linaki_ath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα οικιακό δίκτυο πάνω σε switch. Αλλά έπρεπε να γίνει αλλαγή το router. Αλλάχτηκε λοιπόν και αφού έγινε, σταμάτησα να έχω σύνδεση στο ιντερνετ. Βγάζει συνέχεια σε όλες τις σελίδες dns_probe_finished_bad_config (κάτι που μου το βγάζει και στο κινητό μου στον chrome). Αφού διάβασα κάποια πράγματα στο νετ έβαλα στις ρυθμίσεις του προσαρμογέα στο pc κάποια αυτόματα dns, τα γνωστά 8,8,8,8 και 8,8,4,4. Λειτουργεί το ιντερνετ αλλά, δεν έχω καθόλου πρόσβαση στους υπολογιστές του δικτύου, κάνει πολλή ώρα να φορτώσει και στο τέλος λέει: "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο \\χχχχ από τα windows" . Όταν βγάζω τα dns και τα αφήνω στο αυτόματο, δεν έχω ίντερνετ ΑΛΛΑ μπαίνω κατ' ευθείαν στους υπολογιστές του δικτύου. Μίλησα με την εταιρεία πάροχο αλλά μου λένε συνέχεια ότι δεν έχω πρόβλημα με τη σύνδεση. Αν υπάρχει κάποια ιδέα...
infin1tyGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δες αν μπορείς να ορίσεις στο router ως DNS server τους 8.8.8.8 και 8.8.4.4 και στις συσκευές να το παίρνουν αυτόματα.
linaki_ath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δες αν μπορείς να ορίσεις στο router ως DNS server τους 8.8.8.8 και 8.8.4.4 και στις συσκευές να το παίρνουν αυτόματα. δεν έχει μέσα στο ρουτερ να αλλάξω dns, το μοντεμ δεν είναι adsl αλλά οπτικής ίνας. έχει άλλο interface
rfc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Και εσυ τι συνδεση εχεις βρε κοριτσι? adsl? Και αν ναι γιατι εβαλες οτι ναναι ρουτερ? To οτι δε βλεπεις τα share μπορει να ναι και το switch. Για να συνενοηθουμε πες μας συνολικα πως συνδεονται ολα μεταξυ τους. Ολα πανω στο switch ? Στο router? Kαι πες μας ακομη γιατι εχεις βαλει αυτο το ρουτερ. Αυτα τα κοριτσακια........
infin1tyGR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Εννοεί, φαντάζομαι, ότι έχει σύνδεση με οπτική ίνα και το αντίστοιχο router (κάποιο από τις βλακείες που δίνει η HCN;) το οποίο δεν έχει επιλογή να ορίσεις DNS servers.
linaki_ath Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Και εσυ τι συνδεση εχεις βρε κοριτσι? adsl? Και αν ναι γιατι εβαλες οτι ναναι ρουτερ? To οτι δε βλεπεις τα share μπορει να ναι και το switch. Για να συνενοηθουμε πες μας συνολικα πως συνδεονται ολα μεταξυ τους. Ολα πανω στο switch ? Στο router? Kαι πες μας ακομη γιατι εχεις βαλει αυτο το ρουτερ. Αυτα τα κοριτσακια........ Όπως είπα πιο πάνω, δεν εχω adsl έχω oπτική. Οπότε το ρούτερ είναι οπτικής (από την εταιρεία. δεν έβαλα ότι μου κατέβει όπως υπονοείς), θεωρητικά καλύτερο. Το modem πάνω στο switch και από εκεί πάνω συνδέονται τα pc. Έφερα τον τεχνικό της εταιρείας και το σέταρε, επειδή είναι πολύ καινούριο, πριν είχα ένα technicolor και τώρα ένα οπτικής με λεπτούλι καλώδιο, υπήρχαν προβλήματα με τα permissions. Όπως και να έχει μου λειτούργησαν όλα ρολόι. Τέλος καλό, όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα