scooterlord Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Μοιάζει λίγο με τύπο που ενοχλεί κοριτσάκια πάντως . ..ΚΑΙ αγορακια
D.Luffy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Πάντα μου φαινόταν πολύ περίεργη η μουτσούνα αυτού του τύπου... Σκατόφατσα. Και απ'ότι διαβάζω, πάει γάντι και με τη συμπεριφορά του.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Αχ αυτή η uber όλο σκάνδαλα είναι Αλλά τι να περιμένει κανείς απο μια θυγατρική της goldmansachs
Greg9 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δεν υπάρχει οργανισμός και εταιρεία χωρίς λίγο κατιτίτς δράμα τελικά
telas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Είχα πάρει αρκετές φορές Uber στη Νέα Υόρκη πριν 3 χρόνια όλα καλά, βέβαια σε μια κούρσα ο οδηγός προσπάθησε να μου πουλήσει ναρκωτικά.
Regulus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ λέγεται και τον έχουμε και στη χώρα μας. Μην πέφτετε απ' τα σύννεφα έτσι λειτουργεί. Και τα καλύτερα έρχονται.
Akanthos! Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 " ... Ωστόσο, για να τα καταφέρει, δεν λειτούργησε πάντοτε δεοντολογικά. Κι αυτό γιατί η εταιρεία βρέθηκε να εξαπατά τοπικές αρχές ή να κακομεταχειρίζεται τους υπαλλήλους της ..." Και ο πρώην εργοδότης μου, συνεργάτης της Uber, μου πρότεινε να μιλήσει στην Uber, για να με ξαναπάρουν. Καλή διάθεση από τον άνθρωπο, αλλά δεν υπάρχει ελπίδα να ξαναεργαστώ για αυτή την εταιρεία. Αν ήθελε, η Uber θα με προειδοποιούσε ότι κινδυνεύω με αποκλεισμό από το σύστημα. Αλλά, ... δεν ήθελε! Επιτυχία, με κάθε κόστος λοιπόν! Και ποιος νοιάζεται για την δεοντολογία!;
Dorian Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ λέγεται και τον έχουμε και στη χώρα μας. Μην πέφτετε απ' τα σύννεφα έτσι λειτουργεί. Και τα καλύτερα έρχονται. Τι παει να πει αυτό; Αν δηλαδή απαγορευθεί με νόμο από το κράτος δεν θα έχουμε καπιταλισμό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα