, πίστευε και γράφε ότι θέλεις.

Γελα οσο θες. Εισαι κουραστικος ομως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...