Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ έχω ένα 50άρι παρατημένο πάνω απο 15 χρόνια, δεν έχει έρθει κάτι. Στοιχεία για τα 50άρια δεν έχει το υπουργείο.

Δημοσ.

Εάν είναι ανασφάλιστο θα σου έρθει το πρόστιμο. Μπορείς όμως να το γλιτώσεις εάν κάνεις με 25 ευρώ ασφάλεια.

Εγώ ρώτησα στην τροχαία και μου είπαν ότι εάν θελω να καταθεσω τις πινακίδες πρέπει να πληρώσω για όλα τα προηγούμενα χρόνια που δεν ανανέωνα την άδεια, δηλαδή περίπου 200 ευρώ.

Δημοσ.

Εγω πάντως θα το άφηνα, γιατί πάλι δεν παίρνεις καμια σοβαρή βεβαίωση από την τροχαία ότι κατέθεσες πινακίδες, ένα κωλόχαρτο σου δίνουν κ τρέχα γύρευε. Ποτέ δεν προβλεπόταν κατάθεση πινακίδων για μοτοποδήλατα, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ..

Δημοσ.

Το χαρτι που δινει η τροχαια ειναι επισημο με σφραγιδα που πιστοποιει οτι κατεθεσες πινακιδες.Οτι και να συμβει μετα εχεις το χαρτι και το κεφαλι σου σιγουρο.Τι εννοεις οτι ειναι κωλοχαρτο?

Δημοσ.

Ακομα δεν έχουν μπει στη βάση δεδομένων της τροχαία για τα 50άρια, διοτι ουσιαστικά δεν έχει περαστει αυτη ακομα ηλεκτρονικά. Οποτε οσοι έχετε ξεχασμένα 50άρια ασφαλίστετα ή παραδωστε πινακιδες να ηρεμησετε.

• 3 χρόνια αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποτε στην τροχαία στο Παγκράτι, μου είχαν πει ότι έπρεπε να είχα παραδωσει την πινακίδα για να μην πληρώσω τον προηγούμενο χρόνο που χρωσταγα. Οπότε είχα βγάλει παράβολα 15*2 . Μέχρι τότε ήξερα και εγώ πως δεν χρειάζεται. Ίσως διαφέρει από υπάλληλο σε υπάλληλο.

Αν είσαι Αθήνα, μην πας σε καμία περίπτωση στην τροχαία της Κηφισιάς. Ο τύπος εκεί, μπορεί να σου πει-ζητησει 1002 παραπάνω πράγματα. Αν κάνεις ένα τηλεφώνημα εκεί, θα καταλάβεις τι περίεργος τύπος είναι.

Δοκίμασε ένα τηλεφώνημα στην τροχαία Αθηνών. Εκεί είναι πιο φυσιολογικά τα πράγματα, όσο και αν ακούγεται περίεργο.

Έχω την εντύπωση πάντως, πως κάποια χρόνια παραγράφονται.

Επεξ/σία από SilentVoice
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχουμε κάποιο νέο από το μέτωπο;;;

Έχει λήξει η άδεια από το 1992 και ανασφαλιστο γιατί είναι σε αχρηστία από τοτε...

Πρέπει να πληρώσω όλα τα χρόνια; 30*15€=450€???

Δημοσ.
3 ώρες πριν, selemeles είπε

Καλημέρα,

Έχουμε κάποιο νέο από το μέτωπο;;;

Έχει λήξει η άδεια από το 1992 και ανασφαλιστο γιατί είναι σε αχρηστία από τοτε...

Πρέπει να πληρώσω όλα τα χρόνια; 30*15€=450€???

Διάβασα ότι μπήκαν κανονικά στην εφορία και όχι στην αστυνομία 

Δηθεν θα πληρώνεις μόνο τα τελευταία 5 έτη 

Τα υπόλοιπα παραγράφονται 

Ψαξε το 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...