Προς το περιεχόμενο

no name DVD-R

morpheous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πήγα,είδα,τζάμπα επίσκεψη...

Οπότε,για μία ακόμη φορά ο δρόμος με έφερε στον Ramunda.Καινούργια παρτίδα Princo 0.95€.Ritek 1.20€.No-name 0.80€...

Που να ψάχνει κανείς για φθηνότερα...

Δημοσ.

Καλημέρα Μάριε,

μπορώ να μπω και εγώ σε ομαδική παραγγελία με αυτές τις τιμές?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

paidia kserei kaneis tipota gia tis eksis markes??

miga!!??

samsung

datainfo

prospatho na peiso kapoious na kano mazikh paraggelia se tayo (discimplex) h ritek apo ramunda kai autoi pigan kai mou brikan autes tis markes me 1.25 -1.4 leei. ego den yparxei periptosi na paro miga kai 0.5 na xan, alla ta xei dokimasei kaneis? An einai ontos xalia na tous peiso na mhn kanoun to lathos toulaxiston.

Δημοσ.
Καλημέρα Μάριε' date='

μπορώ να μπω και εγώ σε ομαδική παραγγελία με αυτές τις τιμές?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.[/quote']

Συν-Άϋπνε,έχω σταματήσει να μεσολαβώ σε παραγγελίες...

Χρηματοδοτώ τζάμπα τις αγορές,χωρίς να κονομάω τπτ.Και άμα βγάλεις τα λεφτά από την τράπεζα "πακέτο" και μετά τα μαζεύεις 25-50 τη φορά,δύύύσκολα ξαναμπαίνουν πάλι πίσω....

Δεν είναι απαραίτητο όμως να ξαναμεσολαβήσω.Ο Κος Παππάς(Ramunda),έχει μάθει πλέον για μας και μπορεί να στέλνει και μεμονωμένες παραγγελίες,της τάξης των 100 τεμ.Μπορείς κάλλιστα να συνενοηθείς μαζί του.Δεν νομίζω να σου φέρει αντιρήσεις.Αν παρ' ελπίδα στραβώσει,αύριο θα πάμε δυό-τρεις στο μαγαζί του(Αγ.Παρασκευή) να ψωνίσουμε.Μπορείς να έρθεις αν θες....

Δημοσ.

Α ρε Ramunda,αφανή συνέταιρο με κατάντησες.Και χωρίς κονόμι μάλιστα...

Δημήτρη,έχει ένα μακρυνάρι topic στις "Αγγελίες".Λέγεται "DVDR se timh liwma".Θα βρεις ότι χρειαστείς,καθώς και τις τιμές του...

Δημοσ.

kapoios pou rotise gia Playstation 2.....

APo empeiria mou exo katalavei oti an i epifaneia pou grafeis einai skoura mov (kai oxi anoikto mov pros to roz) tote den tha exeis provlima..

Mov skoura einai ola ta DVDR tis Ritek kai fisika ton etairion pou xrisimopoioun Ritek.

Ego pairno mono ritek kai paizoun jet se OLA ta DVD players pou exo dokimasei kai se ola ta DVD Roms.. Episis data cyclic error i kati tetoio mou eixe vgalei ena no name me roz epifaneia kai itan tragiko.... EIxa fotografies pou oi perissoteres vevaia sothikan alla kapoies alles anagastika pigan sta skoupidia..... :(

Opote gia mena mono ritek!

Δημοσ.

Λοιπόν,μετά από πολλάάά γραψίματα με Princo,το dvdήρι μου μάλλον έχει αρχίσει να γίνεται επιλεκτικό.Τώρα τα "back-ups" κολλάνε,όταν θυμούνται παίζουν κλπ.Η λύση Ritek είναι επιβεβλημένη...

Δημοσ.

egw pantws pira ritek dvd-r apo to ramunda kai enw to writer (LG) ta diabazei kanonika,ena dvd-rom MSI pou exw ta "masaei"!:( krima giati pira olokliri 25ada.ta princo ta diabazei kanonika (gramena se sony dvd-writer).flashara firmware kai prospa8isa na ta grapsw 2x alla pali ta idia.mallon me blepw na to poulaw kai na pairnw kai dvd-rom LG na iremisw.

Δημοσ.
Λοιπόν,μετά από πολλάάά γραψίματα με Princo,το dvdήρι μου μάλλον έχει αρχίσει να γίνεται επιλεκτικό.Τώρα τα "back-ups" κολλάνε,όταν θυμούνται παίζουν κλπ.Η λύση Ritek είναι επιβεβλημένη...

Από τα 50 princo που μου είχες δώσει πριν τα Χριστούγεννα, τα περισσότερα παρουσιάζουν προβλήματα σε DVD players και κάποια δε διαβάζονται ούτε από το DVD-RW. Αντίθετα, με τα Ritek δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα.

Τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...