Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το τελευταίο newsletter, το CANON PIXMA MX925 στα 125.90€ με δωρεάν μεταφορικά.

http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=170609zemiqzmvb19403vkd74f

Επόμενη τιμή κοντά στα 140€ χωρις να υπολογίσει κανείς μεταφορικά

http://www.skroutz.gr/s/2952699/Canon-Pixma-MX925.html?from=catspan&keyphrase=MX925

Κάνει τα πάντα και συμφέρει, αλλά είναι λίγο μεγάλο

http://www.canon.gr/printers/inkjet/pixma/pixma_mx925/

• Like 1
Δημοσ.

Σε μελάνια είναι οικονομικό?

υπαρχουν φθηνα συμβατα με κοστος περιπου 12 ευρω  το σετ, το μηχανημα το εχω κοντα 1,5 χρονο ,αριστο σε ολα του

Δημοσ.

υπαρχουν φθηνα συμβατα με κοστος περιπου 12 ευρω το σετ, το μηχανημα το εχω κοντα 1,5 χρονο ,αριστο σε ολα του

Υπαρχουν φθηνα συμβατα με κοστος 4 ευρω περιπου το σετ... :-D

Ωραιο μηχάνημα

Δημοσ.

το μηχάνημα είναι πάρα πολύ καλό.

το έχω από τον 9 του 2015.

είναι όμορφο και συμπαγές, κάποιοι λένε πως είναι μεγάλο, εγώ δε θα το έλεγα, ειδικά για τις δυνατότητες που έχει.

δέχεται διαφορετικής χωρητικότητας  τύπους μελανιών, δηλαδή έχει τα κανονικά, τα μεγάλα και τα πολύ μεγάλα. 

ένα πακέτο 4 γνήσιων φωτογραφικών μελανιών, extra lartge, τα αγόρασα τον 11-2016,  60 ευρώ.

και ένα μαύρο extra extra lartge 20 ευρώ.

είναι εύκολο στη χρήση, κάνει επαγγελματικής ποιότητας εκτυπώσεις φωτογραφιών και υποστηρίζει και λειτουργία με wi fi. 

Δημοσ.

ξέρει κάποιος με τα συμβατά αν βγαίνουν καλές φωτογραφίες; η περισσότερο κάνουν για κείμενο;

Δημοσ.

Αν κάποιος επιθυμεί να εκτυπώνει πολλές σελίδες καλύτερα να πάει σε σειρά G της Canon ή L της EPSON με τα δοχεία μελάνης. Το αρχικό έξτρα κόστος θα βγει στις πρώτες εκτυπώσεις των μελανιών που δίνονται. 

Sorry για το offtopic.

Δημοσ.

οι κεφαλες εκτυπωσης ειναι πάνω στα μελανοδοχεία ή ειναι ξεχωριστα και θέλουν και αυτές αντικατάσταση?

επεισης τα συμβατα μελάνια εκτυπωνουν κανονικα ή εχουν προβλημα με τα chipakia?

ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Τα συμβατά μελάνια εκτυπώνουν πολύ καλά. Κανένα πρόβλημα με τα τσιπακια.

Οι κεφαλές είναι στον εκτυπωτή.

Εγώ παίρνω από το planetink που είχε προτείνει κάποιος φίλος πέρυσι όταν τον αγοράσαμε στα 99 από το mediamarkt.

Αντικειμενικά τωρα, τα ίδια είχα πει και τότε:

-Δυνατοτητες,ευκολία, ταχύτητα εξαιρετικός.

-Πολυ καλός στην οικονομία με τα συμβατά αναλώσιμα.

-Πτωχη συνεργασία με το iphone μου πέρυσι, κανένα πρόβλημα με το android μου φέτος

-Καλες εκτυπώσεις φωτογραφιών, όχι καλύτερες από έναν φωτογραφικό inkjet printer της HP που είχα που έβγαιναν όμως ακριβά οι εκτυπώσεις.

-Σκυλι στην αντοχή, ενδεικτικά το τελευταίο δεκαήμερο τύπωσα 500 σελίδες μπρος πίσω -καποιες έγχρωμες- και το μηχάνημα δούλευε όπως την πρώτη μέρα.

Δημοσ.

Που όμως;

Amazon.co.uk

Εχω παρει 3-4 φορές, ολα καλα. Την τελευταία ειχε ανέβει λιγο η τιμή...

Απο ποιότητα, μονο το μαυρο ειναι λιγο ποιο αχνό απο το γνήσιο. Τα έγχρωμα δεν εχω δει ακόμα διαφορά.

Όντως πολυ καλο μηχάνημα. 2 εχω....

Δημοσ.

Αξιζει να αφησω τον μονόχρωμο λειζερ γι αυτόν; ή ο λειζερ ειναι αλλη κατηγορία και απο θέμα κόστους ανα σελιδα;

Δημοσ.

Τον εκτυπωτή τον δουλεύουμε περίπου 1,5 χρόνο και είμαστε φοβερά ευχαριστημένοι από αυτόν.

Από δυνατότητες έχει ότι μπορείτε να ζητήσετε, μπρος-πίσω εκτύπωση, μπρος-πίσω σάρωση, μπρος-πίσω φωτοτυπίες, εκτύπωση σε DVD, Fax κλπ..

Το μόνο μειονέκτημα του είναι το υψηλό κόστος από τα αυθεντικά μελάνια.

Με τα συμβατά μελάνια πέφτει πολύ η τιμή αλλά πέφτει και η ποιότητα, ειδικά η αντοχή στον χρόνο.

(Αν κάποιος ξέρει που υπάρχουν συμβατά μελάνια με UV Protection ας με ενημερώσει).

Οι κεφαλές αλλάζουν ή καθαρίζουν αν παρουσιάσουν βλάβη, αλλά αυτό είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο (σε αντίθεση με τους Epson).

Γενικό συμπέρασμα, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο αυθεντικά μελάνια πάρτε έναν εκτυπωτή με δοχεία μελάνης, αν όχι τότε πάρτε αυτόν τον εκτυπωτή με κλειστά μάτια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...