Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω έναν αποδικοποιητη, ο οποίος πιάνει σήμα ηχου μέσω δορυφόρου. Θέλω την έξοδο αυτού να την βάλω στον υπολογιστη μου. Με audio 3,5 που το έκανα δούλεψε αλλά έκανε κάποιους περίεργους θορύβους για αυτό θέλω να το βάλω ως ψηφιακό το σήμα στον υπολογιστη να αντιμετωπιστεί το θέμα. Ο αποδικοποιητης έχει έξοδο hdmi γίνεται μέσω της κάρτας γραφικών να συνδέσω εκεί το hdmi και να το παρω ως ήχο;

Παρακαλώ αν είναι σε λάθος ενότητα να μεταφερθεί.

Δημοσ.

Οχι δε μπορεις γιατι το HDMI της καρτας γραφ ειναι Εξοδος μονο.

Για να παρεις ψηφιακο ηχο, θες:

- ενα HDMI audio splitter που θα διαχωριζει τον ηχο απο την εικονα και θα βγαζει εξοδο σε οπτικη ινα SPDIF.

- Εισοδο SPDIF στην καρτα ηχου για να παιρνει τον ψηφιακο ηχο.

Υπαρχουν και καλοι ενισχυτες που διαχωριζουν τον ηχο απο εικονα και τον βγαζουν σε οτι θες.

Γνωμη μου? Κοιτα να φτιαξεις το θορυβο στο καρφι του αναλογικου. Πολλα τα λεφτα Αρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δε μπορεις γιατι το HDMI της καρτας γραφ ειναι Εξοδος μονο.

Για να παρεις ψηφιακο ηχο, θες:

- ενα HDMI audio splitter που θα διαχωριζει τον ηχο απο την εικονα και θα βγαζει εξοδο σε οπτικη ινα SPDIF.

- Εισοδο SPDIF στην καρτα ηχου για να παιρνει τον ψηφιακο ηχο.

Υπαρχουν και καλοι ενισχυτες που διαχωριζουν τον ηχο απο εικονα και τον βγαζουν σε οτι θες.

Γνωμη μου? Κοιτα να φτιαξεις το θορυβο στο καρφι του αναλογικου. Πολλα τα λεφτα Αρη.

Καταλαβα, μου ειπαν για να διορθωθεί το πρόβλημα του ηχού να αλλάξω την συχνότητα του αυτή η αλλαγή γίνεται μέσω windows;

Επίσης το θέμα αυτό γίνεται μήπως επειδή δεν έχω καρτα ήχου και μπαίνει στο κλασικό της μητρικής; μήπως να αγοράσω κάποια καρτα ήχου;

Επεξ/σία από taslikos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...