prt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα στο δίκτυο της COSMOTE να έχεις twin sim κάρτα για μια συσκευή που παίρνει Micro κάρτα Sim και μια συσκευη που παίρνει Nano sim κάρτα. Δηλαδή συνδιασμός nano - micro sim στον ίδιο αριθμό ! Δεν θέλω να τις χρησιμοποιώ ταυτόχρονα ( ξέρω οτι δε γινεται ) απλά θέλω να μην αχρηστευτεί η παλιά μου συσκευή που παίρνει κάρτα micro SIM και κατά περίπτωση να το χρησιμοποιω κιολας αν χρειαστεί.. Επιπλεον να σημειώσω πως παλιότερα είχα στη κατοχή μου twin sim κάρτα..με τη παλιά μεγάλη sim και μια micro..Αν τυχόν βγάλω τώρα nano αχρηστεύεται ?? Υπάρχει περίπτωση να κοπεί με ασφάλεια και λειτουργικότητα η παλιά κάρτα SIM Που έχω στη κατοχή μου και να γινει Nano ?? Ωστε να μη χρειαστεί να αλλαξω sim .. ψάχνοντας για παρόμοια περίπτωση έχω βρει τα παρακάτω ισχύουν ??? 1) μεγάλη - μεγάλη (2 κλασσικές κάρτες sim)2) μεγάλη - micro sim3) micro sim - micro sim4) nano sim - nano sim- δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ήδη υπάρχουσα κάρτα σου (όπως έχει ήδη αναφερθεί)- δεν μπορούν να δουλεύουν οι δύο συσκευές ταυτόχρονα (όπως έχει ήδη αναφερθεί) Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να είμαι στο σωστό μερος για το ερώτημα μου..
AggelosTz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Έχω iPhone που παίρνει nano και όταν θέλω να την βάλω σε ένα αντροιντ που έχω απλά την βάζω μέσα σε ένα μικρό πλαίσιο το οποίο είχα κρατήσει από την κάρτα όταν την είχα πάρει. Κοβόταν σε τρία μεγέθη και είχα κρατήσει το πλαίσιο που έμεινε όταν την έκοψα σε nano. Δεν είναι και πολύ της προκοπής αλλά δεν έχει σπάσει ακόμα.
JeSter_D Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Θα πας να βγάλεις 2 nano sim, και στη 2η θα βάλεις έναν αντάπτορα της προκοπής και θα είσαι αρχηγός
panos- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Νομίζω πως πλέον μπορεις να πάρεις twins με διαφορετικά μεγέθη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα